- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Bizde Siyaset Böyledir!

Ak Parti Hükümeti 13 yıldan beri iktidar partisi idi. 7 Haziran  2015'te yapılan son seçimle birlikte 258 milletvekili kazanarak 2002'den beri ilk kez iktidarlık serüvenini kaybetti.

Anayasa'nın verdiği 45 gün süre içinde koalisyon hükümeti kurmak için CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçelinin isteklerini kabul etmedikleri için koalisyon hükümeti kurulamadığı için ülkece 1 Kasım 2015’te erken seçime gidiyoruz.

AK Parti'nin başındaki zatlar bu zamana kadar duble yollar, havalimanları, deniz limanları yaptık, okullar ve hastaneler açtık diyorlar be kardeşim zaten bunların hepsi sizden önce vardı. Bunlar sadece bunlardan önce yapılan eski hizmetlerin çoğuna bakım ve onarım çalışması yaparak yenilediler.

Oysa o duble yolları, havalimanları ve deniz limanlarını kendi özel araçları, özel uçakları ve ticari gemileri halk için yapmadılar kendi mefatları ve çıkarları için yaptılar.

Bunlar halk için çalışsa işsizlere iş sahaları açardılar. Emekli maaşları yüksek olurdu. Bunların halkı düşündüğü falan yok. Hiç olmazsa hazinedeki paraları 6 milyona yakın işsiz var işsizlere dağıtsalar bari. Her gün milyonlarca insan halk otobüslerinde ve diğer ulaşım araçlarında yolculuk yapıyor devlet her şeyimizden vergi alıyor, çok büyük paralar dönüyor ve her zaman olduğu gibi gariban halkı düşünen yok…