content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

28 Oca

1915’te Direnerek Ermeni Olan Türk’ler

Moda: Ermeni olmak!

Bu günlerde Hrant Dink davası bahane edilerek, 1915 olaylarına atıfta bulunan yazılar yazılmaya başlandı. Dink davasındaki mahkeme kararını iktidar partisine mal etmeye çalıştılar. 1915-2007 tarihlerini öne alan yazılardı bunlar..

Bu yazılarda iktidar partisinin tabanının anlayışı eleştirildi. Her olayda olduğu gibi bu olayda da görüş beyan edenler hiçe sayılarak kendi düşüncelerinden taviz vermediler. Tarihi yargılamak kendilerine kalmış gibi oturup 1915 olayları ve Osmanlı’nın mirasçısı olarak Türkiye eleştirildi.

Nedir bu zihniyetin amacı? Ermeni olan Türk’ler, 1915’te soykırım yapıldığında ısrar ederek neyi ıspatlamaya çalışırlar? Soykırım suçlamasında bulunurken, günahsız devlet görevlilerinin öldürüldüğünü neden görmezlikten gelirler? Bu çelişki değil midir?
Yazdıklarımızı farklı algılayarak; öldürülen masum insanları anmak istememiz ve katillerin kınanması düşüncemiz; bir sizden bir bizden yorumunu nasıl ortaya çıkartır? Bu nasıl bir zihniyettir?

Biz insanların öldürülmesine karşı çıkarken ısrarla bunu görmemezlikten gelerek dar düşüncede kalmak! Çok gülünç!
Türk diplomatlar öldürülürken daha doğmamış olanlar ya da yeni doğmuş olanlar, bu vahşi haberleri Tv’lerde veririlirken izlememişlerdir. O olaylar olurken yaşları tutmadığından izlemeyenler şu anda kendilerini aydın görürler ve o olayları öğrenmek, bilmek istemezler. Çünkü bu olayları kınamak şu anki entel duruşlarına yakışmaz.

Şu anda moda; Ermeni olmaktır.
Popülist Ermeniler, bu popülistliği parlamentolarda soykırım yasalarını çıkarmakla ortaya çıkarırken, bizdeki popülistler Ermeni olmak kaygısındalar.
Yüz yıl önce olmuş olayları irdelemek ve o mirası birilerine yüklemeye çalışmak gülünçtür

Soykırım yapmış olanlar ya da olmayanlar yaşamıyorken neyin hesabını soruyorsunuz? Geçmişe takılıp kalmak, hep geriye bakmak sizin geri zihniyetinizi gösterir.

Artık ileriye bakın ve Ermeni olmaktan vazgeçip ülke için olumlu bir şeyler yapın lütfen! !
 

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank