content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

02 Mar

Yazı Ekleme Sorunlarına Karşı, Mozilla veya Crome!

Yazı Ekleme Sorunu Yaşayan Yazarlarımız: Mozilla Fire Fox veya Google Crome Tarayıcısı Kullanın!

Sevgili Bilgi Ağı yazarları, önemli olduğunu düşündüğümüz konularda sizleri uyarmak ve haberdar etmek için yazılar yazıyoruz. Şimdi sizleri ve biz Bilgi Ağı'nı çok yakından ilgilendiren bir konuda bilgilendirmek istiyorum.

Bazı ülkelerden ve Türkiye'nin bazı illerinden  yazısını ekleyemeyen yazarlarımız durumu tarafımıza iletmiştir. Yazı ekleme arayüzünün tam olarak açılmamasından dolayı, yazı ekleme kısayol tuşlarının (butonlarının) çalışmadığını ve yazıların kopyalanamadığı hakkında mağduriyetler yaşamışlardır. Bazı Editör arkadaşlarımızda  da bu sorun yinelenince konu hakkında ayrıntılı inceleme yaptık.

Her ülke veya her ilde yaşanmayan bu sorunun genel olarak internet explorer tarayıcısından kaynaklandığını, sorun bazı ülkelerde ve yurt içinde düzelene kadar yazarlarımızın kendi bilgisayarlarına Mozilla / Firefox veveya Google Chrome indirip kurmalarını öneriyoruz. Bu iki tarayıcının Explorera göre daha hızlı olduğunu siz de kullandığınızda farkedeceksiniz. Gelişen iletişim ağında iletişim hızlı ve akıcı olmasını istiyorsak, tüm yenilikleri uygulamakta da bir o kadar hızlı olmalıyız.

ve Google Chrome tarayıcıları giriş işlemlerinizi ve yazı ekleme sıkıntılarınızı ortadan kaldıracaktır. Özellikle bir haftadır süren bu şikayetlerinizin de biteceğini düşünüyoruz. Sizlere bu tarayıcıları indirmeniz için aşağıda linkler vereceğim. Buralardan güvenli bir şekilde indirebilir ve bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

Mozilla Firefox

http://www.mozilla-europe.org/tr/firefox/ bu linki tıklayın yada google arama çubuğundan aratın...

http://www.google.com/chrome?hl=tr bu linki tıklayın yada google arama çubuğundan aratın...

Not: İlgili internet tarayıcı programlarını indirmek için yan taraflarındaki resim üzerine tıklamanız da yeterli olacaktır.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank