content
27 Oca

Balyoz Dediğin…

Ben balyozcu paşanın yerinde olsaydım  bu işi  kısa   zaman da   bitirirdim. Ne o öyle ? Bir sürü plan program. Hesap kitap strateji taktik filan. Ne gerek var efendim? Nasıl olsa işi kaba kuvvetle haledeceksin. O zaman bu kadar teferruata gerek yok. Her şey kafanda oluşturacaksın. Yok mu sana inanan koca orduda birkaç adam. Olmaz olur mu? Hatta komşu birliklerden bile çıkar. Koca birinci ordu bu. Bağlı birimleri ile birlikte 150 binden  fazla teşkilatlı emir komuta  zincirinde “ öl “  desen  ölmeyi bekleyen bu vatanın  evlatları var. Tabi ne için  bilmezler önceleri. Neye karşı savaştıklarını da bilmezler önceleri. Mehmetçik komutanına kayıtsız şartsı itaati öğrenmiştir. Sorgulamaz.  Öl  dersin  gider ölür .

Neyse devam edelim. Ne dedik fazla hesaba filan gerek yok.  Görünüşe göre senin gibi din düşmanı millet düşmanı bir miktar adam bulursun çevrende. Ordudan ihraç etmeyi planladığın kişileri zaten saymaya gerek yok. Onların defteri dürülür peşinen. Önce birliklerindeki görevlerinden ayrılırlar bir emir ile. Sonra toplanırlar tek tek evlerinden. Nasıl olsa yerleri belli. Bundan sonra da bir gece yarısı saat 0,3 gibi filan özel ekiplerini hassas yerlere gönderirsin. Toplayacak adamları toplatırsın. Mesela balyoza karşı çıkan Genelkurmay başkanını ve kuvvet komutanlarını. Sonra baş düşmanın irticaının başı Başbakan ve Cumhurbaşkanını. Gözde bürokratları. Hassas noktalardaki sivil bürokratları. Bunların hepsi ancak 100 kişi eder. Koca orduda bu iş için görevlendirilecek yüz özel ekip çıkar.

Sen sadece konuşacağım süslü lafları iyi hazırlasan yeter. Poflar selama  dururlar. Bilim  adamı kisveli film  adamlar ekranlarda size mersiyeler dizelerler. Hatta üç günde anayasa bile hazırlar elinize verirler. Koca koca kitaplar yazarlar bu uğurda. AYDIN DOĞAN BAŞTA OLMAK ÜZERE YANDAŞ MEDYA Balyozun meşru olduğunu ve ne kadar yumuşak olduğunu anlatmak için ne taklalar atarlar. Nasıl olsa halk önemli değil. Harekete geçen kitleler olursa zaten tanıklarla ezersin. Hatta hava kuvvetleri destek verirse İstanbul da ne kadar eski isimlerlerle anılan dini çevre varsa bombalarsın olur biter.  Saddam kadar yok musun be adam.

Ha unutmadan adamlarına gönderdiğin her talimatta şu notu mutlaka koy.

“Allah, Allah “ diyerek yapsınlar bu işi.

Yani sokaklara inan karşıt görüşleri Tanklar la ezerken.  Kulislerdeki muhalifleri kurşuna dizerken. Gözünü yıldıracaklarınıza işkence ederken ve hatta irticacı tüccarların paralarını gasp ederken mutlaka Allah - Allah desinler. Sonra bizim halk cahil anlamazlar.Bu askerlerin kim olduğunu da bilmezler, karşı gelirler sonra.  Allah göstermesin askerlerini bir kaşık suda boğarlar. Sen ve  senin  gibi uyduruk devlet  adamlarını da  Yugoslavya devlet başkanı gibi Ankara sokaklarında boynuna ip bağlayıp sürüm, sürüm süründürürler.  Halk cahil ne de olsa aklı fazla yetmez ince hesaplara. Senin gibi kurmay da değiller. Öyle yasa filan hiç bekleme. Hele anayasa filan hiç olmaz öyle zamanlarda. Vicdan dersen rafa kalkar. Yani anlayacağın başarılı olamazsan sana acıyan bir Allah kulu çıkmaz.

Siz beni dinleyin Balyoz darbecileri.  Yapmışken adına yakışır bir darbe olsun.

En iyisi de bir vuruşta ezin kafasını milletin. Hem de bir daha belini doğrultmamak üzere. Arapça isimleri yasaklayın. Herkes hemen kimliğini değiştirsin. Bir emirle olur bunlar. Ne kadar kurt kuş dağ taş ismi varsa kullanırız bolca.

Mehmetçik kavramı bile irticai bir söylem. Buna da çözüm bulacaksınız. Başka bir isim. Arkasına  “ cik”  ekleyeceksiniz. Mesela; “ Kürşadcıklar tanrı, tanrı” diyerek saldırabilirler.

Onu beğenmiyorsanız, Gökhancıklar “ tanrı, tanrı”  diye harekete geçebilirler. Tanrı uludur tanrı uludur şeklinde uluyarak, naralar atarak büyük meydanlarda zafer kutlamaları yaparlar. İşte  Ergenekon dan çıkış diye  buna derim ben.

Tankların üzerine Kürşad resimleri, Hitit i heykelleri, Kurt resimleri, Ayı figürleri, Atatürk büstleri dizerler. Ne kadar renkli olur değil mi?

Şehitlik kavramında da bir çözüm bulmak gerek. Şöyle  Ergenekon dan çıkanlara has  onlara yakışır bir kavram bulmak gerek. Mesela “ uçtu” diyebiliriz.       

Kürtlere de çözüm var. Kürtçe deyişleri ve hatta Kürtçe şiveyi bile yasaklayın. Ya Türk olacaklar ya da Kürt olmayacaklar. Hatırlatmasın Kürtçeyi size. Lazlara, Çerkezlere artık Laz Çerkez gibi ismim vermek yok. Kimse bu isimleri kullanmayacak. Çerkez ise Laz ise de bunu evinin içinde kullansın. Dışarıda eksiksiz Türkçe ve Türkçeye uygun şive istersiniz. Bunu yapamayanlar sokağa çıkmasınlar kardeşim. Almanların koyduğu dil mecburiyetini sizde koyarsınız.  Hem de şive,  usul, üslup gibi ayrıntılarda ekleyerek. Adına entegrasyon  gibi bilimsel bir kavram kullanırsınız.

İslam ve İslam a dair ne varsa okullardan ders kitaplarından mahalle isimlerini de şehirlerden kaldırın.

Mesela Fatih semtini yerle bir edin. Ama Çarşamba ve çevresi ile Hırka i şerif çevresini. Daha aşağılara balata filan inmeyin. Orda Rumlar var Ermeniler var. Kiliseler var. Sonra putlarınız size kızar.

Mesela Kahramanmaraş. Ne demek o nasıl Kahramanmaraş olmuş. Hım,  Başörtüsünden dolayı değil mi?  Evet. Olmaz olamaz diye haykıracaksın ekranlardan. İrtica eylemini ve sembolünü korumak için yapılan savaşlarda kahramanlık olmaz. Hatta şehitlikte olmaz.  Kalkmalı Kahramanmaraş’ın kahramanlığı. Gazi Antep in gaziliği.  “ Atatürk bile yanlış yapmış o dönemlerde.”  Diyeceksin ve verilen istiklal madalyasını kaldıracaksın. Bunları yaparken ve yaptırırken de sakın “ Allah -Allah“  demeyi ihmal etmeyin.Yıksa siziyabancı ordu zanneder bu halk. Allah  göstermesin!

Balyoz dediğin böyle olur.

Pardon aklıma son  anda geldi, Allah  Allah  demek  biraz irticai  olmaz mı? Sahi siz kuran kurslarında Allah  Allah dendiği için tank  yürüttünüz. Orduda Allah dediği için subayları attınız.

O zaman hemen çözüm geliyor. Siz en iyisi bu işleri yaparken  “ tanrı, manrı vs  “ diye yapın. Nasıl olsa yuvarlak bir ifade. Kafanızda hangi putunuz varsa onu temsil eder. Bunu duyan ve  buna uyan bazı salak Müslümanlarda inanırlar size destek verirler.

Aksi halde Allah-  Allah diye cami yıkmaya gidecek kaç Mehmetçik çıkar emrinizde?

Zaten bu ordu neye benzer biliyor musunuz? Kızını önce tecavüzcüden kurtaran,  sonrada kendisi tecavüz eden babaya benzer.  Fazla bir şey beklemiyorum bu ordudan artık.

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank