content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

19 Haz

Akif Beki’ye Sorular

1-Davutoğlu’nun başarıları meydanda iken belden aşağı vurup, nemalanmak peşindesin ki bununla Hande Ataeziyi tokatlayanSevda Demirel’in yaptığını yapmış olmaktasın. Bu reklam seni birkaç ay daha yaşatabilir. Biraz daha fazla para kazanabilir, arabanın modelini yükseltebilirisin.

2-Etrafımızda kan gölü devam ederken ,Türkiye tarihinde görülmemiş hamlelerle, bütün çevremizle barışa dönük adımlar atarak, kanın durdurulması ve silahların
Susturulması derdini yaşayan bir politikacı için atıp tutmak, baştan aşağıya cehalet değil midir ki senin cehalet teorisinde buna da yer bulabileceğin, olabilir bir durum değil midir?
3-Üç beş tekne kazıntısı mason monşerle al gülüm ver gülüm yürütülen dış politika yerine, esaslı adımlar atarak, başta Rusya olmak üzere bir çok devletle vizeleri kaldırıp siyasal ve ekonomik anlamda kayda değer adımlar atmak, senin için ne anlama geliyor.

4-Daha iyi bir ev daha lüks bir arabaya sahip olmanın yolu; daha çok alın ve akıl terinden geçiyor.Gelin kaynana programlarında ki yöntemleri kullanıp popüler olarak elde edilmiş paralarla, kültürel ve ekonomik zenginliğe ulaşılmıyor. O kadar teori üretip satma merakın varsa, bu hastalıklı hal içinde söyleyecek sözlerin mutlaka çıkacaktır.

5-İçerisinde yer aldığın medyanın senin saçmalamalarını, HUNGTİNTON konuşuyor,yeni tezler sunuyor tarzında ısıtıp ısıtıp sunmalarının, sebebini, kendinden menkul siyasal teoriler olarak algılamak yerine, geçmişinden dolayı içerden gelen birinin kullanılması olarak anlaman sanıyorum çok zeka gerektirmiyor.

6-Davutoğlu dün gece ne ödülü aldı haberin var mı? Amerikalı dostlarımız senin yazına rağmen NASIL BU ÖDÜLÜ VERDİLER DİYE kahırlandın mı hiç?

7-Davutoğlu somut ve kalıcı adımlar atarken Chp’nin İstanbul için verdiği kavgadan ve dedikodularla dolu yeni başkanın şovlarından haberin oldu mu?
Rüküşlük üzerine de bir teori icat edin artık. Ve gerçek mesleğiniz olan dedikoduculuğu, köşe yazarlığı olarak yutturma sevdasından vazgeçin.

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank