content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

24 Eki

Ben Vatan Hainiyim!

Ben kandırılmış beyni yıkanmış biriyim çünkü;

1)     Teröristin kıçının yalanmasını midem kandırmıyor.

2)     ABD – İsrail uşaklığının geldiği bu son noktanın tamamen sanal gerçeklere dayandığını biliyorum. Bu toprakların müthiş bir potansiyel içerdiğini, sömürülebilmesi için yönetimde basiretsiz adamların oturması gerektiğini biliyorum.

3)     Bu adamların, bu halkın en zayıf noktasından kaynaklanan bir sömürünün ürünü olmaları gerektiğini de biliyorum,

4)     Bu adamların görmemişliklerini, ağızlarından salyalar saça saça varolan  ( ne kaldıysa öncekileriden) fütursuzca yiyip bitirmelerini görmeye dayanamıyorum.

5)     Allah Allah nidaları ile ortalarda gezen bu adamların birinci sınıf Allah’sızlar olduğunu düşünüyorum. Eğer gerçekten inanıyorlarsa bu ülkeye yaptıklarından sonra doğrudan, sorgusuz sualsiz gidecekleri yer cehennemim taa dibi.

6)     Atatürk düşmanlığı, Türkiye’de bir İslam cumhuriyeti ve Osmanlı’yı geri getirme sevdaları ile paravanlanan bu hareketin doğrudan ABD tarafından, ABD içindeki kürt ve yahudi lobileri tarafından tezgahlandığına inanıyor / biliyorum.

7)     Açılım ve diğer oluşumların çok ciddi biçimde özerk Türkiye Cumhuriyeti’ni, ABD’nin sınırlarını çizdiği bir dünyanın uydu / kukla parçalarından biri yapma çabasının doğrudan ve tartışmasız vatana ihanet olduğunu çok iyi biliyorum.

8)     İçimde büyüyen kızgınlığın / kırgınlığın herhangi bir siyasi oluşum ile ( AKP,CHP,MHP vs) bağlantılı ( o kökten gelme) olmadığını, Atatürk ve Nutuk’ta anlattığı Türkiye ve Türk insanının gözümün önünde yitip gidiyor olduğunu biliyorum.

9)     Fetullah Gülen ve Necmettin Erbakan gibi din tüccarı kişiliksiz hain, hırsız takımının Türkiye üstünde Sevr öncesine dayanan emelleri olan ülkelerin tam bulmaya çalıştığı kişiliksizlikte adamlar olduğunu biliyorum.

10) Atatürk’e en büyük ihanetin İsmet İnönü ve Bülent Ecevit tarafından yapıldığını biliyorum.

11) Bugünkü AKP iktidarının, bu denli densiz, fütursuz, saldırgan, güçlü, hayasız, edepsiz, görgüsüz, yüzsüz oluşunun en önemli sebebinin Deniz Baykal’ın bitmez tükenmez narsizmi, hırsı ve aynı oranda basiretsizliği olduğunu biliyorum.

12) Türkiye’de her türlü düşüncenin dönemsel olarak yaşatıldığını, kendisine en azından bir şans bulduğunu biliyorum; biri dışında ATATÜRKÇÜLÜK ! ! !

13) Atatürk’ün yapmaya çalıştıklarının “doğru” bir toplum olma yolunda önemli adımlar olduğunu bildikleri halde sanki Atatürk’ün şahsi hırsı, düşüncesi olduğunu göstermeye çalıştıklarını biliyorum.

14) 200 yıllık kürt basiretsizliğinin 40 yıllık bir yatırımla ortak çıkarlar doğrultusunda kürdistan hayali sömürü ülkesine dönüşmesine çok az kaldığını biliyorum.

15) Özellikle taraf,zaman,vakit gibi ne üdüğü belirsiz, çıkar şaklabanlarının,özgür, Müslüman, demokrat Türkiye ( veya kendileri ne ad veriyorlarsa . . . ) adı altında ne hırsla, kime uşaklık ettiklerini biliyorum.

16) Türkiye’deki İslamiyet’in tamamen gerçek İslamiyet’in dışında, salaklık boyutunda cahilleştirilmiş halkı kendi çıkarları doğrultusunda dibine kadar güdebilmek için kullanılan bir araç durumuna dönüştürüldüklerini, bunu yapanların başında Fetullah Gülen ve Necmettin Erbakan olduğunu biliyorum.

17) Deniz Gezmiş, Mahir Çayan ve arkadaşları ile başlayan, başlarda Menderes yönetimine karşı Atatürkçü bir tavırla “Bağımsız Türkiye” sloganının peşinden giderken; her ne gerekçe ile olursa olsun; silaha sarılmalarını hiçbir zaman doğru bulmadım, bulmuyorum, Türkiye’deki halkçılığın karşılığı kesinlikle bu değil. Yaşasalardı çok ve çok daha fazla yararlı olabilirlerdi. Bunu biliyorum.

18) ABD’nin ve İsrail’in uzun yıllar önce akademisyenlerinin yönlendirmesi ile dünyanın küresel ısınmaya yenik düşeceğini öğrenip, su ve yiyecek havzalarını kontrol altına alabilmek için uzun ve zorluklarla dolu planlar yaptığını, büyük ortadoğu projesinin aslında ABD’nin ve O’nun yaramaz çocuğu İsrail’in dünyayı zaptetme planından başka birşey değil olmadığını biliyorum.

19)  Sezen Aksu’nun müzik piyasasının mafya liderlerinden biri olduğunu, özellikle pop piyasasında herkesin kendisinden çok korktuğunui acımasız olduğunu, pkk yanlısı olduğunu biliyorum. Ayrıca biliyorum ki Sezen Aksu sanatçı filan değil. Sadece şarkıcı, söz yazarı ve besteci. Hele Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Atatürk’ü sevdiğini hiç sanmıyorum.

20) Din tüccarılarının “sanat” ı nasıl “tü kaka” ilan ettiklerini, neden böyle yaptıklarını, bunu yaparken tv kanallarındaki magazin program rezilliklerini, klasik müziği batı düşmanlığı ile özdeşleştirip kafatası sömürücülüğü yaptıklarını biliyorum.

21) Kurtlar vadisi gibi bir rezilliğin nasıl olup da sanki ülkenin gerçeklerini açıklayacak başka yazar, gazeteci, aydını kalmamış gibi ( aslında bir bakıma doğru, adam gibi adamların hepsi “düşünce suçu”ndan içerde – ne demekse “düşünce suçu ! ! ! ) güdük bir Necati Şaşmaz’ın güdük ve berbat oyunculuğunun kaderine teslim edilmiş olduğunu biliyorum.

22) Abdullah Gül’ün benim cumhurbaşkanım, RTE’nin benim başbakanım olmadığını biliyorum.

23) Beşeri hayatta kimlerle, nasıl, ne kadar süreyle ne yapılırsa yapılsın, o köprüden tek başına geçileceğini biliyorum.

24) Kur’an’ın dilinin 1500 sene evvelki Kureyş kabile aksanlı Arapça olduğunu, günümüzde böyle bir aksanın olmadığını ama cübbeli Ahmet’in de içinde bulunduğu bazı hokkabazların günümüz Arapçası ile Kur’an üstünden – sanki herbir haltı biliyorlarmış gibi  - ahkam kestiklerini biliyorum.

25) Başta nur cemaati olmak üzere Türkiye’deki cemaatlerin aslında İslamiyet ile uzaktan yakından ilgileri olmadığını, tamamen Allah alıp Allah sattıklarını, yaptıklarının günah olduğunu yüreklerinin taa içinde bal gibi bilmelerine karşın yapmaya devam ettiklerini, paraya ve maddi – manevi güce Allah gibi taptıklarını biliyorum.

26) Komünist çakması iş adamlarının en az cemaatler, siyasi partiler ve milletvekilleri kadar aç gözlü olduklarını biliyorum.

27) Entel dantel takımının ciğeri beş para etmez tiplerden oluştuğunu, şahsi zevkleri için neleri var neleri yoksa düşünmeden satacaklarını biliyorum.

28) “Vatanı Sevmek” O’nun için ölmek değildir. Vatanı sevmek asıl O’nun düzeyini en üste çıkartmak için olanca gücünle çalışmaktır. Vatan için ölmeye bu kadar istekli olanlar (askerler hariç) ancak o kadar hiçbirşeyleri olmayanlardır ki verecek sadece hayatları vardır. Bunu biliyorum.

- Hayatım boyunca hiçbir derneğe üye olmadım

- İnancım herzaman kendime sakladım ve kendime ağızdaş aramadım çünkü inaç hiçbir koşul altında ölmez yani ben inanıyorsam vardır.

- Hiçbir –izm, -ist ile işim olmadı.

- Atatürk’ün bu toprakların karşılaştığı en önemli birkaç şahıstan bir olduğunu biliyorum.

DÜŞÜNÜYORUM, ÖYLEYSE VURUN ! ! !

Mavi Günler

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

10 Kere Cevaplanmış to “Ben Vatan Hainiyim!”

  1. 1
    burak Says:

    Çünkü Masonların olmadığı bir iktidarı sevmiyorum. Çevresinde düşman devletlerin olmadığı bir Ülke'yi istemiyorum. 40 sente muhtaç, yokluk, sefalet kurukların olmadığı bir ülke'de yaşamak istemiyorum. Darbecilerin baştaci edilmediği, tankların yürümediği, bankaların hortumlanmadığı bir ülke'den hoşlanmıyorum. Faili meçhul cinayetlerin olmadığı, bomba seslerinin duyulmadığı bir ülke'de zevk almıyorum. Şapkasını alıp kaçan Başbakanların özlemini çekiyorum.

  2. 2
    Davulcu Says:

    @ Burak için;

    Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az

  3. 3
    idris Says:

    ergenekoncu cibi..etsiz dey...arın kahraman veya aydın olarak nitelendirilebildiği bi ortamda neyin tartışmasını yapıyosunuz ki???helal olsun ya hakkaten helal olsun??? bence insan çok okumamalı sadece at gözlüğünü çıkarabilmeli ama malum önemli olan nutuktan esinlenmek!!!!bu arada neden ordaki devlet model olcakmışsaa anlamadım!!!biz Türküz 16 defa dünya patronu devlet kurabilmişiz peki neden kurduğumuz 17.sini kendine ait olmayan sözlerle millet gözünde yüceltilmeye çalışılan bi adamın yazdığı saçmalıklar kitabına göre yönetelim ki???????????????????? bence mantıklı bi soru(bu arada hoşgörü eli bele atmadan konuşabilmektir))))
    bence tabi

  4. 4
    idris Says:

    sanat dediğiniz bo..u da adam gibi insanların dinine saygılı bi herifin yaptığını görüp onun din düşmanı olmadığına inanabilseydik keşke ama ne yazık ki elimizde adam yok sanatçı demek için!!!!!!!! kendini sanatçı sananlar da bayburta gittiklerinde almışlardı cevabını galiba:)))))(bayburt böle işkence görmedi)))))))) demişti anadolu insanı hahaha

  5. 5
    Halil DAĞ Says:

    ..... 17.sini kendine ait olmayan sözlerle millet gözünde yüceltilmeye çalışılan bi adamın yazdığı saçmalıklar kitabına göre yönetelim ki????????????????????

    o bahsedilen bi adam kim oluyor???????
    ne münasebet devletin kurucusu hakkında böyle hitaplara ne hakla izin verilir.
    arkadaşım sanki kendi babasından bahsediyor.

    Editörler burası Atatürk'e sövme köşesi mi?????

  6. 6
    admin Says:

    Sevgili Halil DAĞ, sen de etitörsün bu bir)))
    İlgili kişiye cevabını vermişsin bu iki.)))
    Herkes kendi seviyesini gösterir bu üç)))

    Silmeye ve sansüre karşıyız, küfür ve kanuna aykırı metinler olursa ya sileriz ya bip leriz.

    Burası Atatürk'e sövme köşesi değil.
    Yorumcunun talihsiz cümleleri kendi düzeyini gösterir.
    Atatürk kutsal değil elbet ama, tii ye alınması da bizi üzer, tekrarı olursa veya polemik uzarsa yorumu sileriz.

  7. 7
    Halil DAĞ Says:

    Duyarlılığınız için teşekkür ederim.

  8. 8
    kimki Says:

    ben vatan hainiyim diyen komunist yazar Nazım HİKMET değil miydi hocam? Bu sefer açılımı siz yapmışsınız :(( üzüldüm

  9. 9
    Nevzat Dağlı Says:

    Herşey kontrol altında

    Krizler teğet geçti, işsizlik varsın artsın,
    Alış veriş bilmeyen işyerini kapatsın.
    Fabrikadan kovulan evde yan gelip yatsın,
    Çarşı pazar diyerek siz sokağa çıkmayın,
    Herşey kontrol altında sakın panik yapmayın.

    İşçiler mutlu mutlu meydanlarda sulansın,
    Memurlar isteğiyle çamurlara bulansın.
    Hakkını arayanlar haklanıp haklı yansın,
    Bu güzelim günlerde havadan nem kapmayın,
    Herşey kontrol altında sakın panik yapmayın.

    Gripten ölmemişsin, şükret ki yaşıyorsun,
    Şu aşı sorununu neden hep kaşıyorsun?
    Her kafadan bir ses var, haklısın şaşıyorsun,
    Aklını yorma boşa, suskunluk olsun payın,
    Herşey kontrol altında sakın panik yapmayın.

    GDO nedir diye araştırmayı bırak,
    Dua et her melãnet bizlerden olsun ırak.
    Şeyhi dinle mürit ol, kendini ona bırak,
    Beraber yürüyelim başka yola sapmayın,
    Herşey kontrol altında sakın panik yapmayın.

    Molotoflar, bombalar bayram gibi ortalık,
    Seyirlik olay bunlar bakalım alık alık.
    Canı kurtarmaya bak, herşeyin başı sağlık,
    Eviniz, arabanız yakılmışsa yok sayın,
    Herşey kontrol altında sakın panik yapmayın.

    AB bize tutkundur, ABD bizden yana,
    Dostlarla çevriliyiz, hem de İzmir’den Van’a.
    Kimler göz koyacakmış bu güzelim vatana?
    Ne olur patlamışsa şurda burda üç mayın,
    Herşey kontrol altında sakın panik yapmayın.

    Kimileri muzırdır, düzene karşı durur,
    Mazlumun haklarını zalime karşı korur.
    Bir nalına dokunur, bir de mıhına vurur,
    Nevzat çocuk demektir, kusuruna bakmayın,
    Herşey kontrol altında sakın panik yapmayın.

    Halk Ozanı Karamanlı Nevzat

  10. 10
    süleyman (kadir) kaçan Says:

    sevgili hocam, öncelikle sizin geçen sene öğrenciniz olduğumu eğer unuttuysanız hatırlatmak isterim... derslerde gerçek anlamda ingilizceye dair hiçbir şey alamadım... ama sizden çok şey aldığımı söyleyebilirim. mesela bir arada yaşamaya ihtiyacı olan bir toplum olduğumuzu bunun gerekliliğini analizlerinizle çok iyi bana aktardınız. fakat sizin kaçırdığınız bazı noktalar var. mesela kürt sorunu ile ilgili. kürt sorunu sadece kürtlerin sorunu değil. aslında türkiyede sembolik olan bir sorun... mustafa kemal ülkeyi kurarken türklük kelimesini sizin derste açıkladığınız gibi açıkladı. ama bizler türk derken anayasa ırk olarak algıladık. bu ülkenin başında bulunan insanların hatalarıydı. resmi bayramlarda utancımdan türk bayrağı gibi benimdedelerimin kanıyla yıkanmış olan bayrağı taşıyamıyordum. çünkü bana vuran, benim üç kuşağımı esarete mahkum eden zihniyetin arkasına saklandığı bir korumalıktı. bayrak millet türklük onlar için araçtı...kürtler asimle edilmeye çalışıldı. kürtler gerçekten de çok çekti ve buna isyan etti... sadece kürtler değil rumlar ermeniler vb. gayri saf türk olan herkes. bide artık saf türkte kalmadı. kalmadığına gore türklüğü ırk olarak kullanan bu zihniyetin siyasetinde akıl karı varmı? madem bariz ve açıksa neden bu partilerin zihniyeti hala ayakta. keşke sizin kasdettiğiniz gibi türklük o manalara gelseydi... inanın saydıklarınızın hiçbiri olmayacaktı. chp atatürkün atatürkten sonra faşist partisi oldu. mhp gerçek anlamda korü korüne anlamını bilmediği kavramlar peşinde koşan parti oldu. akp insanın hasasiyeti olan dini kullanan tacirlerden oldu . çalan çırpan parti oldu. ve diğer partileri anlatmama gerek yok. zaten sizde onları kayda almıyorsunuz ama kayda almadığınız adı geçmeyen parti mecliste en çok gündem taşıyanlar bir avuçlar ama.... cümlelerim düşük... türkçeyi sonradan ve sizin gibi olmasada iyi hocalarımdan oğrendim..yada ne yazıkki asimile olamadım... beni korkutamadılar, tabi karşılığında babamız gözümüzün onunde hırpalandı... küçüktüm babam herşeyden beni korur tezi hemen çürüdü... neyse hocam siz vurdular kırdılar laflarını sevmezsiniz... koyunumlarımız yakıldı desem s belkide sizde şuna 2 koyun verin otursun oturduğu yerde dersiniz...son olarak gözümüzü açıp günümüz kemalizmin geldiği noktayı gözden kaçırmamalıyız... saygılarımla hocam...



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank