content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

31 Mar

Din Adına Üzülüyorum!

DİBÂCE
GÜL DİKENİ
DİN ADINA ÜZÜLÜYORUM!
Din adına, İslam adına, Müslümanlık adına, Müslümanlar adına ve Cemaat adına üzülüyorum.
Yıllarca beraber koştuk bu yollarda, beraber çuval ağzı açtık, beraber ağladık, bedraber gözyaşı döktük, beraber mukaddes davanın yükünü sırtımızda taşıdık. Kurban, fitre, zekat, sadaka, yardımlarınızı inanarak verdik, “Allah Rızası”ndan başkta bir şey beklemedik.
Kitaplarını, işaret gösterdiğin gazete ve dergileri aldık, aldırdık, okuduk, okuttuk, dağıttık. Konferans bantlarını radyolarda yayınladık, özel sohbetlerde dinledik, dinlettirdik.

Neticede ne oldu, din adına biz üzüldük, yerden yere girdik,acı çektik, yaptıklarımıza pişman olduk.
Günümüz medyasında zaman zaman:”YEZİD’İN, HACCAC’IN YAPMADIĞINI YAPTIN LOCAEFENDİ!” başlıklı yazıları üzülerk okuduk. Televizyon yayınlarını, haberleri, özel hazırlanmış belgeselleri utanç içinde izledik.

“İçki içebilirsiniz” dedin.“Zina edebilirsiniz” dedin.“Yalan söyleyebilirsiniz” dedin.“Casusluk yapabilirsiniz” dedin.“Kadınlarınızın başlarını açın” dedin.“Devletin kozmik bilgilerini sızdırın” dedin.İsrail’e otorite, Şaron’a “Çığır açan lider” dedin.Vatikan’a gidip, Papa’ya “projen olurum abi” dedin.“Hâkim satın alın, savcı satın alın, mahkemenin altını üstüne getirin” dedin.Yargıya el attın, adaletin terazisiyle oynadın.Soru çaldırdın, makam çaldırdın, unvan çaldırdın, devlet bürokrasisine, yargıya, üniversitelere, iş dünyasına, siyasete “sızdın”.İngiliz istihbaratının kuklası, CIA&MOSSAD’ın barkodlu beslemesi, MOSSAD’ın kölesi haline geldin.HDP-PKK’yı FETÖ istihbaratıyla destekledin, besledin.Barış sürecini dinamitledin.Âlüfte takip merkezi kurdun.MHP’den, BBP’yi çıkararak küçük lokmalar haline getirdin. Sonra da şantaj-montaj kasetlerle MHP’nin “aklını aldın”. BBP’yi Muhsin Başkan’ın elinden alarak, F Tipi projenin parçası haline getirdin.Kaset skandalıyla CHP’yi, CHP’den çıkartarak sıfırladın. Baykal’ı gönderdin, yerine Proje Kemal’i getirdin.Proje Selahattinli HDP-PKK’yı, Putin’in eşiğini yalayan tasmalı bir köpeğe çevirdin.KGB’li Putin’i, Fuat Avni şarlatanının algı operasyonlarıyla “maskara” ettiğin bir kurşun askere çevirdin.Kasa kasa ananasla İstanbul sermayesini tavladın. Siyaseti dizayn etmeye kalktın. Şantajla, montajla, ananasla, FG imzalı saatlerle, sürüyle insan satın aldın.

Malikâne kesmeyince kendine Ankara’da beyaz saray yaptırdın. İşler yolunda gitse çoktan İpek ailesi ile saray sefası yapıyor olacaktın!Büyü yaptın, inlerinle, cinlerinle, lanetlerinle kendine Belam imajı çizdin.Beddua ettin, muska yapıp sattın, cin çıkarttın, memleketin yollarına ataşlar saldın, sosyete falcısı olarak nam saldın…Vaiz lobisiydin, faiz lobisi oldun… Kurban, sadaka paralarını faiz sistemine batırarak murdar ettin.Milletten topladığın paraları İsrail’e hibe ettin. Kurban paralarıyla ABD’de kilise yaptırdın, senatör avladın. Cizre’de, Sur’da ortalığı yakıp yıkan PKK’yı finanse ederek terör suçuna iştirak ettin!
Kurban, sadaka paralarını kumarbaz Ekrem Kavlak’a, köpükçü Faruk Aslan’a yedirdin.Şemsettin Günaltay’ın kitabından “hırsızlık yaptın”.Said Nursi’nin eserlerini tahrif ettin. Peygamberi kamyonete bindirdin, indirdin…Küçücük çocukları gece uykusundan uyandırıp, “Kahhariye okuttun”.Talebelerine falaka attın, kemiklerini kırdın.FETÖ’ye para veren her hortumcuya cennetten Endülüjanslar dağıttın.Striptiz Bar açtırdın.Kur’an’ı, kendi “şeytani emellerine” araç yaptın!Ruslarla, HDP-PKK’lılarla, yabancı istihbarat servisleriyle işbirliği yaparak, memleketin altını üstüne getirmeye çalıştın.17-25 Aralık’ta, milletin oylarıyla seçilmiş AK Parti iktidarına darbe yapmaya kalkıştın!Kobani eylemlerinin suç ortağısın!Cizre’de, Sur’da PKK’ya yardım ve yataklık ettin!”
İfadeleri internet sitelerinden alınmış bahusus köşe yazılarındandır.

“Bu ifadeleri okumamış olsaydık, yazıların doğru olmadığına keşke inansaydık, keşke takke düşüp kel görünmeseydi...” feryatları müslümanların, cemaate hizmet eden çok sayıda insanın gönül dağlayan, ciğer yakan haykırışlardır.
Hele son yazılanlar içinde yer alan: İstediğin kadar ağla zırla…İstediğin kadar hopla zıpla…İstediğin kadar beddua et…Yezid de sensin…Haccac da sensin…Firavun da sensin…Diktatör de sensin…Hırsız da sensin…Yalancı da sensin…Vatan haini de sensin…Şimdi Putin’e sarılıp, Türkiye’nin ayakkabısında taş olmaya devam et…Er geç ölecek, Kandil dinozorlarının estirdiği teröre verdiğin desteğin hesabını soracak olan şehitlerle karşı karşıya geleceksin! Ha bu arada son açıklamanda ne dedin?Her bedduanda biraz daha çukura girdiğinden, derinden geldi, anlaşılmadı ne söylediğin.Dinozor seni!”
(Kaynak: Yeniakit)
İfadeleri, serzenişleri, saldırıları; bardağı taşıran son damlalar olarak din adına ne kadar üzüntü verici, ne kadar acı ve ibret dolu...
Anlayanlar için bir şiirimle yazımı noktalayayım:

RUHLARI ZORLUYOR
Ruhları zorluyor, Asrın Kaosu,
Baronlar horluyor, bekler Lodosu,
Hesâbı soruyor, Âhret sorusu,
Şeytan’ı koruyor, bâtıl korosu.
DÜNYADA BU HAYAT, RUHSUZA KOLAY,
OLSA FİKİR BAYAT, HER GÜN BİR OLAY.

Ruh ceset can için, ruhsuz ise can,
Her insanda biçim, dolaşmazsa kan,
Kolay değil seçim, gerekir irfân,
İktidar hırs geçim, Çağ dolu bühtan.
RUH AYRILIR CANDAN, ÖLÜMDÜR ADI,
İSTEMEZ Kİ HANDAN, BİLİNMEZ TADI.

Ruh ayrılsa tenden, bilinmez âlem,
Can çıkar bedenden, Kader-i Kalem,
Habersiz gidenden, bilmez ȇlalem,
Hesâbı edenden, söner meşâlem.
“RUHSUZ” DER GEÇERİZ, MAKAMA GİDER,
KENDİMİZ SEÇERİZ, GÜNAHKÂR NE DER?

Ruhum ister senden, huzurlu ölüm,
KEMÂLİ’den benden, solarsa gülüm,
Hak ister edenden, hicrân bülbülüm,
Çıkar gider benden, kefensiz tülüm.
YARÂBBİ, İLÂHİ! HER ŞEY BİLİRSİN,
MÜMİNİN HEP ÂHİ, GÜNAH SİLERSİN.

Etiketler : , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank