- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Yazı Sayaçları ve Köşe Adları Hizmete Girdi

Merhaba bilgi dostları,

İnteraktif köşe yazarı gazetemiz her geçen gün sizlere daha iyi hizmet vermek için çırpınmakta. Her türlü olumsuz şartlar durumunda bile yayınını fasılasız sürdürmektedir.

Son olarak gazetemiz yazarlarının büyük sorun yaşadığı ad ve soyad yazımı, köşe adının her yazı için yeniden girilmesi zorunluluğu ortadan kalkmıştır. Artık bu günden itibaren köşe yazarlarımız sadece her yazıda adlarını ve avatarlarını (resimlerini) kutucuktan işaretleyerek ekleme yapacaklardır.

Okurlarımız için de çok yakında daha interaktif yenilikler hazırlamaktayız. Bunlardan en çok sorun yaşadığımız durum da, yazılarımızın okunma sayıları ve istatistiki bilgileri idi. Son olarak üzerinde çalışmakta olduğumuz konu budur. Şu an hangi yazarımızın yazılarının kaç kez  okunduğu gösterilmektedir. Bu konularda ayrıntılı site istatistiklerini de yine yakında ekleyeceğiz.

Okurlarımızdan biraz daha sabır bekliyoruz. Yazarlarımızdan da yeni yazı ekleme sistemine göre en altta bulunan "post avatar" bandına tıklayıp kendi avatarlarını (resimlerini) her yazı için seçmelerini alışkanlık yapmalarını bekliyoruz.

E Postalarla İlgili Olarak;

Yazarlarımızdan  yazaradi@bilgiagi.net [1] uzantılı e posta adresi almak isteyenler, online@bilgiagi.net [2] posta adresini kullanarak bizimle iletişim kurmaları  yeterli olacaktır.

Güzel günler dileğiyle.

Comments Disabled (Open | Close)

Comments Disabled To "Yazı Sayaçları ve Köşe Adları Hizmete Girdi"

#1 Comment By Mehmet Ballı On 02 Şubat 2009 @ 09:14

Güzel düşüncelerimizi, kaliteli hizmete sunma imkanı sağlamadaki çabanızdan dolayı teşekkür ediyorum.