content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

22 Şub

Allah, Peygamber, Din, İman, İslam, Vatan, Ümmet, Millet Aşkına Söyleyin!.

Bu tabiri kullanmak istemiyorum amma, ok yaydan çıktı mı, ayarı olmaz; ya hedefe isabet eder, veya başka bir yöne gider, veya başkasının sırtına saplanır.
Hadis râvilerinden İbn-i Mesut’un güzel bir sözü vardır: “Cemaat Hakta buluşanlar, birleşenler topluluğudur. Bir kişi olsa bile.”
Cemaati böyle kabul ederek, sanki sadece kendi cemaatleri sütten çıkmış  kaşık misali gösteren, veya reklamını yapan, veya ellerindeki imkânlarla milleti böyle kandıran bir cemaatin dışarıdan güdümlü lideri iyice azıttı mı diyeyim, sapıttı mı    diyeyim, yoksa ilaçla, iğneyle yaptıranlar var mı diyeyim?...
Ajanslara düşen ve internet sitelerinde yayınlanan habere bakın ve titreyin:
“Başbakan’ın ölümü için dua ettiği ortaya çıkan Fethullah Gülen, ses kayıtlarında kan donduran ifadeler kullanıyor: Hizmetimizin selameti için 1 kişi veya ülke gitse ne olur

Takvim Gazetesi’nin haberine göre Yargı darbesiyle AK Parti hükümetini devirmek için art arda operasyonlar yapan paralel yapının yüksek yargı üyesi hakim ve savcılara yönelik talimatlarını içeren ses kaydı ortaya çıktı.

Fethullah Gülen’in talimatlarının yer aldığı kayıtlarda “Üç yıldır Uzun’un ölümü için dua ediliyor. Hala ayakta. Demek ki halisane dua etmiyorsunuz. MOSSAD, CIA ve diğerleri Uzun’u götürmek istiyor. Bize de onun akılsız davranışları yüzünden ’159 ülkedeki okullarınızı kapatırız ya da RTE’yi götürürsünüz’ diyorlar. Hizmetimizin selameti için 1 kişi veya ülke gitse ne olur” deniyor.

İşte Gülen’e ait olduğu iddia edilen kan donduran kayıtlar:
“Ok yaydan çıktı bir kere. Bu safhadan sonra geri dönüş ‘yok olmamız’ anlamına gelir. Onun için tüm imkanlar kullanılarak taarruz tek yoldur. Önümüze kim çıkarsa ezip geçeceğiz. Seçimlerde yüzde 65 ile bile gelseler, dosyalarla götürmek zorundayız. 44 yılda ördüğümüz hırkayı ‘Buyrun siz giyin’ diyecek değiliz.”Güç için tehdit edin.

“Bu hizmetin bekası için gerekirse Türkiye feda edilir. 5 bin savcı o kadar hakim, on binlerce polis ve asker şehit olmaya hazır. Kayıplar önemli değil. Türkiye’deki mücadelede ABD’nin yanında yer alırsak güçlü çıkarız.”
“Bütün bilgiler her alanda âmir, memur, hakim, savcı, asker, general, vali, müsteşar, esnaf ve talebe sayı ve özellikleriyle masamızda. Herkesi her an ‘Hain ilan ediliriz’ endişe ve baskısı altında tutun. Gerekirse zaaflarını açıklamakla tehdit edin. Hizmetimizi muhafaza için güçlü olandan yana olmak esas düstûrumuz olmalı.”
Her yol mübâh
Fethullah Gülen’e ait olduğu iddia edilen kayıtlarda cemaat üyelerinden, hedeflerine ulaşmaları için her şeyi yapabilecekleri emrediliyor. Kayıtta, yer alan ifadelere göre hizmetin istediği sonuçlara ulaşılması ve hedeflere ulaşılması için “Komünist, faşist, Alevi ve CHP’li fark etmez, herkesle ittifak edin” deniyor.
‘Uzun adam’ polemiği
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız “Eğer mesele dershaneler olsaydı,‘Uzun adamın ölümünü üç yıldan beri istiyoruz. Ama hala ölmedi’ denmezdi” diyerek ses kayıtlarından ilk bahseden oldu. Başbakan Erdoğan da “Ameliyatımı bile konu etmişler” diyerek skandal talimatlardan bahsetmişti.

“ALLAH, PEYGAMBER, DİN, İMAN, İSLAM, VATAN, ÜMMET, MİLLET  AŞKINA” SÖYLEYİN!... Neler oluyor, nereye götürülmek isteniyoruz?.. Din adına, Peygamber adına, Kur’an adına neler yapılmak isteniyor?

Amerikan Emperyalizmi, şer güçler, bütün “ .. izim”ler, Siyon ve Mason odakları, düşmanlarımız kimleri kullanıyor, nasıl kullanıyor, bizi sırtımızdan nasıl hançerliyor? Hiç düşündünüz mü? O cemaatte bulunan nice değerler, oynanan oyun ve kurulan tuzakların farkında mı?
Siyasetin kirlendiği, maddenin put haline geldiği asrımız kaosunda bize ne oluyor? Müslümanlar, müminler, ümmet, muhafazakârlar, cemaat liderleri, tarikat şeyhleri, müridan, ey insan neler oluyor?
Yazımı bir divan şiirimle bitirmek ve anlamak isteyenlere ithaf etmek istiyorum:

GÜLİSTANDA İŞİ  NE?

“Kılavuz Karga Olanın..”, Gülistanda işi ne?
Sonradan görüp bulanın, Elli dört  Farzda fişi ne?
Kin, fesat, hırsla dolanın, gönülde saplı şişi ne?
İki çift sözle solanın, İslam Dindeki beşi ne?

KARGALAR İSTİLASINDA, BÜLBÜLLER SİNERKEN SUSAR,
FERYÂT ETME YARIŞINDA, İÇİNDEKİ ŞERRİ KUSAR.

Bülbülle karga yan yana,  biri kakar, biri öter,
Gerçekleri anlayana, anlamazın hali beter,
Derya için çağlayanın, iki  damla olmak yeter,
Hak kapıda  ağlayanın, akmayan gözlere ne der?

SORDUM NEFSİMDEKİ “BEN”E, ÂŞIK SEVDÂDA  AĞLARMIŞ,
İSTERSEN BİR DE SEN DENE, GÖNLÜ  NÂR-I AŞK DAĞLARMIŞ.

Asırların aşk sancısı, doğurmadı mı analar,
Filan ile falancası, uzak diyar Şam, Sanalar
Dolandıran, yalancısı, baykuşların vîrâneler,
Sahtekârın talancısı, figan düşen hâr haneler.

KEMÂLİ’NİN DERDİ BÜYÜK, ÂŞIK OLANLARA SORUN,
SIRTINDAKİ AĞIR BİR YÜK, HEY! KALABALIKLAR DURUN.

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank