content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

17 Eki

Yazarımiz Harika UFUK Frankfurt Kitap Fuarına Davet Edildi

Gazetemizin köşe yazarlarından Eğitimci Şair Yazar Harika Ufuk Frankfurt kitap fuarına davet edildi. Yıllardır Avrupa’da da çeşitli gazete ve dergilerde köşe yazarlığı yapan yazarımız şöyle söyledi:

Yurt içindeki fuarlara fırsat buldukça iştirak ederim ama özellikle Çukurova

Tüyap Kitap Fuarına mutlaka katılırım. Biliyorsunuz Adanalıyım.  Okurlarımla hemşerilerimle buluşacağım için bu kitap fuarı bende harikafarklı heyecanlar uyandırır. Her yıl fuarda yeni bir kitabımla okurlarımın karşısına çıktığımda ayrı bir mutluluk duyarım. Yurt dışında da kitaplarımı imzaladım. Azerbaycan’dan bana 2008’de Mahsati Gencevi Yaratıcılık Ödülünü kazandıran “Canım Türkiye’m” adlı kitabımı Azerbaycan’da imzalamak farklı bir gurur kaynağım olmuştu.

Frankfurt’ta 21.000 adet basılan Avrupa’da beş ülkede satılan ve Değişim Rüzgârı adlı Almanca- Türkçe derginin hem köşe yazarıyım, hem de koordinatörüyüm. Ayrıca dergideki şiir sayfalarını da ben hazırlıyorum. Yine Almanca- Türkçe hazırlanan Avrupa Olay Gazetesi’nin de köşe yazarıyım. O gazetede de “Heybemdeki Şiirler” adlı şiir sayfası bana ait…

7-harikaDaha önce de Almanya’ya gittim ama Frankfurt kitap fuarına ilk kez katılacağım için hem çok mutluyum hem de çok heyecanlıyım. Herkesin bildiği gibi Frankfurt Kitap Fuarı dünyanın en büyük kitap fuarıdır. Daha önce de davet edilmiştim ancak şartlarım uygun olmadığından katılamamıştım.

Bu yıl 19-21 Ekim 2016 tarihleri arasında yapılacak fuara ilk kitabım “Çiçek Açtı Yalnızlığım” bittiği için sadece gösterme amaçlı arşivimdeki örneğini götüreceğim.

5harika“Canım Türkiye’m de bitmek üzere…  “Pembe Düşler Sandalı” adlı altıncı kitabımı ve öykü kitabım “Yağmurdaki Düş İzleri” ile kapak tasarımlarını ünlü sanatçı sevgili Etem Çalışkan’ın hazırladığı “Güz İkindisi” ve “Çocukluğum Sende Kaldı İstanbul” adlı kitaplarımı da Dünyanın en büyük kitap fuarında imzalamaktan gurur duyacağım.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank