- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Fet-i Şer

Şer odaklar bir bir fethediliyor. Oynadıkları oyunlar birer birer suya düşüyor. Korkuyorlar ve çığlık atıyorlar. Ama korkunun ecele faydası yok!

Ülkemizi,  girdiği yeni süreç ile birlikte hem iç düşmanlara hem de dış düşmanlara karşı gizli ve çetin bir savaş bekliyor…

Derin devletin oyunları bozuldukça bozuluyor.  Türlü türlü suikast planları suya düşerek, derin yapılanmanın tüm elemanları deşifre olmaya devam ediyor.  

En güzeli de kimin kime hizmet ettiği ortaya çıkmış oldu…

Türkiye’deki derin yapılanma; para ve menfaat ile kandırılıp dinini değiştirenlerin, şeytanın kölesi olmuşların yapısıdır. Ve Türkiye'de oynanan oyunların da asıl amacı İslam dini gerçek manada sahiplenilen İslam dininin Türkiye'sidir.

Hatırlarsanız yakın zaman içerisinde “Asıl Hedef Hep İslam” isimli bir köşe yazısı ele almıştım. Ve bu yazıda dünyadaki tüm oyunların İslam dini üzerine olduğunu sizlerle paylaşarak, Türkiye derin yapılanmasının da gerçek amacının hak din İslam olduğunu vurgulamıştım.

Bu yazıdan tam bir ay sonra Gölcük Donanma Komutanlığı'na yapılan baskında ele geçirilen belgeler bulunarak, darbecilerin tek derdinin İslam ve Kur'an-ı Kerim olduğunu bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Donanma Komutanlığı İstihbarat Şubesinde kolilerce dini yayın, hoca efendilere ait fişleme belgeleri, Kur'an-ı Kerimler, Kur'an mealleri, ilmihaller, hadis kitapları ve Süleyman Tunahan Hazretleri isimli bazı kitaplar çıkartıldı.

Elhamdülillah böylece söylediklerimizde haksız olmadığımız bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Allah yanlışa saptırmasın… (Amin)

*

Şer odakları dünyada ve Türkiye’de karanlık oyunlarını oynamaya devam ederken; tüm foyaları meydana çıkıyor ve birçok kişi bu vesile ile hak yolunun yolunu tutuyor…

*

Tüm oyunlar deşifre olurken Türkiye konumunu ve politikasını iyi belirlemeli. Keza Japonya’dan tutun da Kanada’ya kadar tüm dünyanın gözü Türkiye’de…

Şer odakları darbe planları ile yapamadıklarını seçimde kendi partilerini iktidara getirerek DARBEDEN farksız siyasi yolla darbe yapacaklardı. Sadece adı seçim, özü darbeye  olacaktı.

Beceremediler…

Tüm planları suya düştü. Şer odakları artık Türkiye’ye karşı ciddi endişeler besliyorlar.

Çünkü tüm planladıkları oyunların amacının aksini gerçekleştiren bir netice ortaya çıkmaya başladı; gelişen Türkiye ile birlikte daha çok tanınan İslam dini...

Bunun önüne geçmeye çalışan şer odakları sessiz sedasız hem ne yapacaklarını düşünüyor hem de “Müslümanı Müslümana nasıl kırdırırız?”ın peşine düşüyorlar.

Müslümanlara bu denli karanlık faaliyet yürütenler, inşallah kendi kurdukları tuzağa kendileri düşecekler.

Hıristiyan mezheplerin kendi aralarındaki sular ısınıyor. Siyonist harekat ise gücünü yavaş yavaş kaybediyor.

Ve kaybedişinin son çığlıklarını ABD’ye “İSRAİL DOSTUMUZDUR!” mesajını verdirterek korkularına engel olmaya çalışıyor. 

Ama nafile…

“Şer odaklarını fethedecek yeni planlar uygulamaya geçiyor.”