content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

03 Haz

“Altı Ok Zihniyeti” Değişmez!…

Yıllardan beri söylüyor, yazıyorum. Yayınlanan kitaplarıma bile koydum. Yurt içi ve Yurt dışı konferanslarımda, özel etkinliklerde, günlerde, gecelerde çekinmeden söyledim, şiirler yazdım. Mezara kadar da  yazar, söylerim. Haksız isem;  Öldükten sonra kabrimin başında beni taşlayın, Ruhum için Fatiha okumayın.
• CHP. Zihniyeti, “Devr-i Sâbık” demektir.
• CHP. zihniyeti “Millî Şef Dönemi” demektir. Kur’an’ın yasaklandığı, Allah İsm-i Celilinin matbuatta yasaklandığı, ezanın 14 yıl  Türkçe okunduğu, okuyanların cezalandırıldığı, hapse atıldığı, sürgün edildiği “Kara Kitap” demektir.
• Atatürk tarafından kurulduğu halde; Atatürk İnkılaplarına “Devrim” diyen bir zihniyettir.
• Kaput bezi ile yorgan astarlarının kefen olarak kullanıldığı, ekmeğin karneyle satıldığı, çayın dutla içildiği mazlum ve fukara gömleğidir.
• Yokluk, kıtlık, sefalet, açlık madalyonudur.
• Çiftçinin bir çift öküzünü tarladan, harmandan zorla alınarak; “Halkevleri” ne taş taşıtan taşeron demektir.
• Altı ok olarak yıllardan beri milletine kalbine saplanan ilkelerini kendisi de bilmeyen bir kumkumadır.
• Hiçbir zaman, hiçbir devirde iktidar ve muktedir olamayan, muhalefet görevini de beceremeyen, Atatürk’ün mirası üzerinde hora tepen bir siyasi mevtadır.
• TBMM. De bir çıban başı, hastalığı belli olmayan bir belâdır.
• “Milli İrâde, Demokrasi, Lâiklik, Cumhuriyet, Hürriyet, İnsan Hakları” mefhumlarını, temel taşlarımızı bilmeyen büyük bir cahildir.
• Atatürk'ün mirası İş Bankası hisselerinden payına düşen trilyonları yıllardan beri kullanan, şakşakçılık ve iftira kampanyalarını yürüten, mitinglerde belli odaklara saldıran, zehir kusan iki televizyon kanalına milyar dolarları aktaran, başında bulunan Star gazete ve televizyonundan kovulmuş Tuncay Özkan isimli yobazı milyon dolar maaşlarla besleyen, "fakir/fukara edebiyatı tellalı" zihniyetin partisidir.
• Ve CHP. Bu seçimlerde tarih kabristanına gömülecek, ağlayanı bulunmayacak bir siyasi ölüdür.
Satır başları ile önemli tespitlerin yapıldığı bu bilgiler, NOT DEFTERİ isimli eserimden alınmış olup, internet sitemde yayınlanan bir makalemde de kullanılmıştı.
Seçimlerin yaklaştığı şu dönemde, yapılan mitinglerde ağzını iyice bozan, heybesinde küfür, saldırı ve  sinkâftan başka vereceği bir şey kalmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iyiden iyiye azıttı veya kafayı yedi… Devletin bir başbakanının anasına sövecek kadar alçalan, küstahlaşan, kirlenen ağzı bozuk bir adam dünyanın neresinde bulunur, bulamazsınız…
CHP’liler, ötelerden beri edep ve dinden kopukturlar. Çarşaflı kadınlara rozet takıp, kandil gecelerinde simit dağıtsalar, dindar görünüp, halkla iftar sofralarına otursalar, birlikte yemek yeseler, çay içseler, camilerin açılış merasimlerinde bulunsalar, cenaze namazlarında boy gösterseler, ‘Kutlu Doğum’  programlarında  vaaz hocası gibi konuşup, fetva verseler, “Cuma Namazı kaza edilir” deseler bile, zihniyet aynıdır, değişmez.
Şairimiz:
Katranı eritsen de, olmaz şeker,
 Cinsini sevdiğim, cinsine çeker…”
der ya..
“Kimin ki mayası bozuk / Olamaz ondan hazık…”  derler ya…
Müslümanların parası ile  milyon tiraja yükselen gazetelerin yazmadığı, yazamadığı cesaret ve imanla, sadece Yeni Akit Gazetesinde manşette yer alan “Hem Küfürbaz, Hem Yalancı” haberinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ipliği pazara çıktı, maskesi düştü.
Tunceli Nazımiye ilçesi 1948 doğumlu, babası tapu memuru Kamer, anası Yemuş hanımdan doğma, “Gandi  Kemal” lakaplı, torbadan CHP genel başkanı seçilen, kayın babasının cenazesini Cem Evi’nden kaldıran, alevi kökenli Kılıçdaroğlu  ile  ilgili haberde yer alan bazı satır başlarını aynen buraya alalım:
“9 yıl boyunca SSK’ya ‘KARABULUTLAR’ ÇÖKMÜŞTÜ. Eski soyadı Karabulut ailesinden onlarca kişiyi yerleştirdi. Cemal Karabulut, Düzgün Karabulut, Ramazan Karabulut ve diğer 31 Karabulut. Kılıçdaroğlu, annesinin kızlık soyadı olan Gündüz’lerden de 26’sını SSK’ya yerleştirmiş.. Bir de düzgünler var…Eşinin kızlık soyadı olan düzgünlerden de 13 kişiyi SSK’nın çeşitli kadrolarına yerleştirmiş. Henüz 13-14 yaşındaki oğlu Kerem’i sigortalı yaptırmış, kızı Zeynep’te Vakıfbank’ta sınavsız işe başlatmış. Aynı Kılıçdaroğlu’nun 2 aylık torunu da “1 günlük çalışma” ile sigortalı yapılmıştı. SSK’yı “Sülale boyu çiftlik” haline getiren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “ananı!..” diyecek kadar ağzını bozması ise, “Oktay Ekşi’ye özenmek”  olarak yorumlandı.” (Daha detaylı bakınız:  Yeni Akit Gazetesi. 27 Nisan 2011/Çarşamba)
Osmanlının Son Kalesi, Son Karakol, Son Kale, cümle cihanın kurtarıcı diye beklediği Türkiye üzerinde oynanan oyunlar, hazırlanan tuzaklar, emperyalist planlar tutmadı, sökmedi, Allahın izni ile tutmaz..
Bu seçim, önemli bir dönüm noktasıdır. Devletin, Milletin, Ümmetin, insanımızın Sırat Köprüsünü geçmesi gibi bir olay…
Yıllardan  beri yapılan, kendilerini cemaat saydıkları halde, CHP ve yandaşlarına medyalarının kapılarını ardına kadar açan Akl-ı Evvel, Amerika, Vatikan ve Siyon  odaklı gibi   olanlara ders vermek gerekir. Herkes oy kullanmalı; yakınlarına, komşularına, dostlarına, arkadaşlarına kullandırmalıdır.
Herkesin dediği gibi; “CHP. hiçbir zaman işçinin ve emekçinin gerçek dostu olmamış, halkın partisi olamamıştır.Tek parti döneminden bu zamana kadar, Devletle özdeş hale gelmiş statükocu bir Devlet partisidir.”
Yazımı, anlayanlar için  bir şiirimle  bitireyim:

“ALTI OK”U YAŞADIK…
Yaşadık  o günleri,
Peksimet oyunları,
Çalgısız düğünleri,
Hatırla bu günleri,
DEVR-İ SÂBIK DEDİLER,
MAZLÛM HAKKI YEDİLER.

Ezanla, Kur’an yasak,
“Allah Kelamı” olmaz,
Dini hürriyet alsak,
Zulümler yerde kalmaz.
“ MİLLÎ ŞEF” DÖNEMİNDE,
  ‘ALTI OK’YÖNTEMİNDE.

Halkevleri kimin ev,
Babamın taşı vardır.
Zorla dedirttiler sev,
Ocak yok, ateş nârdır.
BU MİLLET UNUTMADI,
YALANLARI YUTMADI.

Jandarmalar geliyor,
Cüzleri damda sakla,
Zulüm Arşı deliyor,
Gece gündüz sayıkla.
BİR “GUNDUL HOCA” VARDI,
FERYÂT EDER AĞLARDI.

Milletin parasını,
Bir bankaya verdiler.
Kanayan  yarasını,
Bakmadan çevirdiler.
ALTI OK BUDUR KARDEŞ,
KENDİNE BULUNMAZ EŞ.

Atıyor bol keseden,
Milyarlar verecekmiş,
Viski dolu şişeden,
Murada  erecekmiş.
BİR DİLİM EKMEĞİNE,
GÖZ DİKTİ EMEĞİNE.

KEMÂLİ bilir yazar,
Bilgi/belgeler dolu.
Kuruldu seçim pazar,
Solla,  Ortanın Solu.
HALKA KAPALI KAPI,
BELLİ BAYTANIN SAPI.

HAKKI BİLMEZ, SÖYLENİR,
YALANLYARLA DÜYLENİR.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank