content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

17 Mar

Fiziki ve Kimyevi Kazılar!

Sevgili okur!

Aşk, sevgi ve sevişmek konusu en az konuştuğumuz hiç konuş(a)madığımız meselelerdendir. Üzerinde açıklama yapmaktan içtinap ettiğimiz sevişmek üzerinde duralım, kalem oynatalım istiyorum bu gün.Ben Yüksel MERT olarak, her çocuk, ailesi, çevresi ve devleti tarafından aşka hazırlanmalı diyorum. Tıpkı yüzmeye, spora, her hangi bir mesleğe hazırlandığı gibi, aşka da hazırlanmalıdır..

Aile, okul ve toplum tarafından,bBir başka söyleyişle, her bir çocuk, önce aklını, kendi kullanmayı öğrenmeli; Bir gün aşk çıngısı yüreğine düşerse, öyle apışıp kalmamalıdır. Hasta durumlara düşmemelidir.

Bu kadar acı çeken, ölüp giden gençler, ailelerinin ve toplumlarının sığ anlayışlarının birer kurbanı olmamalıdır.

Önce sevgi..

İlle de sevgi.

Aşk sevginin çocuğudur. Bu güzeller güzeli çocuğu, yüreğinde beleyip büyütemeyenler, sevginin ve sevişmenin doruklarında duyulacakları duyup gönenemezler. Evet, gün görüp gönenemezler. Anafikir: Özgür yani işlevsel akıl olmadan, bu görklü dünyada, bunalımlar, bungunluklar ve iç bulantıları hep böyle sürer gider.

 Sevişmek..

 Ben ne zaman sevişmek sözcüğünü duysam, her zaman usuma orgazm kelimesi geliverir.. Evet. Orgazm nedir? Bulutların çözülüp yağmur olup dökülmesidir. Tohumun güneşe boy verip başaklara durmasıdır.Tinin ete-kemiğe bürünüp gövdelerde devinmesidir. Yaş odunun içindeki ateşin tutuşup, ısıtıp ve aydınlatmasıdır.

 Bedenin erinçle yanıp tutuşmasıdır.

Koca, görklü bir kartalın kanatlarını açıp mavi göklerde uçmasıdır. Orgazm, tam olarak türlü cinsel uyarılarla, beynin devinmesi, arınması ve farkındalığını fark etmesidir.

Bu uyarılarla hem bedende hem de tinde duyulan algının adı “Görsel, işitsel ve dokunsal uyanıştır!” Sevdiğinin bedeninde kendini ve sevdiğini evrenle bütünleştirme, keşfetme yolculuğudur.

 Ama varsıl, renkli ve çok boyutlu bir yolculuk.

 Evet, coğrafik ama aynı zamanda da jeopolitik de bir yolculuk..

Sonuç olarak insan, her zaman hayata karşı işini çok seven bir kazı bilimci gibi  olmalıdır. Hem kendine hem sevdiğine, hem de evrensele doğru giden derin, oylumlu kazılar yapmalı, yapabilmelidir.

 Fiziki ve kimyevi kazılar..

Kaynak: http://www.dr.com.tr/kitap/askin-terapisi//edebiyat/soylesi/urunno=0000000572753

ATATÜRK KÖŞESİ

-Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki akan kanda mevcuttur..

DÜŞÜN-TAŞIN

Allah kuluna kafi değil mi?

GÖNDERMELER

-Türkiye Cumhuriyeti Başbakanının Adana mitingindeki muhteşem kalabalığa Adalet ve Kalkınma Partisi yetkililerin bile hayret ettiklerini bilmeyen var mı?

 -Bir kitap okuma sevdalısı olan sevgili dostum Hüseyin Avni COŞ Bey’e ve güzel eşi Aylin COŞ Hanıma  ‘Kitap Güzelliğinde Nice Dostluklara ..‘temennisiyle son çıkan eserlerimi hediye ettiğimi biliyor musunuz?

-ABD’li Daniel PİPES’in; “BOP Ortadoğu’da bozguna uğradı, ılımlı İslam halk nezdindeki itibarını kaybetti.” Söylemiyle kimlere ne mesaj verdiğini biliyor musunuz?

-Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN’ın, Karizmatik, Egosentrik Lider geleneğinin en son örneği olduğunu O’ndan sonra Liderlik sultasının BİZ orijinine doğru evrileceğini biliyor musunuz?

-Evlatlarını teröre kurban veren ailelerin, ‘Nefret ortamına izin vermeyeceğiz.’ diyerek örnek bir tavır ve dayanışma sergilediklerinden haberiniz var mı?

- Bazı Milli Eğitim Müfettişlerinin bazı okullarda öğrencilere, “Atatürk’ü mü, Erdoğan’ı mı daha çok seviyorsunuz!?” mealinde sorular sordukları haberlerinin aslı var mı?

-Başbakanın miting için Adana’ya geldiği saatlerde karşı gösteri yapanların üzerine apartmanlardan helke helke sular atıldığından haberiniz var mı?

-Başbakanının Adana Mitinginde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Kültür Turizm Bakanı Ömer ÇELİK ve Başbakan Erdoğan’ın dışında Ak Partili kimsenin sahnede görünmeyişini nasıl okumalıyız?

-İnternet Gazetecisi Hüseyin Bayrak’ın, CENDERE’ye CANLI telefonla bağlanan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı  Hüseyin SÖZLÜ’ nün, ‘Arkadaşın  yazılarını okumuyorum.’ İfadesini  abartarak Vatan-Millet meselesi haline getirdiğini biliyor musunuz?

-Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah TORUN’un katıldığı MERTÇE SÖYLEŞİ programında AKDENİZ TV izleyicilerden tam not aldığından haberiniz var mı?

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank