content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

05 Eki

Aşkın Yazı Hali!..

Sakın söyleme kimseye seni sevdiğimi…

Gök kuşağı kıskanırda sonra saklar yedi rengini,

Bülbüller unutur serenat yapmayı, güller şaşırır hangi renk elbise giyeceklerini.

Yerçekiminin sözü geçmez düşen yağmur damlalarına.

Kar-ın ağarmış saçları yayılmaz toprağa…

Sakın söyleme sevgilim kimseye seni sevdiğimi…

Gök gürlemez korkmaz çocuklar uykusunda.

Uyanmaz kimse kabustan bi, “ELHAM” bi, “NAS”la…

İlla söyleyeceksen gel kalbime fısılda.

Sakın! Dünya işlerini karıştırma aşkımıza…

Seni ilk gördüğümde katlim vacip oldu aşkın celladınca.

 

Nefesimi kaybettim ilk kez dudakların dokunduğunda yanağıma, kefenim diye sarıldım kucağına ve dahi mezarım bilip uzandım kollarına, sela’mı kuşlar verdi, cenazemi çiçekler kıldılar hiç secdeye varmadan.

Kırkımda şerbetinden tattım yüce aşkın. Kolay geçti sevmekten doğan hesabım. Bu vesileyle kalbimin sağından verildi kitabım.

 

Artık firar ediyorum yalnızlığından sevgilim.

Yoksa hasretin öldürecek beni, teslim oldum diyorum İbrahim misali sonsuza dek, “gale eslemtü lirabbil alemine” nerede beyaz bayrak diye, esaretim kabul görmüyor nezdinde…siper kazıyorum güllerin içine, bu seferde mavzer olup gözlerin tarıyor gönlümden kalbime.

 

Böyle savaş olmaz! Ya esir et ya da ver özgürlüğümü!…

Özgürlük dediysem, işgal et beni, kucaklayarak kat bereketli topraklarına, “Aşkın Birliği”ni kuralım Avrupa birliğinin karşısına…

 

 

ATATÜRK KÖŞESİ

Benim Karakterim bağımsızlıktır!..

 

DÜŞÜN-TAŞIN

En büyük zenginlik dürüstlüktür…

 

GÖNDERMELER

-Adana Valisi Hüseyin Avni Çoş’un;  Akdeniz Televizyonunda,  devletin,  adil, tarafsız ve GÜLEN yüzünü ‘MERTÇE’  ortaya koyduğunu biliyor musunuz?

-Seyhan Kıyıkent Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli vesilesiyle  Adana’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Adana’da gördüğü ilgi ve alakadan mutlu olarak Ankara’ya döndüğünü duymayan var mı?

-Katıldığı Mertçe Söyleşi’de Adana’nın gururu, milletvekilimiz Ömer ÇELİK’ten bütün dünya yaralandığı halde bizim gereği gibi yararlanamadığımızı söyleyen Avukat Mehmet Sağlam’a katılmayan var mı? 

-İlk defa bir televizyon programıma konuk olan MHP Adana İl Başkanı Sayın Mustafa İzgioğlu’na,  canlı yayın performansından dolayı on üzerinden on verdiğimi bilmeyen duymayan var mı?

-Genç, yakışıklı, şık ve dinamik görünümüyle göz dolduran ABD’nin çiçeği burnundaki yeni Adana Konsolosu John L. Espinoza’nın, dizi oyuncularını taş çıkartacak kadar alımlı bir diplomat olduğunu biliyor musunuz?

-Köşe yazıma bazı ilaveler yaparak dostlarımla benim aramı kör bıçakla açmaya çalışan basireti kör adamın kim olduğunu merak ediyor musunuz?

-Hakkında açılan  davalardan tek tek berat eden Adana ‘nın seçilmiş Şehremini  Aytaç Durak’ın hiç konuşmadan ve dahi icraat yapmadan  yapılan anketlerde en yukarılarda olduğunu biliyor musunuz?

-Ekspresteki  güveç brifingi sonrası yaptığım duada AMİN diyen cemaati müslimine, rahmetli Kör Emin’in meşhur cümlesiyle karşılık veren zat-ı muhteremin kim olduğunu biliyor musunuz? 

-Her sabah Rabbimden yurdumuzu ve milletimizi her türlü fitne ve fesattan, zalimlerin, cabbarların ve firavunların şerrinden uzak tutması için DUA ettiğimi biliyor musunuz?

-Adana  Akdeniz televizyonunda cumartesi-Pazar hariç her gün Mertçe Söyleşi programlarıyla, kentimiz, ülkemiz ve dünyamızın problemlerini  farklı konuklarla gündeme getirdiğimizden haberiniz var mı?

-Bu günkü konuğumun CHP Adana İl Başkanı Orhan SÜMER olduğunu ve size her gün sabah saat 09:15’ten 11 kadar(www.akdeniztelevizyonu.com) da bir TIK kadar yakın olduğumuzu biliyor musunuz?

yukselmertoglu@hotmail.com

https://twitter.com/yukselmertt

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank