content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

11 Haz

Gazetemizin İngilizce Bölümünün Kullanımı Hakkında!

Sayın Bilgi Ağı Yazarportal okurlarımız ve yazarlarımız

Bildiğiniz gibi, gazetemizin ingilizce bölümü bir iki menünün çevirisi hariç ve bazı çevirilecek yerler hariç tamamlanmıştır. İngilizce bölümü ayrı bir veri tabanı kullanmaktadır. Yani gazetemize eklenen Türkçe köşe yazıları ingilizce kısmına eklenmemektedir. Böyle olmasını daha uygun gördük. Bu nedenle İngilizce makale yazabilen veya  yazısını güvenilir bir şekilde tercüme ettiren yazarlarımız ingizilce bölümüne de yazılarını ekleyebilirler.

İngilizce Bölümümüzün Kullanımı Hakkında:

İngilizce bölümümüz, 01 Hazirana kadar üye olan kullanıcılarımız için aynı şifre ve aynı kullanıcı adıyla girebilmeleri mümkündür. Ancak 01 Hazirandan sonra www.bilgiagi.net/authorport.com linkinden üye olanlar o kullanıcı bilgileriyle giriş yapabilirler.

Önemli Husus:

Malum olduğu üzere, ingilizce bölümümüz www.authorport.com adresinden açılmaktadır. Çevrim içi olmaksızın düz okumalarda bu adresi kullanabilirsiniz. Bu adresten çevrim içi olma imkanı yoktur. Çevrim içi olmak isteyen kullanıcılarımız www.bilgiagi.net/authorport.com linkinden girmeleri gerekmektedir. Bu linkten girilirse eski kullanıcılarımız varolan üyelik bilgileriyle yeni kullanıcılarımız da zaten yeni bilgileriyle giriş yapabilmektedir.

Bu ikili yapı, İngilizce bölümümüz tam olarak geliştiğinde ayrı bir site gücüne ulaştığında kendi veri tabanına taşınacak ve doğrudan authorport.com adresinden giriş yapılabilecektir. Ancak şu an için İngilizce Gazetemizi çevrim içi kullanmak isteyenler www.bilgiagi.net/authorport.com dizinini kullanmaları gerekmektedir.

Daha güzel ve başarılı günler temennisiyle. Esen kalınız.

Not: 10.06. 2010 tarihindeki yaklaşık 6 saatlik düzensizlik ve kısmi kesintiye anlayış gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Amacımız sizlere daha verimli bir ortam sunabilmektir.

Gücümüz gücünüzdür.

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank