- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Allah(cc) İle İletişim!

Değerli Okur!

“Sana ölüm gelinceye kadar Rabbine sadık ol.” Kur’an- ı Kerim: 15/99)

Akıl sahibi her insanla, Sevgi ve merhameti Bitimsiz Allah(cc) arasında direkt bir iletişim hattı vardır.

Kur’an-ın beyanıyla (15/99) yedi gün yirmi dört saat, binler saniye, her daim O Yüce yaratıcı bizleri gözetlemekte ve ölüm gelinceye kadar bir ömür boyu bizlerin kendisine sadakat içinde bir İNSAN olarak hareket etmemizi istemektedir…

Sen, ben, biz, siz, hepimiz, aklımızı, kalbimizi kullandığımız her an O’na ulaşabiliriz.

O öyle yakındır ki bize, başımızı kaldırıp onu görmemiz mümkün değildir!

Kulağımızı dayayıp onu duyamayız, kalbimizi dayamalıyız, O’nun Dergah-ı İzzet’ine, Ruhumuzu açarak salt O’ndan istemeliyiz.

Yaşam dediğimiz nedir ki, tıpkı bir gemi misali. Biz O’nun rızasını hüsnüniyetle istersek,  yaşamımızı Nuh’un gemisi yapar kurtuluşa ereriz. Şeytani nefsimizin istekleri ile hareket edersek, Titanic yapar batarız.

Eğer bu dünyada para pul,  makam, rütbe, itibar,  saray, şan, şöhret putlarına taparsak onlar bizim olur.

Eğer Allah’a ihlasla kulluk yaparsak kalbimiz Allah’ın olur.

Sonuç olarak; Nasıl olur da Allah kalbimizin merkezinde, gözümüzün önündeyken biz kalbimizin çok uzağındakilerle uğraşırız…

Çok iyi biliyorum ve sizlerde biliyorsunuz ki ne kadar eksikler ve kusurlar varsa benden, bizden, tüm güzellikler ise, güzelliklerin yegane Sahibi, Sevgi ve Merhameti Bitimsiz Allah’tandır.(cc)

BİR AYET

Muhakkak insan Azar. Kendisini yeterli gördüğü için..

BİR HADİS

Allah’ı kullarına sevdirin ki, Allah da sizi sevsin…

BİR SÖZ

Allah'ı bulan, neyi kaybeder? Ve O'nu kaybeden, neyi kazanır?

GÖNDERMELER

-Adana’nın Ümmi Mektumu yüzde doksan ağır engelli Cüneyt Arat’ın Sayın Cumhurbaşkanı tarafından mahkemeye verildiği haberleri doğru mu?   

-Gözümüzün içine baka baka yalan söyleyen bazı siyasilerin kul’dan utanmıyorlarsa Allah’tan korkmaları gerekmez mi?

-Ayrımsız bütün siyasi partilere ve insanlara aynı mesafede durarak Devletin Şefkat Elini aynı ölçüde herkese hissettiren BÜYÜK Vali’nin kim olduğunu bilmeyen var mı?

-Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, Karne Günü ilköğretim talebelerine yaz dönemi okumaları için kitap seti hediye ettiğinden haberiniz var mı?

-7 Haziran ile birlikte Ülke’mizin yüzde doksan insanının parlamentoda temsil edilmesinin Edirne’den Kars’a müspet bir rahatlama ve sinerji oluşturduğunu biliyor musunuz?   

-İnternet gazetecisi Hüseyin BAYRAK’a haksızca yaptığı haberlerden dolayı, canlı yayında ‘dünya ahret yakan elimde’ diye mesaj yollayan İlçe Belediye Başkanının kim olduğunu biliyor musunuz?

-“AK Parti’ye “ders” vermenin kendi ayağınıza / ayağımıza sıkmak anlamına geldiğini göremeyecek kadar ferasetsiz olamazsınız!” diye feryadı figan eden Hakan ALBAYRAK’ın siteminin kime olduğunu bilen var mı?

-MHP Adana’nın Paşası Ali Aydın’ın milletvekilliğini kaybettim ama bir ömür unutamayacağım yepyeni samimi dostlar kazandım dediğinden haberiniz var mı?   

-Akdeniz Türk Televizyonunun en çok izlenen Sabah Kuşağı Programı MERTÇE SÖYLEŞİ’ ye İstanbul’dan özel olarak gelen Volkan Kemal ERGENEKON’un dünyanın ender metafizik uzmanlarından birisi olduğunu bilmeyen var mı?

-Adana Shereton’ ın Genel Müdürü Şenda Barende GOMES’in Perşembe günü Akdeniz TÜRK Televizyonu Mertçe Söyleşi programına konuk olacağından haberiniz var mı?

-Amerikan Düşmanı olan Adanalı Hüseyin BAYRAK’ın geçen Perşembe “Shereton Otel Ramazan menülerini tatma resepsiyonu”nda yarım gövde kuzu dolma yediğine bizzat şahit olduğumu biliyor musunuz?

-7 yıldızlı otel menülerine bayılan Hüseyin BAYRAK’ın şimdide 25’indeki Amerika’nın Kurtuluş Resepsiyonu için sevgili dostum John L. ESPİNOZA akredite ederse; papyon kravatı ve lacivert takım elbisesiyle geceye katılacağını biliyor musunuz? 

yukselmertoglu@hotmail.com [1]