- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Faşizmin Asaleti ve Anadolu’da Türk Fetişizmi

Anlatacaklarımı, kendini türk his eden ve gerçekten de azınlıkta kalan hümanist/insancıl yürekler üzerine alınmasın. Ki bu azınlıkta kalan bir avuç hümanistin çığlığı belki de bizim çığlığımızdan daha isyankardır. Çünkü onlar nasıl da "ilkel fetişist" bir ortama ve toplumsal ruh hâline sahip olduklarını bizden daha anlıyorlar. Türkiye Devletinde Önasya'nın gerçek türklerinin miktarı bilimsel verilere göre {Gen Taritasınca) %2 civarındadır. Bu nedenle "kendini türk his eden" cümlesiyle hitap etmek zorunda kalıyorum, ki Atatürk'ün türk tarifi de "Kendini türk His Etmektir türklük" şeklindedir. Kendisi de bir Arnavut olan Atatürk'ün, türk tarifi izafidir. Zaten türkçülüğün Esaslarını yazan da bir Amed Kürdü olan Ziya Gökalp'tır. Türkiye'de türk yoktur, türkçü vardır, sözü, herşeyin özeti olacaktır sanırım.

Burada yazı yazan Hasan Cemal Güzel geçen bir makale yazmıştı. Yazının başlığı eski turancı efsanelerine dayanan "dünyanın en eski dili türkçedir" masalıydı. Kendisi 'Kelamullah'ın diline hürmeten arapçayı bir kenara bırakıyor; Sümerce, Aradça vb. antik dilleri de sepetliyor. Sonra yaşayan iki-üç dil {farsça, çince, ingilizce} arasında 'İndi türkçeyi ilk dil yapabiliyor. Bu vb. iddiaları bol bol turancı, türkçü, ilkel milliyetçilik yapan toy gençlerin yaptığını sık sık görüyoruz da, saçlarına ak düşmüş insanlardan da bunu duyunca hayrete kapılıyorum. Bu bana hâla recmi, idamı, kulak-dudak kesmeyi meşru gören -eğitilmiş cahilleri, profları hatırlatıyor.

Anadolu'da çok ilkel bir ırkçılık, kafatasçılık vardır. Ben bunları Faşizm olarak görmüyorum. Irk Faşizminin de bir asaleti ve şerefi vardır görece. Aholf Hitler gibi batılı Faşistler açıkça ve mertçe "Ben Faşistim" diyebiliyorlar, dini-imanı işe karıştırmadan ırkalarının üstünlüğünü savunuyorlar. Üstelik bu Faşistler asimileye karşıdırlar. Yehudi düşmanlığını açıkça savunan Adolf Hitler, yenilgisini gördüğünde intihar ederek yaşamına ve ideolojisine son vermiştir. Ancak Anadolu'da bu Irkçılık çok çirkefçe yürütülmüştür. Binlerce insanın ölümüne neden olan türk fetişizminin sonuçları ortadadır. Ancak hâla pişkin pişkin önümüzde durup "Herkes türktür, kürtler yoktur" diyebilenler vardır. Tekrarladıkları masalların ne bilimsel, ne tarihsel ne de dini bir dayanağı vardır. Dinde türkün tarifi bellidir. İslam'ın en sağlam kaynaklarında türklerin "isteseler de müslüman olmayacakları" söylenmiştir. Kuran' tefsircileri de Yecuc ve Mecuc'ları türk olarak açıklamışlar. Bütün bunlara rağmen ABD'de oturup türklüğüyle mutlu olan hocalar-hacılar vardır. Geçenlerde bir haber çıkmıştı; Türkiye'de bir grup araştırmacı {!} otuz yıl boyunca oturup "Said-i Kürdi'nin Kürd olmadığını nasıl ıspatlarız" diye. Sonuç olarak türk yapamamışlar, dönüp dolaşıp, Said-i Kurdi mehdidir, mehdi ise arap olmalı formülüyle Kürd olmadığını açıklıyorlar. Oysa Bediüzzaman onlarca yerde {eserlerinde} "Ben ki bir Kürdüm, seyit(arap) değilim" {14. Şua} diyerek uyarmıştır. Ama onlara göre Said-i Kurdi hatalıdır, kendilerine yalan atmıştır. Bunun nedenine gelince, sırf bir Kürdü takip ediyoruz dememek için kırk dereden su getiriyorlar. Kendi içlerinde Ziya Gökalp, Said-i Kurdi {iyi veya kötü} aydınlar çıkaramayan bu millet, Kürdler arasında çıkan aydın ve alimlere yapışmaktan başka çare bulamayınca, bu sefer Kürd olmadığını ıspatlamakla uğraşıyorlar. Yaşadığı zaman Said-i Kurdi'yi bir Kürd olduğu için ziyaret etmeyen malum şahıs, şimdi ise onun adını kullanarak türk fetişizmini yaymaya çalışıyo

Dünya çağındaki bütün terör örgütlerinin, direniş hareketlerinin ve özgürlük mücadelesi veren yapılanmaların belgeleri ABD başka olmak üzere, yabancı servislerinde elinde vardır. ABD İstihbaratının yayınladığı bilgilere göre; İslamcı {Çeçen, Hamas, El-Kaide} örgütleri, diğer bütün Sosyalist ve terör örgütleri 'kadınlara tecavüz suçunu" işlemişlerdir. Bunlar arasında tek bir kadına yönelik suç işlemeyen Ulusal Kürd Harketidir. Gerilla Hareketi olmasına rağmen üyelerini kontrol edebilen ve üyelerinin suç işlemesine hakim olabilen bir harekete sahip olmamız gurur vericidir. Türk Ordusunu yerlere göklere sığdıramayan türk fetişistleri; kendilerinin de bildiği gibi işlenmedik suç kalmamıştır. Yaşamını yitiren kadın gerillalara tecavüz, yaşamını yitiren gerillaların başı üzerine ayağını bırakarak poz vermeden tutun ölü cesetlere işkence uygulamaya kadar her türlü insanlık dışı suç mevcuttur. İnternet sayfalarında, paylaşım sitelerinde askerden dönen türk askerleri; sayfalarında bu görüntüleri paylaşarak "sadık bir türk olduklarını arkadaşlarına ıspatlamak" uğraşındalar. Şimdi bunları ben anlatıyorum diye alınmasın kimse.... Bunlar yapılıyor! Youtube, Google veya herhangi bir arama motorunda 'Kürdlere bir hakaret ismiyle bir iki cümle aratın, karşınıza alaca vahşetler çıkacaktır. Kendilerine AKP'li, İslamcı, Ülkücü, Solcu diyen bu insanlar, ortaklaştıkları tek nokta "Kürd Düşmanlığıdır". İlgiliz bir aşk parçasının Kürdçe olmasına tahammül edemeyen bu fetişist Kürd düşmanlarının -yeri gelince kardeşiz demeleri kaypaklık değil midir? Yeri gelince Osmanlı'nın adaletinden {!}, İslam'ın hoşgörüsünden dem vuran bu fetişistlerin yaptığı karaktersiz bir faşizm bile değildir. Afrika'nın yamyam kabilelerinde bile asalet gözleyebiliyorum bazen. İslam Bilgini İbn-i Miskeveyh ile Biyoloji Biliminin Kurucusu Charles Darwin'in analizleri çarıcıdır. Henüz tam insanlaşmamış barbarları deşifre ediyorlar; bu barbar toplulukların hizmetçi veya köle olarak kullanılmasından yanalar. Doğrusu bu fetişizmin sahibi olan insanlar -hiçbir medeni hünere sahip olamazlar.

 
{...} Mehmet Salih ÖZALP
{...} malamazdek.wordpress.com
{...} https://www.bilgiagi.net/yazar/mehmet-salih-ozalp

  [1]