- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Evim Evim Güzel Evim

Hava sıcak mı sıcak.
20 Mayıs 2013, İstanbul sanki temmuz sıcağında… Bir proje hazırlığı için, Defne arkadaşımla Beyoğlu Öğretmenevi lobisinde buluşmak üzere çıktık yola.

BEYOĞLU, tarihi ve doğal güzelliklerin, sanatın, kültürün ve eğlencenin harmanlandığı bir yerdir.
Beyoğlu Öğretmenevi; Tepebaşı Beyoğlu (Eski Amerikan Konsolosluğu Yanı) ve Pera Palace 50 metre uzaklıktadır.  Bilumum sanat galerileri, daracik sokaklari ve sokaga sandalye serpistirme özgürlügüne sahip kafeleriyle, Beyoğlunun farklı bir yüzüdür Asmalimescit.  Dikeydir,yolları öğretmenevine...

Öğleden sonra saat 15.00 gibi lobi kafede buluştuk.
İlk girişte:
Beyoğlu Öğretmenevi
Evinize hoş geldiniz!
Ne güzel bir karşılama bu. Kendimizi evimizde hissettik. Deri koltuklar, şık masa ve sandalyeler… Beyoğlu Öğretmenevi çikolatası da çıkmış. Hayatı ve mutluluğu birlikte paylaşalım sloganı ile lobide satışa sunulmuş.
Dev Ekranlarda Doyasıya Maç Keyfi Yaşayabileceğimiz ve Özel Günlerimizi kutlayabileceğimiz Kış Bahçesi.
Sanat bahçesine ok işaretini takip ederek ulaşabilirisiniz.

Öğretmenevi nde yabancı konuklar valizleri ile resepsiyonda. Belli ki uzun yoldan gelmişler. Çocuklar yorgun gözlerle bakarken, büyükler odalarına yerleşme telaşı içindeler.

Açtık bilgisayarımızı, bellekler hazır. Başladık konumuzu işlemeye. Notlar almaya ve raporlamaya. Kafede sıcak-soğuk içecekler, her türlü tatlı ve pasta çeşitleri bulunmakta. Lobi kafe konuklarla dolu. Emekli ve çalışan öğretmenler sohbet ediyor, dinleniyor. Birbiri ile tanışan, kaynaşan öğretmenlerimiz çaylarını yudumluyor. Sorumluluk duygusu ile hareket etmeye çalışan Beyoğlu öğretmenevi, en kaliteli hizmeti 'sınırsız hizmet anlayışı' sloganı ile vermeye çalışmaktadır.

Misafirler önemsenmekte ve güler yüzle hizmet verilmekte.
Kendimizi evimizde hissetmek işimizi daha verimli  yapmamıza etken oldu. Beyoğlu Öğretmenevi bütün çalışanları sıcakkanlı, ilgili...  Diğer meslek gruplarının da rahat,  konforlu ve uygun fiyatlarından yararlanabileceği bir mekan.

Yolunuz düşerse demeyeceğim. Mutlaka zaman ayırarak Haliç manzaralı restoranında dostlarınızla anları paylaşmanın keyfini yaşayın. Eleştiriye açık , çağdaş görüşlü, başarılı, alçak gönüllü olan ve size geri bildirim verebilen bir yönetimle karşılaşırsınız. Öğretmenevimizde; Konukların huzurlu ortamda bulunmaları ve her konuğun mutlu ayrılması ilkesi ile hizmet verilmektedir.

Unutmayın, İstanbul Beyoğlu'nda bir evimiz var...