content
19 Nis

Bir Yumruktur Gidiyor!

Geçtiğimiz günler de Ahmet Türk’e yapılan yumruklu saldırı şimdilerde ise Bakan Taner Yıldız’a uygulanmış durumda. Acı verici durum ise bu olayın bir Şehit cenazesinde olmasıdır. Türkiye’de son günlerde bu kadar karışık olayları çıkaran zihniyetin amacına gerçekten iyice odaklandığını anlayabiliyoruz. Unutmamalılar ki artık Türkiye’de de, KKTC’de olduğu gibi halk ağır basacaktır. Devletin sahibi halktır bunu biraz anlamak gerek.

Başbakan Erdoğan ise bu konuda; “Haddini bilmeyen bir kişinin saldırısı, birliğimizi tahammülü olmayan bir adım” dedi. Aslında yapılan bu saldırılar kime nerede veya nasıl yapılması sorgulanmaksızın cezası ağır olmalıdır. Günümüzde Dünya’nın bu kadar şiddete maruz kalması bana derinden üzüntü veriyor. Çünkü yapılan bir haksızlıktır. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesine göre hiç kimsenin hiç kimseden bir üstünlüğü yoktur. Olamaz da. Hele hele böyle bir Demokratik Cumhuriyet rejimiyle yönetilen Türkiye’de. Hayret edilesi bir olaylar dizesi yaşıyoruz. Şimdi de biraz meclise göz atalım.

Mecliste yine bir gerginlik, yine bir gerginlik. İnsanlar bugünlerde neleri yiyor, ne ile besleniyor öğrenmek gerekir. Sanırım hormonu bozuk gıdalar bizi asabiyete sürüklüyor. Yada artık Türk Vatandaşı sinirlerine engel koyamamakta. Neyse normal konuya dönelim. Mecliste bugün, Danışma Kurulunda uzlaşma sağlanamaması üzerine parti grupları mecliste toplandı. Saat 13:00 da başlayan görüşmeler 6,5 saat kadar sürdü. Sonuç olarak AK Parti grubunun TBMM Genel Kurulunun çalışma gün ve saatlerine ilişkin önerisi kabul edildi.

Artık ülkemizde bir sinir aldı başını gidiyor sevgili okurlar. Sonumuzun ne olacağını pek kestiremiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank