content Eşref Zeki PARLAK İstanbul/Üsküdar doğumlu olup memleketi Trabzon/OF'dur. Okan Üniversite İçmimarlık lisans eğitimini almaktadır. Lisans programının ilk senesinde İçmimarlık Bölümü Öğrenci Temsilcisi seçilip hemen ardından yapılan Fakülte Temsilciliğinde Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Başkanı olmuştur. Bilgi yelpazesinin geniş olmasına önem vererek her konuda araştırmalarına devam etmektedir. Özellikle insan psikolojisi üzerine 2002 yılından beri araştırmalar yapmaktadır. Bunun yanında felsefe, siyaset, bilim ve dini alanlarda kapsamlı araştırmaları bulunmaktadır. Geniş bir kitap arşivi bulunmakla birlikte güzel konuşma sanatı üzerine kendisini çeşitli kaynaklardan geliştirmiştir/geliştirmeye devam etmektedir. 7 Eylül 2008'de Türk İç Mimarlar Grubu'nu kurmuştur. Kısa süre içinde 4000'i aşkın üyesiyle Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı içmimarlık grubunu(Türk İç Mimarlar Grubu) kurmuştur. Birçok dernek ve klüpte üyeliği bulunmakla beraber Ataşehir Trabzonlular Derneği'nin kurucu üyelerindendir. Alanında ün yapmış sanat hocalarıyla çeşitli sanatsal aktivitelerde bulunmaktadır. Bunun yanında çeşitli gazeteci, köşe yazarlarıyla araştırmalarda bulunmaktadır. Yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir. Eşref Zeki PARLAK
19 May

Asıl Hedef Hep “İslam”

Dünya'daki karanlık oyunların ortak gayesi İslam dini ve İslam dinini yaşayanları yok etmek. Nasıl mı?

Yakın zamanda yaşanan olaylarla birlikte; değindiğimiz konuların birer birer ortaya çıkması tamamen tevafuk.

Yaşanan olayların, araştırmalarım neticesinde zincirleme şekilde ardı ardına gelişmesi beni ibret verici bir tablo ile karşı karşıya bıraktı...

***

<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
 

DÜNYA'NIN AK VE KARA OYUNLARININ GAYESİ

Dünya'daki tüm oyunlar aslında birer yap-boz parçası şeklinde. Sadece olayları iyi çözümleyip, araştırıp, konulara bütünsel bakmalıyız.

Dünya'da oynanan karanlık oyunların hangisine girsem,  altındaki hedef ve gayenin aslında İslam dininin olduğu aşikar şekilde ortaya çıkıyor.

Öyle ki Allah'u Teala'nın yarattığı bu alemde iyinin de kötünün de derdi O (C.C.) ve O'nun dini olacaktır...

Madem ki iyiler var, elbette kötüler de olacaktır...

Kimi iyiler kötülerin olmasından yakınır dururlar. Haşa madem herkesi Allah yarattı, herkesi iyi yaratsaydı diyenler var. Öyle olsaydı bu dünyada var olmamızın manası kalır mıydı? Direk olarak Allah-u Teala'nın cennetinde olmamız gerekmez miydi?

Keza bunun cevabını alanlar sonrasında zorlukları dert edip oflayıp puflanıyorlar. Zira zorluklar olmasaydı, insan kendini nasıl ispat ederdi?

Gavs-ı Sani Hazretlerinin dediği gibi; "Zor diyorsun, zor olacak ki imtihan olsun..."

***

ERGENEKONUN BİLE!

Günümüz ergenekonunun bile asıl gayesi İslam dininin bu topraklar üzerindeki hakimiyetini yok etmektir.

Tüm dünyada haçlı seferi varıyla yoğuyla Müslüman ülkelere farklı yollarla taarruz ederken; haçlı sefercileri kimi Müslüman ülkeyi askeri ile kimisini ajanları ile kimisini ise ekonomisi ile egemenliği altına aldı.

Arabistan, Mısır, Libya, Suriye, Yemen ve birçok Müslüman ülke pentagon komutalı derin yapılanmalar ile ele geçirilmedi mi? Tüm kararlar pentagon güdümünde çıkmıyor mu?

Afganistan, Irak, Filistin vb ülkeler askeri operasyon ile işgal edilmedi mi?

Birçok Müslüman ülke dünyada hep etkisizleştirilip kendi dertlerine düşürülmedi mi?

DÜNYA DERİN YAPILANMASI HER ÜLKEYE FARKLI STRATEJİLER İLE SALDIRIYOR!

Bu oyunun Türkiye ayağı Ergenekon yapılanması gibi birçok derin teşkilatlanmalardır!

Dünyadaki tüm Müslüman ülkeleri etkisiz hale getirmeyi başaranlar Türkiye'yi askeri operasyon başarısızlıklarından sonra, ekonomik ve derin yapılanmalar ile hakimiyeti alma planları içerisine girdiler.

Ve şimdi haçlı sefercileri bu akınlarında da başarısızlığa doğru ilerliyorlar...

Gördüğünüz gibi tüm oyunlar nedense Müslümanlar üzerine oynanıyor.

"Şüphesiz gören gözler için bunda ibret vardır..."

Bu oyunların kurbanı hep masum Müslümanlar olmuyorlar mı?

Hıristiyanların, Yahudilerin, onların bunların burnu tabii ki kanamasın; ama Müslümanın da kanamasın.

Fakat ne yazık ki kanayan hep Müslümanın kanı oluyor. Neden akan kan hep Müslüman kanı? Neden zulmedenler hep Hıristiyanlar? Neden hep Yahudiler? Neden zulme uğrayanlar hep Müslümanlar?

İslam dininin getirdiği barış, sevgi ve merhameti; kurtuluş savaşında tüm dünyanın üzerine gelmesine rağmen Türk Mehmetçiği göstermemiş midir?

Mehmetçiğin açken karnına gidecek bir iki lokmayı yemeyip esir düşen, Müslümanın canına susamış düşmanı ile paylaşmamış mıdır?

Af buyurun düşman demek benim tabirimdir. Bizim ecdadımız, dinimizin en güzel temsilcilerinin ek serisi, düşmana arkadaş muamelesi yapmamış mıdır? Hele ki tüm dünyanın üzerimize gelmesine rağmen?

Peki ne oluyor da elin israili gidip Filistinli eli silah tutmayan sübyanı öldürüyor?

Neden eli kanlı amerika masum Müslümanlara bomba yağdırıyor?

Ne diye Müslümanlara işkence ediliyor?

Suç; belki de bomba yağdıran coninin değil, bizim Müslümanımızın aklını çelenlerindir... Bizim insanımızın aklını çeşitli yalanlarla çelen önce kendi insanının aklını çeliyor. Sonrada Müslüman düşman ilan ediliyor... 

Bizlerin bu oyunların bilincinde olup, adımlarımızı temkinli ve bir o kadar da sağlam atmalıyız.

Türkiye'deki derin yapılanmanın önce askeriye içerisinde konuşlanıp, sonrasında derin derneklere ve partilere sıçrayıp genişlemesi dikkat ile izlenmeli...

Özellikle askeriyenin dine karşı tutumu ve sonrasında derin dernek ve partilerin başörtüsü ve çeşitli başlıklar adı altında İslam dinini hedef alıp, dinini yaşayan Müslümanlara "yobaz" kıyafeti giydirmelerinin altındaki oyuna da dikkat etmeliyiz...

Derin yapılanmanın asıl amacının, Türkiye'yi ele geçirmekle aslında İslam anlayışının ve bilincinin yok edilmesi olduğunu çok iyi anlamamız gerekiyor.

PKK'nın bile Nakşibendi tarikatlarına olan saldırı ve tehditlerini iyi düşünüp tahlil etmeliyiz... 

MHP'nin CHP'nin Fethullah Gülen'i neden hedef aldığını iyi düşünmeliyiz...

İsmail Ağa Cemaatinde yaşanan suikast olayları nice saldırıları dikkatlice düşünüp yapboz parçalarına geniş bir perspektiften bakmalıyız.

Aslında oyun o kadar geniş ve kapsamlı oynanıyor ki!.. Bir bilseniz... Bu oyunu ne kalemler kaldırır ne de sözler... Anlatmaya kelam yetmez...

Öyle ya, pentagon güdümlü sözde İslam mücahidleri sahneye çıkartılıyor, onu bunu vurdurtup Müslüman kötü gösteriliyor...

Bedri Baykam'ı bıçaklayanın bile ağzına "ALLAH-U EKBER" sözünü almasının altındaki çirkin oyunu anlamamız gerekmez mi?!..

Bu konuya inşaAllah daha çok değineceğiz...

***
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
 

DERİN ATATÜRK

Türkiye'deki hakimiyet; kuruluşundan itibaren Osmanlı'nın yıkılmasına vesile olan mason cemiyetleri tarafından yönetiliyordu.

Türkiye'nin 1995 öncesi yakılmış sicil kayıtları, sicil belgeleri ve birçok önemli belgeler acaba şans eseri mi yok edilmiştir?

Peki geçmişte Türkiye'de istediği gibi hüküm süren karanlık güç, tarihin gerçek yüzünü bugüne değiştirilmiş biçimde aktarmış olamaz mı!?

Keza bu işi yapanlar kendi dinlerini değiştirmişlerin soyu değil mi!?

Türkiye'nin puslu tarihi arasında Atatürk'ü istedikleri gibi lanse ettirmiş olamazlar mı?

Atatürk'ün ölümü ve kişiliği hakkında gerçek bilgiye sahip olan kaç kişi var?

Atatürkçü düşünceyi dinsizlik olarak lanse ettirenler ve Atatürkçülüğü kullananlar karanlık gücün ek serileri değiller mi? 

Öyleler.

İşte bunun adı ergenekonculuk.

***

 DERİN TARİKATÇILARA DİKKAT!

Hak tarikatlar ile birlikte, derin güçler tarafından türetilen tarikatçılara da dikkat edilmeli.
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
 

Özellikle bu oyun Mısır, Suriye, İran ve özellikle Türkiye'de Alevi-Sünni çatışmaları olarak başlatılmak isteniyor

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank