- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Daldan Dala…

Hayda!... Belediyeler doğalgaz borçlarını ödemediği için BOTAŞ’ında % 22, 5 zam yaptığını hepimiz medyadan izledik. Yahu! Belediyeler, ihtişamca para harcarken,bizlere mi danıştı? ! İyi vallahi! Onlar koltuklarını koruyacak ve bir daha seçileyim diyerek paralarımızı popülizm yaparak hovardaca ve hesapsızca harcayacaklar, sonrada, doğalgaz borçlarını vermeyip, vatandaşın cebine saldıracaklar!

Vatandaş, bu yüksek zam karşısında ne yapacak?

Önce kendi kendine söylenecek, sonrada kuzu kuzu tahsilat gişelerinde faturalarını ödeyecek!

Zamları protesto ederse, ne olacak?

Biber gazi yine gözleri yakacak!

Haliyle doğalgaz’da cepleri!

Hani “ Deveye dikeni, insana seveni!” yararmış diye boşuna söylememişler!

Cumhuriyet’imizin 85. yılını hep birlikte coşkuyla kutladık. Gerçekten İstanbul’daki boğaz ışık gösterileri harikaydı. Gökyüzüne ışıldayan o demokrasinin aydınlığı umarım tüm halkımızın beyninde Atatürk’ün fikirleriyle birlikte sonsuzlaşır. Ancak, ne var ki, Başkent Ankara, kutlamalarda üvey evlat gibi kaldı. Ahh! Nerede çocukluğumun Ankara’sındaki Milli Bayram kutlamaları! Caddemizden geçen fener alayı bizlere başka bir coşku verirdi.

Peki Ankara Belediyesi nerede?

Onlarda BOTAŞ’a milyon YTL’ye varan borcuna rağmen Belediye’nin bütçesinden sanatçılara ödenen paralarla Sincan’da Başbakanla birlikte çeşitli yerlerde yaptırdıkları kavşakların açılış şovundaydılar.

Ne de olsa Mart kapıdan baktırır!

Seçimlere yatırımı yaptırır!

Bedava dağıtılan kömürleri de fakirlere yaktırır!

Tecavüzcüler yine iş başında!

Memleketimizi bölmeye çalışanları mı dersiniz! Cebimizdeki üç kuruşa saldıranları mı, yoksa küçük evlatlarımıza adice ve hunharca saldıran, insan ve hayvan diyemediğim densizleri mi dersiniz!

Hep birlikte utandık! Kinlendik! Lanetledik!

Avrupa Birliği normlarına uymuyor diye “ idamı” kaldırdık. İyi mi ettik, kötü mü ettik anlayamadık. Ancak böylesi suçluları görünce de, pek iyi etmediğimizi anlıyoruz. Sizce, iğne ile suçluları idama götüren Amerika, bu konuda bizden ve Avrupa’dan daha mı akılsız dersiniz ?

Tecavüz ettikleri kızlara “ nasıl olsa, kadın olmayacaklar mıydı?” diyebilen densiz motosikletli sapığı içeride hep birlikte beslemeye devam mı edeceğiz? Merak etmeyin, bizim kanunlarımız insancıldır. “ Beni Türk hekimlerine emanet edin” dediği Atamızın da güvendi, ancak güvenimizi kara çıkaran ve kariyerleri tartışılır hekimlerin verdiği raporla 14 yaşındaki çocuğa tecavüz eden Üzülmez olayında olduğu gibi motosikletli sapığı da, yarın, aynı yöntemle dışarı çıkartırsak, hiç şaşırmayın!

Üzülmeyin nasıl olsa Adalet Sistemimiz memleketimizde güzel yürüyor!

Dünyaca ünlü Video paylaşım sitesi “ Youtube” Atatürk’e hareket videoları yüzünden mahkeme kararı ile uzun süre kapalı. Ancak, bütün dünyada serbestçe gösteriliyor. Yahu! Bırakında hiç olmazsa, yorum yaparak, Atamızın fikirlerini, yaptıklarını ve gerçekleri anlatalım. Yoksa dünya kamuoyunda kaybeden yine bizler olacağız.

Bugün 100. köşe yazımla sizlerle olduğum için ayrıca mutluyum. Beni okuyan, yazılarıma yorum yapanlara, Sevgilerimi sunarım.