- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Yazarımız Harika Ufuk’a Yoğun İlgi

Adana Büyükşehir Belediyesi 13 Kare Sanat günleri (16- 21 Aralık 2013) kapsamında bütün güzelliğiyle devam ediyor.

13 Kare Sanat Günleri; 16 Aralık 2013 Pazartesi günü Adana 75. Yıl Sanat Galerisi’nde 17.30’da Adanalı yazarların imza etkinliği ve Balkan Müzik Grubunun dinletisiyle başladı. Altın Kozanın bir kültür hizmeti olarak Adanalı 24 yazardan satın alınan kitaplar halka ücretsiz dağıtıldı. İsteyenler, orada bulunan şairlerle, yazarlarla tanışma olanağı buldular ve kitaplarını imzalattılar.

untitledYurt içinden ve yurt dışından aldığı sayısız ödüllerle “Ödüllere doymayan şair olarak” ün kazanan, sitemizin değerli yazarlarından Harika Ufuk da “Güz İkindisi” ile “Çocukluğum Sende Kaldı İstanbul” adlı son iki kitabını imzaladı. Okurları da Harika Ufuk’un kitaplarını alarak imzalatmak için uzun kuyruklar oluşturdular. Halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan yazarımızın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Hatta kitapları imzalamaya öyle dalmıştı ki Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz’ın tebrik için geldiğini bile dakikalar sonra başını kaldırdığında fark etti.

Etkinliğe katılan 24 şair ve yazara Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz tarafından teşekkür belgeleri verildi.

 GetAttachmentHarika Ufuk,  okurlarına yeni kitap müjdesini de verdi. 13-21 Ocak 2014’te Çukurova Tüyap Kitap Fuarında şu an basım aşamasında olan “Yağmurdaki Düş İzleri” adlı öykü kitabını imzalayacağını belitti. Bazı okurları da şiir ve öykü yazdıklarını söyleyerek yazarımız Harika Ufuk ile bu konuda görüşmek istediler. Yazarımız da genç yazar ve şairler için elinden geleni yapacağını söyledi. Etkinlik bitiminde kucaklarında onlarca kitapla ayrılan Adanalılar da bunun muhteşem bir kültür hizmeti olduğunu söylediler. Sonuç olarak bu etkinlik okurları da yazarları da çok sevindirdi.