- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Bu Yolu Seçtik, Bu Yolda Sonsuza Dek, Yürüyeceğiz

Büyük Türk milletinin tarihinde güneş gibi, ışığını, ısısını her bir yana saçan çok önemli parlak
yıldız şahsiyetler, liderler vardır.
Bu Milletimiz her zaman olduğu gibi şehitlerin kanıyla tarihler yazarak, büyük Devletler, Asalet, hoşgörülük, sevgi, birlik,özveri bağları ile kurmuştur.
Ve toprağını, Türklüğünü, Bayrağını sever Liderler yetirmiştir,
İnşallah yene bir gün güneşin doğuşuyla bu Milletimizi acılardan, Hainlerden, Ajanlardan,Düşmanla sadunişbirlikçilerden, bir büyük bir lider kurtaracaktır.

Yüce ulu tarihimizde Türk aydınlarımız, şahsiyetlerimiz, büyük milletimizin uğrunda geleceğine yön, değer, san vermekle çok önemli işler yapmışlar, çalışmalarıyla tarihimize geçerek altın damgalarını vurmuşlardır.

Kahraman, yiğitlerimiz Başlatmış oldukları milli mücadele, hayatlarının sonuna kadar siyaset içinde sürdürmekle Türkçü, milletsever kuşakları genç Ülkücüler, Boz kurtları yabancı ellerden yayımcı akım kötü düşüncelerden yıkıcı ilkel etkisinden kurtarmakla doğru, dürüst, alışkan, Türklük Ülkücülükle coşan bu kuşaklarımız, milli ilkeyle sistemli Türk milliyetçiliğini Turancılığını öğretmekle büyük Liderlerimizin bütün sağlam Türk olanlara çalışma milli hakları vardır.

Liderlerimizin Bizlere bu milli Türkçülük yolunu göstermeleri üzerimize düşen hakları yorgunluklarını asla ödemeyeceğiz şuurumuz, gönül borcumuz için onların yollarından hiç bir zaman dönmeden erek prensiplerimizde doğru yürüyeceğiz.

Kerkük Irak Türklerinin Milliyetçilik, Türkçülük, Türkiye’yi anavatan bir kurtarıcı sanarak uzun yıllardan bu yana tarih yapraklarına atılganlık, kahramanlıkla girerek, büyük devletler kurmuşlardır ve dinamik bir yapıya sahip olmakla sürekli gelişme, kalkınma uygarlaşma ilerlemekle kendi konumlandırmakla temel şuura yeni dinamiklere yorumlamayı bilmekle çok önemli adımlar atılmıştır ve atmaya hazırlıktadır.

Büyük Türk milleti hizmeti için Anavatan Türkiye’miz için kalkması devletler içinde önder olması için milletimizin birliği kalkınmasını mutluluğuna her alanda ilerlemesine ne gerekiyorsa onu yapmakla bu uğurda hiç bir özveri can, kan vermeden kaçınmamıştı.

Milletimiz düşünce şuuruna ve kültürüne önem vermekle, belli başlı öngörülerde haklı olarak Türk milletinin özelliklerini toplumsal, kültürünü, efendilik, Onur, Töresini yansıtarak değer sunmuştu.
Kerkük Irak Türklerinin siyasi erek ilkesini toplumun tümüne konuşmakla her bir kesimde ayrımcılığı Mezhep, İklimciliği kaldırmakla buda bizde olmadığı için diktatör Saddam ve Saddam döneminden sonra işbirlikçiler, öteki düşmanlar bunu ortaya atmaya yıllar boyu çalışmaktadırlar, planlar yürütmektedirler.

Bizlerse şehirli, köylüsü de olarak doğru anne babalı Türklerle kucaklaşmakla hoşgörü birlikte yaşamak beraberce milli Türkçülük ilkesini yaymakla birlik dirilik el gönül duygu birleşmesi için çalışmakla bu yolda her bir türlü özveriliğe katlanmaktayız.

Türk milletimizin ciddi çalışma yorulmasıyla saygınlık kazanmakla siyasette güven duymakla mücadelesinde sürekli kararlı olarak yoluna ilkeye, vatana, toprağa, sevgisini kavramakla gönlü Türkçülük, Turancılık, Ülke, Bayrak, Toprak, sevgisiyle kafası hizmet etmekle dolan baba yiğit gençlerimizin birbirlerine yaklaşma birliğiyle iç milli duygu sevgileriyle bu vatan onların, ümitleriyle üzerinde yükselmekle kalkacaktır.

En önemlisi Türk milleti büyük Türkiye’yi kurmakla milliyetçilik, Türkçülüğe doğru yürümekle bilgi gelişme iletmeyle teknoloji gelişmesiyle ekonomisini birliğimizle yardımlaşmayla düzelmesi, iyileşmesi için, dönüşüne hazırlanması çalışmaların hızla tamamlanması gerekmektedir.
Çalışmayı çabuk kavramakla geçmişle geleceğin arasında bağlık kopmadan sosyal hayatımızı derinden etkileyen değişim, dönüşüm doğru anlamlarla milletimizin her bir yararına görevlenerek hazırlanmalıyız ve birlikte Hazırlanmanız günü bu gündür, artık uyanalım hızla kalkalım ön sırada yerimizi almalıyız, şehitlerimizin Ruhlarının şad etmeliyiz.

Birbirimize yaklaşım, birliğimiz tüm Türk Dünyası’nda hoşgörü saygıyla karşılaşır.
Bizler çabalar sarf etmekle doğru birliğimiz yolundan ayrılmadan zorla çetin engelleri aşmakla gelişen ululaşan Türkçülük şuuru geleceğe uzanarak yolculuğunu başarmakla ATATÜRK, Oğuz han, Enver Paşa, Nihal Atsız, Ziya Gök Alp, Alparslan Türkeş Paşaya uzanarak her türlü engelleri aşarak yolumuza Dokuz ışık, Ülkücüler, Boz kurtlarla devam edecek bunun güçlü kaynağı Türk milletimiz tecrübeli birikimi biricik millet vatan toprak sever Türkçülerdir.

Bu yolu tutmayan Türklüğe gönlü atmayan millet sevgisini tatmayanlar bu büyük millete hiç bir zaman yaramazlar, milletimizin şeref gurur, birlik duyacağı için milliyetçi doğru Türkçü, Demokratik hukuk devleti olarak Türkçü politikacıların görevi birlik, beraberliğimize bütünleşmemize diriliğimize etki zarar gelmeyen milliyetçi Türkçü Türkiye’mizin sona tek var olması parlaması İlerlemesi Yahudi’ye hizmet edenleri vatanı bölen ajanslardan katillerden, hain, işbirlikçilerden kurtarmakla, Türklük, Türk dünyası için kucak açan bir yurt etmekle ve Türklükle coşarak yalnız Türklere kalacaktır, Türkiye cumhuriyeti Türklerindir Türklere de kalacaktır. Türk yurduda olarak tanınacaktır.

Bizce en önemlisi tün dünya milletleri kahraman büyük Türk milletini iyice tanıması ve iyice bilmesidir. Türk milleti 16 İmparator, 117 devletler, Atabeyler, uygarlık kuran tarihli milliyetçi bir millet olarak kutsal Türk tarihini dünya okumalı gerçeği kavramalı.

Bu yurtlar bu topraklar Türklerin olarak hep Türklerinde kalacaktır.
Ne mutlu bizlere başımız gökyüzüne kaldırmakla bugünde bağımsızlığına özgürlüğüne kavuşan Türk Cumhuriyetlerimiz Azerbaycan Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan, Tacağistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, var. Oluşu bizlere güç vermekle, bir gün gelecek ki yakında İNŞALLAH ULUTANRININ yardımıyla Iran, Irak, Suriye, Lübnan, Filistin, Doğu Türkistan Uygur Türkleri, Kızı deriler ve tüm dünya

Türkleri Bağımsızlıklarına, özgürlüklerine kavuşacaklar.
Türkler birleşecekler büyük Turan devletini, Türk Birliğini kuracaklar.
Bizim Türkiye devletimiz düşmanların arzu ümit ettiği gibi hiç bir zaman etnik mezhep ayrımcılığı olmayacak. Milliyetçi Türkçü insanlarımız da Türk milletinin çıkarını her şeyden canından bile önde görmekle Savunucusu olarak temiz yoluna devam ederek çalışacaktır.

Yüce tarihimizde bu kutsal dava Türkçülük uğruna vermiş olduğumuz Türk şehitler yolumuzu onların kanlarıyla aydınlatarak, düşmanlarımızı da iyice tanımakla bilmeliyiz. Tarihte insanlığa Türklüğe yapmış oldukları zulüm işkenceler gelecekte bu haklar gitmeden kuşaklarımız Türkçülük bayrağını elleriyle Turan ülkesinde şehit büyük Liderlerimizin kanlarıyla dalgalandıracaklar.

Türk milletinin taşıdığı bayrak kutsal Türk milliyetçilik davası uğrunda ölmek, bölücüler, Yahudi mason Türk düşmanı hainlerin kurşunlarıyla canını, kanını veren toprağa düşerek şehitlerimiz kılıç kıran Boz kurtlar şehit kardeşlerimizin ruhları her an bizimle beraberdir, bizimle yaşamaktadır, bu aldığımız güç onların gücüdür.

Onlar canlarıyla hak yolunda vatan Türkçülük, Turancılık uğrunda şehit oldular, onlar şehitlerimizdiler, şehitlerimiz büyük milletimizin özgür mutlu bağımsız tüm milli haklar elde etmeleri için varlığı beraberliği kurmak için mücadeleyi sürdürmekle şehit olmuşlardır.Bu