- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Adanalı Cennetlik Bir Kul!

Adı: Bülent

Soyadı: Özülkü

Allahına kadar Adanalı yani Allahını seven Adanalı demek istiyorum!

Neden?

Çünkü Halkını seviyor,

Halkını sevmek Hakkı sevmektir.

HAK ise sinesinde en küçük bir haksızlığı barındırmaz.

Kur’an-ı Kerim: “Kim Allah’a güzel bir borç verirse, Malını Allah/KAMU yolunda harcarsa, Allah’da onun mükafatını kat kat artırır.(2/45) Halkın yararına mal harcayan erkekler, mal harcayan hanımların ödülleri kat kat artırılacaktır.(57/18)

İşte ilahi yasanın kuralı!

Birde tersinden bakalım, Namaz kılıyor, oruç tutuyor, parasını bankalarda biriktiriyor, fakiri yoksulu itip kalkıyor, gece gündüz parasının hesabını yapıyor saydıkça sayıyor fakir fukara için hiçbir istihdamı yok! Hep bana hep bana diyor. Kendi nefsinden başka kimseyi düşünmüyor! Velev ki, seccadeden başını kaldırmasın, ömür boyu abdestli dolaşsın ve Kabe-i Muzzamanın yanında da ikamet etsin!..

İşte ilahi Ferman:    

1- Dini yalanlayanı gördün mü?

2- İşte o, öksüzü iter, kakar.

3- Yoksulu doyurmaya önayak olmaz.

VAY NAMAZ KILANLARIN HALİNE(Maun Süresi)

Bu etraflarındaki fakir fukarayı görmeyen, onlar için bir çabası olamayan, kendi EGO’sunu düşünen kıldıkları namazın mesajından ve ruhundan uzak yaşayan namaz Şovmenlerine ilahi bir tokat,  beddua ve tehdittir.

İşte onlar gösteriş yapanlardır, iyiliğe engel olanlardır.

Bu bağlamda herkesimden yok-yoksul insanlar için bir sığınak, bir şifa merkezi bir melce ve dayanak olarak kurulmuş İNSANLIĞIN hizmetine adanmış,  Özülkü Hastaneler Grubu Özel Güney Adana Hastanesi’ne hanımımı götürdüğümde düşündüm bu gerçekleri.

İşte sokakta sizden, bizden, içimizden biri gibi bir KUL olan, ne etrafında onlarca koruma nede böyle bir gösterişsel komplekse sahip olmayan Adana’da yapıp ettikleriyle farkını fark ettiren onca fakir fukaranın, garip gurabanın derdine derman olan BÜLENT ÖZÜLKÜ; Kur’an-ın ifade ettiği “CENETLİK KULLARDAN MÜTEVAZI BİR KUL”dur.

İşte O KUL’u seçkin kullardan yapan, Allah’ın kullarının hizmetine sunan Güney Adana Hastanesinin teknik, çağcıl son durumu:         

Hastane 6400 m2 kapalı alanı 40 poliklinik,muayene odası, 24 saat devamlı 2 hekim ve icapçı (Tüm branşlarda) uzman hekimlerin desteğinde acil polikliniğimiz Güney Adana ve bölgemize hizmet vermektedir.

Özel Güney Adana Hastanesi teknolojinin son ürünü aletler ile donatılmış olup her biri kendi alanında uzman olan deneyimli ve güvenilir 52 uzman doktor kadrosu ile gelişmiş ülkelerde yapılabilen her türlü teşhis, tedavi ve ameliyatlar yapılmaktadır.  

Röntgen, Tomografi, MR, Ultrason, EKG, Eforlu EKG, EEG, EMG, Kalp Ekosu, Solunum Testi ve Laboratuar son teknoloji ile donatılmış olup bu hizmetlerden ek ücret alınmamaktadır.   20 Ünitelik ve çok yönlü teknolojik aletlerle donatılmış Rehabilitasyon ve Fizik Tedavi salonu her yaştaki insanımızı mutlu etmek için hizmet vermektedir.   5 çocuk hastalıkları,5 kadın doğum hastalıkları,2 kardiyoloji,2 dahiliye,2 genel cerrahi ve diğer tüm branşlarda birer uzman hekim olmak üzere en kaliteli hizmeti verme gayretindedir.   Çağımızın en korkulan hastalıkları sindirim sistemi kanserlerinin erken teşhisinde kullanılan Endoskopi ve Kolonoskopi deneyimli gastroenteroloji uzmanı tarafından yapılmaktadır.   Kurulduğu ilk günden bu yana son teknoloji tıbbi cihazları, konusunda uzman ve güler yüzlü personeli ile 12 yıldır Adana ve çevre illerine kaliteli, hızlı ve güvenli sağlık hizmeti vermeyi amaçlayan Özülkü Hastaneler Grubu bunu büyük ölçüde başarmanın haklı gurununu yaşamaktadır.

Tıpkı başta söylediğim O Cennetlik Kul gibi, Güler yüzlü profesyonel personeliyle, son derce ekonomik ticari örnek anlayışıyla, fakir ve fukaraya İNSANCA yaklaşımıyla farkını fark ettiren Güney Adana Hastanesi Personeline A-Z-ye bitimsiz TEŞEKKÜRLER..

Ne mutlu HALK’a hizmeti HAKKA hizmet kabul edenlere..

Ne mutlu Yüce Hakımızn dualarını alarak CENETTİ hak edenlere..

Not: Sayın Özülkü, bu Hastanede almadığı fark paralarıyla yılda birkaç tane CAMİ yaptırabilir; Ama O ŞOW değil hizmet yapmayı öncelikleyen örnek bir işadamıdır. Ne diyelim: Allah sayılarını artırsın…  

yukselmertoglu@hotmail.com [1]