content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

10 Mar

Yazarımız “Sabiha SERİN” Jüri Onur Ödülü Alacak

Bilgi ağı yazar  ve okurlarına önemli olduğunu düşündüğümüz haberleri editörlerimiz aracılığıyla sizlere bildirmeyi her zaman vazife bildik. Bugün sizlere, hepimizi gururlandıran bir olaydan bahsetmek istiyorum.

Ülkemizin güzide ili Sivas'ın şairiçesi ve BiLGİ AĞI gazetemizin değerli yazarlarından Şair Araştırmacı Yazar, Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği (SİYŞAD) Başkanı da olan Sabiha SERİN hanımefendinin alacağı ödülden duyduğumuz onuru kaleme almak istiyorum. Yıllarını kalemine adamış bu kıymetli insan ülkemizde düzenlene birçok yerde ödüller aldı. Hayatına ödüllerin şairiçesi olarak güzel ve takdire şayan bir tarih yazdırdı.

Kadınlar gününe Tekamül eden bugünlerde kadınımızın bu ülke adına yaptığı her atılımda, topluma bayrak olacak bu güzel olayların karşısında saygıyla eğiliyoruz. Sabiha SERİN ve onun gibi bir çok değerli kadın şair ve yazarımızın, bizlere örnek olduğunu söylemek istiyorum. Onlar bizlerin gurur kaynağıdır ve yolumuza çıkan her engelde yılmadan, yıkılmadan yürüyebileceğimizi gösteren kalem silahşörleridir.

Kadınlar her kapının anahtarıdır. Kalemin ucundaki Aydınlık'tır; Yağmur sonrası Güneş'in  gölgesine sığınan Gökkuşağı'dır; denizin gözlerindeki ihtişamlı Yakamoz'dur; evinde de kadın, mesleğinde de kadın...

Kadınımızın Osmanlı'da saraya sığınan sözlerini, Halide Edip'le Cumhuriyet tarihine yazan türk kadını şimdideSabiha SERİN'le kelimelere anlam katıyor.

Sabiha SERİN Alucra  Eğitim Derneği tarafından düzenlenecek "Namelerde Alucra" adlı şiir yarışması organizasyonuna katılmak ve jüri onur ödülünü almak üzere 13.03.2011 tarihinde İstanbul’da olacaktır. Ödül töreni sonrası yazarımız Sabiha SERİN hanım aynı mekanda saat 17.00 de  içerisinde 35 adet şiirinin bestelendiği KAR TANELERİ adlı  ikinci şiir kitabını imzalayacaktır. 

ÖDÜL TÖRENİN GERÇEKLEŞEĞİ ADRES

Tarih: 13.03.2011 Pazar

Saat: 13.00-17.00

Yer: Alucra Doludere Köyü Dernek Salonu

Fatih Sultan Cad. Kuzay sokak.No::21

Rammar Market Arkası

Okmeydanı-Beyoğlu/İSTANBUL

SABİHA SERİN HANIMEFENDİYİ BİLGİ AĞI / YAZARPORTAL OLARAK KUTLUYORUZ VE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ..

BU VESİLEYLE TÜM KADINLARIMIZIN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ.

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank