content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

02 Eki

Yazarımız Fazilet AKTAŞ (Bozdoğan)’ı Kaybettik!

Yazarımız, Fazilet Aktaş Bozdoğan'ı Kaybettik

Yazarımız, Fazilet Aktaş Bozdoğan'ı Kaybettik

 

ACI KAYBIMIZ

Vefatını büyük bir üzüntüyIe öğrendik değerli Fazilet AKTAŞ ı. Hatta uzun süre inanamadık.

Bir çok kişiden te'yid alma gereği duyduk. Zira bizi varlığına o kadar çok alıştırmıştı. Pozitif enerjisiyle herkese yol görstermek istemesi, sosyal olaylar konusundaki hassasiyeti, elinden geldiğince onun bilinçli bir vatandaş olma sıfatını sürdürmesi, onun mücadele azmi ve bunların hepsi bir araya gelerek onun aramızdan ayrılmasına hazır olmadığımızı hissettirdi bize. Üstelik ölüm, her bireye bir nefes kadar yakınken, mateme boğulduk.

Sevgili Fazilet'in umarız ve dileriz ki bizler başta olmak üzere sevenleri hayırla yadedecektir. Yazarımıza Allah' tan rahmet, kederli ailesine de baş sağlığı diliyoruz.

Sevgili Fazilet'e özel not;

29.04.2014 den bu güne kadar çektiğin acıların bugün bitti. Bu dünya seni çok üzdü. Çok yoruldun biliyoruz. Çok acı çektin Dua ve pozitif enerjilerinizi bekliyorum derdin bunların hiç birisi de işe yaramadı maalesef.

Tutunduğun ne varsa elinde kaldı. Ama bunları kimse bilmedi hep ayaktaydın. İnsanları hep güler yüzünle ve sevgi dolu yüreğinle karşıladın.

Bugün bizi bıraktın iyi ve kötü ne varsa hepsine veda ettin ve gittin. Çok direndin bunu çok iyi biliyoruz ama daha fazla dayanamadın. Acılar ağrılar seni tüketti, bitirdi. Güle güle Fazilet AKTAŞ hepimizi yalnız bıraktın. İnşallah orada rahat ve huzurlu olursun. Allah seni cennetine kabul etsin.

Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ailesi olarak, Yüce Allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyoruz mekânın cennet olsun.

Yrd.Doç.Dr. Ahmet FİDAN

Bilgi Ağı Siteler Topluluğu Genel Yayın Koordinatörü

Yazarportal / Tasviri Efkar Yayın Koordinatörü

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank