- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Demir-Gaz Nerede Kaldı?

Halk seçtiği milletvekillerine ve bakanlarına hatta partisinden ziyade şahsında yol arkadaşlarına müthiş güven duyarak iktidar verdiği başbakan Recep Tayip Erdoğan’a öncelikle doğalgaz başta olmak üzere Ordu’ya, dolayısıyla sahil boyu ilçelerine hatta Karadeniz’e gelecek Demiryolu nerede kaldı diye soruyor!

Halk, yazmış olmak için yazan değil, Allah’ın rızasına mazhar olmak için sorumluluk duygusuyla halkını haberden haberdar etmek adına çalışmalarını gözünü budaktan esirgemeden idame ettiren basın aracılığı ile doğalgaz başta olmak üzere karayolunun tıkanmaya yüz tuttuğu günümüzde toplu taşımacılıkta tartışma kaldırmayacak öneme ve özelliğe sahip ve bu konuda fizibilite çalışmaları yapıldığı bilinen Karadeniz Demiryolu ile ilgili çalışmalar devam ediyorsa ne aşamada, yapılmıyorsa nedenlerini konunun muhataplarının ağzından gerek yazılı gerekse görsel ve işitsel basın aracılığı duymak ve öğrenmek istiyor!

Bizde elçiye zeval olmazdan ziyade asli görevimiz olarak bahse konu hizmete susamış sorumluluk sahibi vatandaşlarımız adına Ordu ve sahil boyu ilçelerinin AK Parti il İlçe ve belde yöneticilerine soruyoruz; siz hangi hal ve durumlarda iktidar partisinin gözü-kulağı yetkilisi olarak yaşadığınız yerleşim yerlerinize şimdiye kadar çoktan gelmiş ve halk tarafından evlerde ve işyerlerinde yakılıyor olması gereken doğalgaz ve hızlısını geçtik, trenlerin birinin gelip diğerinin gideceği demiryolunun Karadeniz’e gelmesi için çalışacaksınız?

En yetkili ağız olarak sıkça yaptığınız basın toplantılarıyla Ünye ye doğalgaz ha bugün, ha yarın en son 2012’de kesin gelecek diye ortalığı ayağa kaldırmanıza rağmen ne Doğalgaz’dan ve Demiryolundan ne ses var, nede soluk!
Bize çalışıyoruz görmüyor musunuz diye havadan sudan bahsederek kendinizi kandırmayın.

Verilen söze göre aradan geçen onca zamana rağmen yapılan, yapılmayan her şey ortada. Lütfen siz, size inanarak güvenerek görev veren vatandaşınıza ve yaşadıkları şehirlere Allah rızası için insan ve hizmet ayrımı gözetmeden görevinizi yapın yeter.

Haydi, İktidar partisi olarak ülkemizde dolayısıyla Ünye de ve bölgesinde gündemin öyle ya da böyle bir şekilde değişmesi ve değiştirilmesi sonucu başta doğalgaz olmak üzere Demiryolu çalışmalarının unutturulması işinize geliyor olabilir. Ama muhalefet özellikle mecliste gurubu olan muhalefet partileri ne güne durur onları da anlamak mümkün değil doğrusu!

İktidar partisi AK Partinin seçilmiş yöneticileri başta olmak üzere muhalefet partisi başkan ve yöneticilerine soruyoruz. Yaşadığınız yerleşim yerlerinde sağlık başta olmak üzere hayata dair bütün alanlarda sıkıntıların ayyuka çıktığı şu günlerde sizden yaşanan bu sıkıntılara dair derhal çözüm bekleyen vatandaşlarınıza şimdiye kadar çoktan gelmiş olması gereken bahse konu kalıcı hizmetlerin bölgeye getirilmesi şöyle dursun, ağzınıza dahi alamayışınızı kime nasıl izah edeceksiniz.

Ülke genelinde % 50,Ünye ve bölgesinde yaşayan vatandaşların % 70’şi ve daha fazlası AK Partiye şuraya buraya atadığınız ilgilileri aklınıza estiğinde (körler sağırlar misali) sık sık ziyaret ederek çalışıyor görünmek için yalandan yere basında boy gösteresiniz diye değil, iktidar partisi olarak memleketin acil sorunlarına kalıcı çözümler bulacağınıza inanıp güvendiği için oy verdi.

Gelir getirici değil, göz boyamaya yönelik aktivitelerinizle millete çalışıyor görünerek kendinizden ve bir avuç yandaşınızdan başkasına hayrınızın dokunduğunu söylersek, bizden doğru bilgilerle içi dolu haberler bekleyen insanlarımızı dolayısıyla kendimizi kandırmış oluruz.

Bu ve benzeri olumsuzluklarınızı kamuoyu ile paylaşırken hiç mi dişe dokunur çalışmalarımız olmadı gözünüze ve dizinize dursun diye sitem edeniniz olabilir. Ancak bu milletin çoğunluğu size çalışıyor görünebilirsiniz diye değil, Allah rızası için adam gibi çalışarak yukarıda bahsedilen hizmetleri derhal getirsin bizlerde hayatımızı insanca yaşayalım diye oy verdi.

Bugüne kadar iktidarımız tarafından yapılanlar nasıl olurda görülmez diye hayıflandığınız bütün işler sizlerin asli görevinizin bir parçası olan hizmetlerdir. Şunu yaptık bunu yaptık diye övüneceğiniz hizmetler değil.

Bu yüzden iktidar partisi başta olmak üzere muhalefet partileri havadan sudan işleri yaparak çalışıyor görünmekten ziyade asli görevinizi ( Doğalgaz ve Demiryolu ) yerine getirmek için insan ayrımı yapmadan bütün çalışmalarınızı kendiniz için değil Allahın rızasını kazanmaya yönelik olarak yapmanın gayreti içerisinde olun. Rutin değil kalıcı hizmetlere yönelik çalışmalarınızı sadece muhalefet olsun diye görmezden gelerek sizleri üzsek dahi, hakikati ve hakikat için çalışanları biz görmesek dahi Yüce Allah görür diyor, saygılar sunuyorum.

Ahmet Yenin
Demir-Gaz Nerede Kaldı?