content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

31 Tem

Bakan Müezzioğlu’nun Adaylara Uyarısı: Devlet Memuru Değilsiniz…

 Bölgemizin çok yakından tanıdığı, Edirne Milletvekili, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, hafta sonu Büyükçekmece'de yılan hikayesine dönem Devlet Hastanesi'nin temelini attıktan sonra AK Parti İlçe binasına geçti. İlçe binasında yapılan toplantıya; AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Tülay Kaynarca, İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Büyükçekmece İlçe Başkanı Celal Babayiğit, Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Avcılar İlçe Başkanı Bayram Şenocak, Büyükçekmece eski İlçe Başkanları; İlker Gürbüz ve Ekrem Görçeker ve çok sayıda partili katıldı.

Topbaş ve Babuşçu gergin dinlediler

Bakan Dr. Müezzinoğlu özellikle, uzun süredir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını düşündüğün iddia edilen İl Başkanı Aziz Babuşçu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, isimleri Silivri Belediye Başkanlığı için geçen Metin Karakaş, Büyükçekmece Belediye Başkan adaylığı için konuşulan, Celal Babayiğit, İlker Gürbüz, Ekrem Görçeker ve partilerin huzurunda “Nefis ve vicdan” başlıklı kısa bir konuşma yapması oldukça manidardı.
Bakan Dr. Müezzinoğlu konuşmasını yaparken, Dr. Topbaş ve Babuşçu'nun sessiz ve gergin olarak dinlemesi oldukça ilginçti. Bakanın konuşması boyunca, adaylık için isimleri geçenleri ilgiyle izledim. Yüzlerinde ki mimiklere dikkat ettim. Ve gördüm ki, parti içersinde ciddi bir kavga var. Bakan ilçe teşkilatında bu şekilde bir konuşma yapmayı gerekli görmüşse, partinin yukarısında ve aşağısında ki yaşanan tartışmanın da açık belgesidir bu.
Ve özelikle iktidar oldukları yerel yönetimlerde bile dışarıdan adaylar gelebileceği sinyalini ise Bakan şu sözleri ile açıklıyordu: Büyükçekmece'de, Beylikdüzü'nde, Silivri'de, Esenyurt'ta, Küçükçekmece'de, Çatalca'da,  Avcılar'da da, İstanbul'da da iktidar olalım olmayalım... 'Burda iktidarız ne gereği var?' Arkadaşlar nefis masada olduğu sürece yara alır. Biz milletin karşısında saygınlığımıza yara aldıracak, çizik aldıracak milletin mensupları olamayız.

Parti dışından geleceklere
hazırlıklı olun

Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun konuşmasının ayrıntılarını haberimizde okuyacaksınız.
Benim dikkatimi çeken, Belediye başkanlıklarının, ilçe başkanlıklarının millete hizmet için yaptıklarını, aday olamadıklarında, “Bu kadar emek verdim, bana haksızlık yapıldı” denilmesinin nefse yenilmek olduğunu söylemesiydi. Ardında ise partiye yeni gelecek olanların hatta bunların aday olma ihtimallerine karşı partilileri uyarması ise ayrı bir ilginç başlıktı. “AK Parti'nin aleyhine konuştu, işte ilçe başkanının aleyhine konuştu. Milletvekilinin, bakanının aleyhine konuştu. Arkadaşlar olabilir, hepimiz hata yapabiliriz. Bizimde nefsimize mahkum olduğumuz günler olmuştur. Şimdi siyaset toplumun önünde örnek insan olma sanatıdır, sorumluluğudur. 75 milyonu kucaklayan bir anlayış. Partimizde hırsızlara ve ahlaksızlara yer yok. 'Ülkemi seviyorum, bölgemi seviyorum. Bir katkı sağlamak istiyorum' diyen herkese bu masanın başında yer bulamayabiliriz ama gönüllerimizde o'na mutlaka yer bulabilmeliyiz. Herkesi kucaklayabilmeliyiz.” Cümlelerinde yatan gerçek ise neden AK Parti'nin son 11 yıldır başarılı olduğunun açık kanıtıydı. Ve yerel seçimlerde AK Parti'nin ciddi bir değişiklik yapacağının da kanıtıydı.

CHP'ye gönderme

CHP'li vatandaşlarımızın hayallerinin yüzde 90'nını AK Parti'nin yapacağını iddia eden
Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu, “Hiç tereddütünüz olmasın. CHP iktidar olsa, CHP'lilerin hayallerinin ancak yüzde 30'nu yapar. Çünkü yok öyle bir kabiliyeti” demesi ise yeni polemiğin habercisiydi.
Tabi bu aynı zamanda partilerine duyduğu güvenin göstergesiydi.

Hastane 2 yılda bitirilemez!

Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nin temel atma töreninde sonra İl Genel Meclis CHP Gurup Başkanvekili Ertuğrul Gülseven cepten arayarak şunları söyledi.“Ali, bugüne kadar İl Genel Meclisi tarafından yaptırılan hiçbir hastane zamanında bile bitirilemedi. Bakan Dr. Müezzinoğlu hastaneyi yapacak müteahitten 3 yıllık zamandan önce 2 yıl içersinde 30 Ağustos 2015'de bitirmesini istedi ya. Bu asla mümkün değil. AK Parti Gurup Başkanvekili İsmail Yıldız ile bir takım elbisesini iddia girdik. 2 yıl sonra takım elbisemi alacağım”

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank