- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Editörümüz Zeynep YILDIZ’ın Acı Günü

Gazetemiz editörü, Zeynep YILDIZ bu haftasonu elim bir trafik kazasında eşini kaybetmiştir. Kendilerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

Trafik kazalarında kaybedilen canlar en büyük kayıplardır. Bu vesile ile hükumetten duble yolların bir an önce bitmesini, trafik canavarlarının da ehlileştirilmek üzere zorunlu eğitime alınmasını temenni ediyoruz.

BİLGİ AĞI AİLESİ

Comments Disabled (Open | Close)

Comments Disabled To "Editörümüz Zeynep YILDIZ’ın Acı Günü"

#1 Comment By M. Burhan HEDBİ On 15 Ağustos 2011 @ 04:14

Zeynep YILDIZ Hanımın acısını paylaşır kendilerine Rahim olandan sabırlar dilerim. Rahman'ın da Merhumun mekanını cennet eylemesi dilek ve temennilerimle: Başınız sağolun....

#2 Comment By Ali Rauf YÜRÜR On 15 Ağustos 2011 @ 14:39

Zeynep Hanım;

Allah(C.C) eşinizin mekanını cennet eylesin. Hepimizin gideceği yer orası. Ama şu ya da bu şekilde. Tekrar size de Yüce Yaratıcıdan sabır diliyorum. Bu arada Bilgi ağı sitesi sadece insanların yazılarını paylaşarak, egolarını tavan ettirdiği bir yer olmamalı. Farklı fikirlerde de olsak, bir aile gibi, birbirimizin acısınıda, mutluluğunuda paylaşmalıyız. Tekrar Başınız sağolsun Zeynep Hanım. Bir sıkıntınız ya da derdiniz olursa,önce Allah'a sonra sevdiklerinize, ardından da bizlere emanetsiniz. Unutmayın!

#3 Comment By Ahmet AY On 15 Ağustos 2011 @ 20:08

Rabbim merhum eşlerine sonsuz rahmet yağdırsın. Zeynep kardeşimize de sabr-ı cemil versin. Bu zor anında acısının dinmesine yardımcı olsun.

#4 Comment By Cahit KARAÇ On 15 Ağustos 2011 @ 20:15

Sayın Zeynep Yıldız Hanımefendi; Büyük acınızı buradan derin bir üzüntüyle okumuş bulunuyorum. Bu mübarek ayda merhuma Allah'tan gani gani rahmet diliyor, mekanının cennet olmasını niyaz ediyorum. Sizin ve tüm sevdiklerinin de acı ızdırabılarınızı yüreğimde duyuyor ve hafifletmek için tüm içtenliğimle paylaşıyorum. Başınız sağ olsun saygı değer hanımefendi. Herhangi bir istek ve dilekte yanınızda olacağımı bilmenizi isterim. Duam dışında merhumun aziz ruhunu, sizi de saygıyla selamlıyorum.

#5 Comment By ahmet fidan On 15 Ağustos 2011 @ 20:18

Zeynep Hanım'a ve pırlanta gibi yavrularına ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Merhumun mekanı Cennet olsun.