- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Birbirine Bağla

Mimarı olduğunuz gerçekliğin neresinde gizli bir bilince yaklaşırsanız, bekleyin özel bir başlangıç için ay ışığı yol göstermeye niyetlenebilir size.Bazı insanlar sizi izliyor, gerçekten gördüklerinin sizin tırmanmaya çalıştığınız zirve olduğundan emin bile olmadan izliyor.

Aynı görüşe bir ay ışığı lambasıyla bakabilmek bazen imkânsız bir hikâyenin kahramanlarından birkaçını yok etmeye yeltenmek gibi.

Kırılan zaman parçacıkları avuçlarınızın arasından belki de görmeyi başaramadığınız kırmızı balonları kaçırmanıza sebepken.

Planladığınız her düşünce kırmızı bir balonla ellerinizin arasından kayıp gidebilir gökyüzündeki uzak beyaz yıldıza.

Kim dönüştürüyor güneşe uzanacak düşüncenizi, hislerinizi kim fark edebiliyor sizlerin dışında, dikenli tellerinizin ardında.

Nedenlerin arasında hep birlikte bir maceraya sürüklenirken hayal avcılarından koşar adım kaçıp birbirine bağlayın ipuçlarınızı.

Ucu ucuna tutuşturulmuş planlarınız arasından biraz olsun sıyrılıp bir pencere açın kendinize, sizin o an için seyre daldığınızı, tembellik ettiğini düşünsün tüm dünya, varsın öyle vakitsizlik oyunu oynadığınız meydana gelsin.

Savaşmak gereken noktada tam yol geriye sürersek cesaretimizi eylemsizlik adında parmaklıklara sarılırsak eğer, kendimizi sorgulamaktan uzaklaşırız.

Birbirine bağla sımsıkı bağla cesaretiniz sizden uzaklaşmasın..