- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Uyanın Demektense Uykunuzda Geberin Demeyi Yeğliyorum!

Artık Sizlere Uyanın Demektense Uykunuzda Geberin Demeyi Yeğliyorum!

Bir zamanlar, Kuzey Irak’ın dağlarında, Amerikan yardım sandıkları ile beslenen teröristleri gördük! Uyanın dedik! ama UYANMADINIZ!

Egenin sıcak sularında bir tatbikat esnasında, Deniz Kuvvetlerimize ait bir gemimizin (Muavenet), Amerikan füzeleri ile vurulduğunu gördük! Uyanın dedik! Ama uyanmadınız!

PKK’nın Batı tarafından desteklendiğini, gün yüzüne çıkartan, Eşref Bitlis Paşamızın, sözüm ona uçak kazasının ardından şehit edildiğini öğrendik! Uyanın dedik! Ama uyanmadınız!

Batı Emperyalizminin, Kürtleri ve radikal İslamcıları şişirdiğini, Uğur Mumcu’dan öğrendik! Ardından bir bomba maharetiyle paramparça edilişini izledik! Uyanın dedik! Ama uyanmak ne kelime, horultularınız daha da yoğunlaştı!

Bayrağa sarılı her şehidimizin katili Amerika’dır dedik! Uyanın diye de ekledik! Ama uyanmadınız!

Süleymaniye’de askerimizin başına çuval geçirdiklerini gördük! Uyanın dedik! Ama uyanmadınız!

Çuvalı görmezden gelen, Genelkurmay Başkanını ve Başbakanı gördük! Uyanın dedik! Ama uyanmadınız!

Bir yandan, Habur sınır kapısından içeri giren teröristlerin boyunlarına çiçekler takıldığını, diğer yandan, Amerikan karşıtı bir çok subayın, ‘’terörist’ yaftasıyla içeriye tıkıldığını gördük! Uyanın dedik! Ama uyanmadınız!

Gazete manşetleri ile oluşturulan kısır Dünya görüşlerinizin, Emperyalistlerin ekmeğine yağ sürdüğünü gözlemledik! Uyanın dedik! Ama yine maalesef uyanmadınız!

Zamanında elimize alıp, paramparça ettiğimiz Sevr anlaşmasının kağıdını, bu sefer zihinlerimize çaka çaka, bize ezberletildiğini gördük! Uyanın dedik! Uyanmadınız!

Şimdi tüm değerleriniz; Pentagon projelerinin başarıya ulaşması ile ayaklar altında! Ve siz hala uyuyorsunuz!

Ne diyeyim! Uyusun da büyüsün diyemeyeceğim sizlere!

En iyisi, uykunuzda geberin!