- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Feto da EVET Diyor

Anayasa değişikliği paketi MHP ve AKP’nin oylarıyla Meclisten geçti.

AKP ve MHP’liler, Meclisteki tartışmalarda, Meclis’e ait yetkilerinin, tek bir kişiye devredilmesini, cansiperane

savundular. Savunmalarını milli ve yurtsever temele oturtup, karşı çıkanları teröristlerle eşdeğer gösterdiler.

Zaten siyaset öyle bir şekle döndü ki, iktidarı desteklemiyorsan, mutlaka terörü destekliyorsun, gibi bir iklim yaratıldı.

Dün sosyal medyada Feto’nun has elemanlarından, Amerika’da CIA ile içli dışlı olan, Emre Uslu mahlası ile makaleler yazan Emrullah Uslu, “Anayasa Değişikliklerine EVET diyeceğim” diye twitter’da açıklama yaptı. Gerekçesini de, daha sonraki yazılarında, açıklayacağını ifade etti.

Gerekçe mi açıklayacak, Amerika adına pazarlık mı yapılacak, onu açıklamalar gelince öğreneceğiz.

Anlaşılan odur ki, PKK terör örgütünün başındaki Öcalan’ın, Feto terör örgütünün ideologlarından olan, Emre’nin evet vereceğim şeklinde açıklama yapmasından; ülkemizi tehdit eden iki temel terör örgütünün, Anayasa değişikliğine EVET diyeceği görülmektedir.

Çok kere yazıldı ve söylendi ama bir kere tekrarlamamda mahsur yok.

Bu iki terör örgütünün de, arkasında Amerika olduğundan ve ABD de, başından beri Federasyona giden yolda Türkiye’ye kefen biçtiğine göre, bu iki terör örgütünün evet demesi kadar normal bir şey yoktur.

Açılım Sürecinde, tüm Amerikan sözcülerinin sürekli ifade ettikleri; iki partili başkanlık sistemiydi. AKP de, Açılım Sürecinde hep Başkanlığı savunmuştu.

Çünkü Başkanlık federasyona gidişin olmazsa olmazıdır.

Böylece, AKP ve FETO Anayasa değişikliğine evet demiş olacaklar. Muhalefetin yerinde olsam sloganımı şöyle seçerim; Feto da EVET diyor, sen de evet diyorsun. Ya da PKK da evet diyor, sen de EVET diyorsun.

Anayasa’nın ilk dört maddesini de gizlice içine alan bu değişiklik, aynı zamanda federasyona geçişi de sağladığından,  hem FETO hem de PKK tarafından benimsenmektedir.

En olmaz dediğimiz; PKK ve MHP’nin birlikte Anayasa değişikliğine EVET diyecek olmalarıdır.

Bülent Esinoğlu
ulusalkanal.com.tr