- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Birliğe ve Kardeşliğe Selam

Terörü telin ederken lütfen olaylara sağ duyu ile yaklaşalım.. Adalet mülkün temelidir, inandığınız demokrasi halk iradesi olmalıdır. Bölücülerin yanında yer alamayız, bölücülüğe çanak tutamayız…Huzur ve güvenliğinizi bozmak isteyenlere de fırsat veremeyiz!... Vatanı sevmek ve korumak hepimizin ortak paydasıdır.

Yollara barikat kuruluyor, asfalt eşilip altına tonlarca patlayıcı yerleştiriliyor. Oranın halkı ve belediyeler buna seyirci mi kalınıyor? Çok gecikmeden soruşturmalar açılmalı, geniş kapsamlı bir soruşturma yürütülmelidir. Yazıktır, günahtır  gencecik vatandaşlarımızı teröre kurban veriyoruz, asla müsaade edilemez. Birlik ve beraberliğimize dinamit konmakta, devletin temel değerleriyle alay edilmektedir.

Kimsenin huzurumuzu bozmaya ve güvenliğimiz tehdit etmeye hakkı yoktur. Ülkemizde birileri ateşle oynamaya devam ediyor. Siyasi iktidarı bahane edip Türkiye Cumhuriyetini yıpratmaya yönelik gayretleri üzüntüyle takip ediyoruz.. Milyonların zihninde derin yaralar açılmaktadır. Üç buçuk insan da deseniz, azınlıklar ve bölücü mihraklar da deseniz gelişen hadiseler insanımızı rahatsız etmeye başlamıştır..

TBM Meclisinde olacaksınız ve bir sınıfın, zümrenin hatta terör örgütünün savunuculuğunu yapacaksınız; bu ne yaman bir  büyük bir çelişkidir. Böylesine bir gafleti onaylamak ve desteklemek hiçbir vatansever insanlara yakışmaz. Biz bu tür hadiselerin yanında değiliz olamayız da…

Bölücülerin yanı sıra tüm hain guruplar “ Ateşle Oynuyor”...Yangına körükle gidenler kendilerini yangından kurtaramazlar. Böyle bir siyaset demokratik değildir, halk tarafından da benimsenemez. Siyaseti yalan üzerine kuranları kınıyoruz. Böyle bir vatanseverlik yok, olamaz da…

Milyonları aptal -cahil yerine mi koyuyorsunuz? Sağ duyu ile olayları takip eden milyonların tepkisine nasıl durduracaksınız. İçimizdeki hainlere diyoruz ki:  Kesinlikle “ Ateşle Oynuyorsunuz”  Böylesine bir ihanete nasıl sahip çıkıyorsunuz? Anlamak mümkün değildir. Halkı sokağa döküp kandan medet umanlar vahşetin artmasına seyirci mi kalacaklar. İç savaş çığırtkanlığı da dahil siyasi çekişmeler memleketimize fayda vermez, zarar verir.

Siyasi iktidarlar gelip geçicidir, ama Türkiye Cumhuriyeti baki kalıcıdır. Kimse masum kuzu postuna bürünmesin, bu olayların başlangıcı ve devam ediş şekli sakıncalıdır, yanlıştır.  Cumhurbaşkanı, başbakan bu ülkede devletin başı konumundadır ve seçilmiş isimlerdir. Hedef seçilmiş olmaları bilinçli bir düşmanlığı körüklemektedir.

Aziz Milletimize deriz ki: sağ duyunu korumaya devam et. Birlik ve beraberliğimizin temeline dinamit koyanların yanında olma, dostunu düşmanını bil, ülkene ve milletine- şehitlerine sahip çık .İç savaş çığırtkanlığı yapanların bu ülkeye kazandıracağı bir şey yoktur. İç savaşla bir ülke huzur bulamaz..Suriye’yi, Irak’ı, Afganistan’ı düşünmez misiniz?  Bölücü hainlerin amacı siyasi iktidarlardan öte,ülkemizi parçalamaya yönelik  ideolojik bir harekettir.

Dünyanın gözü Türkiye üzerindedir. Türk ve İslam Dünyasının umudu da Türkiye’dir. Bizi birbirimize düşürmek isteyen hainlerin oyununa gelemeyiz.  Bu millete kurulan tuzaklar elhamdüllah hep geri tepmiştir, inşallah yine geri tepecektir. Hedef siyasi iktidar değil, hedef Türkiye Cumhuriyetidir.

Devlet istihbaratına yansıyan o kadar ilginç ve manidar  belgeler var ki, insanın kanını donduruyor ve sadece “Hayret” diyebiliyorsunuz. Türk Milletinin bu kadar mı düşmanı varmış diyorsunuz? Aziz Türk Milleti devletine, geleceğine sahip çık. Sağduyunla olayları çözmekte acele et, kardeşlik davetinde bulunmak ve ülkemize sahip çıkmak bizim milli ve vatani görevimizdir.