- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Bu Kadar Alçaklık ta Fazla

Gün geçmiyor ki, Televizyon ya da Basın, sinema , tiyatro ve yazın gibi toplumu yönlendiren enformatik vasıtaların birinde, küreselleşen dünyada, küreselleşmenin baş aktörü olan, Hıristiyan Emperyalistlerin Türkiye’deki temsilcileri olan bu alçak unsurların saldırısına uğramayalım. Bu alçak unsurlar, üstelik bu milletçe baş tacı edilmiş.

Önlerine arkalarına bir sürü unvanlar verilmiş. Devletin en yüksek katlarından en yüksek saygıyı gören en çok Malı Götüren! Kimselerden oluşuyor. Çoğumuzun ulaşamayacağı yerlere ulaşabilen bu alçaklar anlayacağının bizim toplumca besleyip büyütüp baş tacı ettirildiğimiz kişilerden. Bu unlardan birisi Mecliste, devletin en yüksek mevkilerinde bulunan insanların huzurunda, Meclis Başkanının, Başbakanın, milletvekillerinin huzurunda utanmadan teröristlerin propagandasını yapıyor.

Türkiye Cumhuriyetini kendi vatandaşlarını öldürmekle suçluyor. Kendince uyanıklık yapıp bir yerlere mesaj gönderiyor. Yani anlayacağınız. “Kimse söylemiyor ben söyleyeyim Türkler bir milyon ermeni yi otuz bin kürdü kesti “ diye iftira atıp Oskar ödülünü kapan sonrada Türkiye Cumhurbaşkanı ve Başbakan Erdoğan tarafından baş tacı edilen Orhan Pamuk Kardeşinin yolundan gidiyor.

Onun taktiğini izliyor. Düğününü kilisede yaptığını iftiharla söyleyen çocuklarının adını Rafael, Orfeo ve Sahare Tess koyan Türk Sanatçı!ya da bu yakışırdı oda artık bir ödül alır Avrupalı dostlarından. ! Avrupalılar eşek değil ya! Bu kadar cesaretle TBMM çatısının altında Türkiye’nin en Büyük devlet adamlarının huzurunda Türk Devletini kendi vatandaşların öldürmekle suçlayan bu üstün cesaret i gösterin bu Sanatçı! Ya ödülünü elbet verir elbet.

Yine Bu Hafta Bir Büyük TV kanalında “yayınlanan “Güz Sancısı” adılı sinema filmini izledim filmden çıkan sonuç: “Türkler yine gaddar, acımasız hoşgörüsüz katil.” Bu film in Romanını yazan Anavatan Partisinin Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu, Senaryolaştıran Müslümanların Hizmet! İçin satın aldığı Zaman gazetesi yazarı Etyen Mahçupyan
Dindar Mütedeyyin insanların aldığı beslediği, zaman zaman kurban derileriyle ,zekatlarıyla ,Fitreleriyle açıklarını kapattığı., Hükümet şakşakçısı gazetelerde bir bakıyorsunuz ki ,Milletimizin Gözbebeği Ordumuza Silahlı Kuvvetlerimize bir yığın iftira .utanmadan Türk ordusunu ve subaylarını cinayetle suçlayan bir yığın alçakça haber.

Neredeyse PKK alçakları suçsuz günahsız Türk askeri kendi kendini öldürmüş PKK lılar dağa sanki Ertuğrul Özkök’ün tanımladığı biçimiyle İzci kampına çıkmış. Kızlarda gitar çalan sanatçı ruhlu Kürtlermiş. Bütün kabahat Türk ordusu ve Türkiye’nin faşist yapısı imiş. Türkler hep zulüm yapmışlar.

Televizyon Programlarında, gazete köşelerinde, liberal, İslamcı AB’ ci Cemaatçi, Sosyalist gibi her kılıkta karşımıza çıkan bizim beslediğimiz bu asalak alçaklarla ilgili olarak şu bir gerçek ki maalesef, milletimiz bu asalakları beslemeye devam ediyor. Çünkü en tahsillimiz bile okumuyor. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyor. Kulaktan dolma Enformatik tuzaklarla mankurtlaştırılıyor. Bunların maskeleri düşene kadarda iş işten geçiyor. Ensest ilişkiyi savunan, bir kadın memesine vatanı satarım.

Diyen adamları Muhafazakâr gazetelerinde, sırf Bu Hükümete destek veriyor diye baş tacı ediyor. Türkiye’nin en büyük sorununu” Türk Silahlı Kuvvetleri “ olarak gören adamı ,”Türkiye’nin aydını” diye sunuyor bu adamlar sinsice alçakça bazen açıktan açığa Türk Milletinin Türk devletinin bütün kutsallarına sövüyor. Saldırıyor. Emperyalist alçaklarla iş birliği yapıyor.

Ve bunlar Müslüman Mütedeyyin ve Milliyetçi ve şehitlerine ağlayan gözyaşı döken insanlar tarafından bilmeden, sinsice alçakça besletilmeye devam ediyor. Burada Atatürk’ün şu sözü aklımıza geliyor, “Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!” işte bütün mesele bu. Ah! Bunu bir yapabilme basiretini ve ferasetini gösterebilsek.

Bu kadar alçaklıkta fazla

Comments Disabled (Open | Close)

Comments Disabled To "Bu Kadar Alçaklık ta Fazla"

#1 Comment By Uğur ÖZALTIN On 11 Ocak 2010 @ 16:22

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz evet doğru bir teşhis bu fakat bilgi olmadığından yanlış fikirler sahibi oluyoruz ve bu hainleri besleyerek kendi salaklığımızı da görmüyoruz.

ANAP zaten neydi ki şimdi fosilleri ne olsun halka hırsızlığı öğrettiler yıllarca

#2 Comment By Ankaralı Yusuf06 On 12 Ocak 2010 @ 00:32

Bay yazara sadece şunu söyleyeceğim:Benim AKP, filan parti şu bu umurumda değildir. Umurumda Allahım,kitabım,vatanım ve milletim.Bunlar uğruna şehitliği göze alırım.Netekimin ihtilalinden önce solcular tarafından kafam,gözüm,kulağım yarıldı,yarım insan oldum.Okuldan atıldım,işten atıldım.Ama inancımın bir yönü olan başörtüsüne karışın ve fakir Anadolu insanlarının çocuklarının okuduğu meslek liselerinin önündeki engel olan katsayı rezaletine askerin burnunu sokması beni derin yaralıyor.Bu konuda gözü kapalı,CHP nin postal yalaması demesem de,askere;hatası ile beraber savunmak yiğitlik şanı değildir.Her ne kadar Peygamber Ocağı ünvanı yerle bir edilmişse de asker bizim askerimiz, polis bizim polisimiz, onlara yan gözle bakanı ve onları şehit eden kanı bozukları hiç mi hiç affetmem.Olaya bu şekilde bakarsanız daha iyi olur sanırım, yazar Bey.