- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Bu Bir Çelişki Değilmidir.!

Son zamanlarda Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu hakkında bir takım iddialar ve videolar var. Bunun doğruluğuna veya yanlışlığına delillerin inanılırlığı doğrultusunda yargıya intikal ettiği ileri sürülen bu konuda yargı kararını verir.

Ancak görülen ok i, AK Parti tarafından iki dönemdir aday gösterilen ve AK Parti teşkilatının yoğun gayretleri ve halkın teveccühü ile iki dönemdir Belediye başkanı seçilen Ahmet Arpacıoğlu ile birlikte aynı AK Parti Listesinden Ünye Belediye meclis üyesi olarak gösterilip seçilenlerden İsmail Sarı (belediye Başkan vekili), Orhan Hamarat, Yüksel Kartal, Bekir Şimşek, Kemal Çöp (belediye başkan vekili), Ceyhun Cerrahoğlu, Osman Şimşek, Ümit Yiğit, Ali Zor,Necati Kuru,İdris Kibiroğlu, Zeki Balcı, Ali Güngör, Nihat Saraç, Avni Çal, Yakup Veyisoğlu, Ömer Öztürk ve Hüseyin Şener ile toplamda 18 meclis üyesi ve AK Parti Ünye İlçe teşkilatına mensup başkan ve yönetim kurulu üyeleri belediyenin dolayısıyla başkanın, onu yaptı, bunu başardık, Ünye tarihinde AK Parti dönemi kadar yoğun hizmet görmedi gibi takdire şayan bulduğunuz hizmetleriyle kendinizce haklı olarak övünürken,son günlerde hakkında çıkan yada çıkarılan bir takım iddialar ve videolar da kişisel olayına biz karışmayız. O onun kendi meselesi diyerek kaderine terk  edebilirsiniz. Ancak belediyeyi ve Ünye kamuoyunu ilgilendiren usule aykırı harcamalar konusundaki iddialar karşısında sayın başkanımızın da kamuoyu ile bunlar yersiz ve mesnetsiz ithamlardır şeklinde basında paylaştıklarını evet bizde AK Parti Ünye ilçe yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleri olarak başkanımıza haksızlık yapılmıştır kendisini destekliyoruz, ya da hayır söylenenler ve ortaya atılan iddialar doğrudur, bizde başkanın bu kişisel yanlışlarından parti teşkilatı olarak muzdaripiz açıklamanızla yanında, ya da karşısında olmadınız.

Bu insanları AK Partiden belediye meclis üyeliğine aday yaparak ya da yaptırarak seçilmelerine yoğun çaba sarf eden AK Parti Ünye ilçe yönetiminden bu konuyla ilgili hiç bir açıklama gelmemektedir. Eğer iddialar ve deliller asılsız ve iftira ise meclis üyeleri ve AK Parti yönetimi Belediye başkanı Ahmet Arpacıoğlu’na sahip çıkmalıdır. Yok, eğer deliller gerçek ve iddiaların gerçeklik payı büyükse (AKP’li ve MHP’li) Tüm Belediye meclis üyeleri ile AK Parti Ünye ilçe yönetimi gereğini yapmalıdır.
Bir başka husus var ki o da en az bu iddialar kadar önemlidir. Olayın kamuoyunda duyulmasından bir süre evvel AK Parti Ünye ilçe Başkanlığından istifa ederek Ünye belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan AK Parti Ünye ilçe eski başkanı Av. Ahmet Çamyar’dan sonra Ünye ilçe başkanlığına getirilen Adem Çalık ve yönetim kurulu üyeleri sanki AK Parti 10 yıldır görevde değilmiş ve kendileri de Ünye ilçe teşkilatı başkanı ve yöneticileri değilmiş gibi bu iddialarla ilgili hiçbir açıklama yapmamış.! Ve görünen o ki(her koyun kendi bacağından asılır) der gibi kaygıda duymamaktadırlar.
AK Parti Ünye ilçe teşkilatı partisinin aday adaylığı çalışmaları esnasında AK Partinin 10 yıllık Ünye iktidarını inkar edip yok sayarcasına AK Partinin bundan sonrada yapacağı işleri sayıp dökmektedirler. Bu bir çelişki değilmidir.
Vatandaş, demek ki Ünye de AK Parti, memleket hizmetini ve sorumluluğunu bırakmış, mevki ve makam hırsı ve kavgası içersine düşmüş diye düşünmez mi diyor, saygılar sunuyorum.
Ahmet Yenin
Bu Bir Çelişki Değilmidir.!