content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

14 Tem

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Temsil Edilen Siyasi Partiler

 Fa tih Sultan Mehmet İstanbul'un fethi için surlarının önünden bakarken, içeridekilerde "meleklerin dişi mi? erkek mi olduğunu tartışıyordu!"

Muhalefet partilerinin genel başkanları, teşkilatları ve oy verenleri, şimdi Erdoğan'ın bu son atağı karşısında ne planları vardır? Merakla izleyeceğiz...

Aslında ortada duran ve merak etmemizi beklemeye değer bir şeyde yok.

Çünkü; gerek Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil edilen siyasi partiler gerekse de dışarıda yer alanlar bu noktaya gelene kadar ne yapmışlardır?

Her gün bir yenisinin kurulduğuna şahitlik ettiğimiz siyasi partilerin belki yarın bir başkası da eklenecektir. Bu oyların ve gücün parçalanması ve dağılması anlamına gelirken oy kullanan vatandaşlar üzerinde de olumsuz tesir etmekte ve tek alternatif olarak AKPARTİ gösterilmektedir. Her ne kadar son seçimlerde sonuçların şaibeli ve bir o kadar da şüpheli sonuçlar doğurması ve muhalefet partisi ve iktidar partisi arasındaki oy dağılımının ritmik bir özellik taşıması (İktidar:%50,CHP:%25,MHP:%12.5 ortalaması) rastlantı sayılabilecek kadar şüphe içermekte ve seçim sonrası yapılması gereken itirazların ise seçime giren partilerce yapılmamış ve takip ediliyor olmamış olması düşündürücüdür.

Yani top yekun teslim olup artık çekip gitmek yada olayı kabullenip yaşamak gerekiyor.

Aslında ortaya şık koymaya gelince epey bir şık oluşuyor ama şunu da gözden kaçırmamak gerekiyor, Ankara kulislerine ve dost sohbetlerinde konuşulanlar çok tehlikeli ve siyasi partilerin ve siyasilerin Namus ifadesini zorlayacak cümlelerin kullanılıyor olması tehlikelidir.Miktarını bizim dilimizde dolamamız bile çok fazla olan rakamların bu birliktelik için harcanıyor olması gerçekten ürkütücüdür.

Muhalefet partileri ve Merkezleri şimdi mutlaka bir şey yapacaklaradır. Yapmak da zorundadırlar ama çok geç kalınmış değil ama artık koltuk sevdasından vaz geçme zamanıdır.

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank