content

06 Ara

Dergiden Dergiye Ses Var

Dedik ya: Dergiden dergiye yol gider. Dergiden dergiye ses var. Dergilerin sayfa sütunlarında gezintilerimiz var sürüp gelen:

1. AYIN TARİHİ: Basın-Yayın ve enformasyon Genel Müdürlüğünce üç ayda bir yayınlanıyor. Bir kitap sayfa zenginliğinde, olayların tarihi tesbitlerinin yapıldığı görülen bir yayın.

2. YENİ ULUS DERGİSİ: Antalya’da Kamil Söker’in sahipliğinde yayınlanıyor. 16 ncı sayısı bize ulaştı Yeni Ulus’un.

3. KIBATEK BÜLTENİ: Merkezi İzmir’de bulunan, Kıbrıs, Balkanlar, Avrasya, Türk Edebiyatları Kurumunun yayınladığı “KIBATEK BÜLTENİ”nin 54 ve 55. sayıları yayınlandı. Bültenin sahibi: Leyla Işık.

4. YENİSES DERGİSİ: İstanbul’da, Isparta, Yalvaç, Sücüllü ağırlıklı olarak Ekrem Ünal’ın sahipliğinde yayınlanıyor.

5. MAKİ DERGİSİ: Mersin Şairler ve Yazarlar Derneğince yayınlanıyor. Sahibi: Abidin Güneyli. Maki’nin 83. sayısı yayınlandı.

6. BÜTÜN DÜNYA DERGİSİ: Ankara’da Başkent Üniversitesi Kültür yayını olarak aylık çıkıyor. 2012 yılına ait 7 nci sayısı yayınlanan Bütün Dünya Dergisinin sahibi: Prof.Dr. Mehmet Haberal.

7. ALKIŞ DERGİSİ: Kahramanmaraş’ta iki ayda bir yayınlanıyor. 64 ncü sayısı bize ulaşan Alkış’ın sahibi: Dr. Oğuz Paköz.

8. NEVRUZ DERGİSİ: Antalya’da aylık yayınlanıyor. 28 nci sayısı bize ulaşan Nevzuhur’un sahibi: Mustafa Akbaba.

9. TUNA BOYU DERGİSİ: Bulgaristan’da yayınlanan “Tuna Boyu” Dergisinin 73 ve 74. sayıları ayrı ayrı yayınlandı ve bize ulaştı. Derginin sahibi: İsmail İ. Kelov.

 

10. KARINCA DERGİSİ: Türk Kooperatifçilik Kurumu tarafından Ankara’da aylık yayınlanıyor. 906 ncı sayısı bize ulaşan Karınca’nın Kurum adına sahibi: prof. Dr. Nevzat Akpek.

11. PUSULA GAZETESİ: Rize’den Faik Bakoğlu dostumun gönderdiği gazetelerden biri olan Pusula Gazetesi 20 büyük sayfayla Erzurum’da yayınlanıyor. Sahibi: A. Metin Karadayı.

12. ERZURUM HAKİMİYET GAZETESİ: Faik Bakoğlu dostumun gönderdiği gazetelerden bir başkası “Erzurum Hakimiyet” 12 sayfayla yayınlanıyor. Sahibi: Yaşar Çelik.

13. KÜMBET ALTINDA DERGİSİ:Tokat’ta üç ayda bir yayınlanıyor. Sahibi İrfan Yıldız olan Derginin 49. sayısı Günyüzü gördü.

14. YESEVİ DERGİSİ:İstanbul’da aylık yayınlanıyor. Sahibi Erdoğan Aslıyüce olan Derginin 223. sayısı çıktı.

15.YENİSES DERGİSİ: Osmaniye’de aylık yayınlanıyor. Sahibi Hasan Bölük olan Derginin 199. sayısı okurlarıyla buluştu, buluşturuldu.

 

GÜNÜN SÖZLERİ:

 

1. Bir iş adamının yeteneği; bir malı çok olduğu yerden değerli olduğu yere getirebilmektir. (Emerson)

2. Yalanlar gerçeklerle bağdaşmadığı gibi, genellikle kendi aralarında da çatışırlar.  (Daniel Webster)

3. Mutluluk, gençlikte beklenmedik şeylerde, yaşlılıkta ise alışkanlıklarda aranır. (P. Courty)

4. Dinlerseniz, size her zaman doğru yolu gösteren bir sesin var olduğunu unutmazsınız. (Thomas Hughes)

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank