content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

25 Oca

Yusuf Uzun Aday!

 Dün gazetemizin manşetinde yer alan haberde; AK Parti tarafından 5 ilçede belediye başkan adayının son bir anketle belirleneceği haberi, rezalete yol açtı. Belediye başkan aday adaylığı için ismi geçen bazılarının yandaşları, anketörleri esir aldı. Yaşanılan rezaletin kamuoyuna yansıması üzerine AK Parti yetkililerin anketleri geri çektiği iddialarına yer vermiştik.
****
Haberde, anketteki sorulara bakınca, Beylikdüzü'nde Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un hala masada güçlü bir aday olarak durduğu, masada sadece kendisinin kaldığını iddia eden isimlerin ise söylediklerinin gerçek olmadığı ortaya çıktıği belirtiliyordu.
****
Ankette sorulan sorulara bakınca genel merkez ve il teşkilatının adayının Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun olduğuda dikkat çekiyordu. Anketin sorularını okuyunca açık açık bu gerçeği okumak mümkündü.
Düşünün son bir anket yapılıyor, anketin 4. sorusunda, "Genel olarak değerlendirdiğinizde Beylikdüzü Belediye Başkanını'nı başarılı buluyor musunuz?" deniliyor, 5. soruda ise, "Önümüzdeki yerel seçimlerde Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tekrar aday olursa oy verme ihtimalinizi lütfen belirtir misiniz?" denilerek Başkan Uzun ile masada son bir tereddütün olduğu ve bunu aşmak için anketin yapıldığı açık açık sırıtıyordu.
****
Diğer üç güçlü aday adayı Velittin Küçük, Vehbi Orakçı ve İbrahim Bülbüllü'nün isimleri ise ankette sorulmuyor, 6. soruda "Şimdi size AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan aday adaylarını okuyacağım. Bu isimleri tanıyıp tanımadığınızı belirtir misiniz?"    denilerek aday adaylarının isimlerine ankette yer verilmiyordu.
Adayların isimlerine yer vermez mevcut belediye başkanını önceki iki soruda direk olarak sorarsanız tartışmasız olarak, Uzun 1. çıkar. Bunu anlamamak için üç duyu organınızı yitirmiş olmanız yada fanatik olmanız gerekirdi.
****
Mevcut Belediye Başkanı Uzun'un ankette tartışılmaz bir şekilde 1. çıkması için herşey düşünülmüştü. Ve yazın bir kenara yaşananlara rağmen Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olarak, pazar günü çok büyük bir aksilik olmaz ise Yusuf Uzun olacaktır.
Ve Beylikdüzü'nde belediye başkanlığı yarışı Uzun ve İmamoğlu arasında yaşanacaktır.

****
Son günlerde sadece masada kendisinin yada dışarıdan birinin olduğunu iddia eden, aday adayının ise söylediklerini son anket açık açık yalanlıyordu.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank