content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

15 Mar

Yazar Portal 2017 Yeni Yayın Dönemine İlişkin Değişiklikler

Kıymetli okurlarımız ve yazarlarımız;

2017 yeni yayın döneminde yayın akışımızda ve bazı teknik alt yapı sistemlerimizde değişiklik olacaktır. Sizlere bunlardan bahsetmek istiyorum.

Öncelikle bu değişiklik sürecinde bazı saatler yayınımızda kesintiler olabilecektir. Bundan dolayı sabrızını istirham ederiz. Bu değişiklik sürecinde veri tabanımızın yabancı hosttan yerli hosta geçiş süreci de geride kalmıştır. Zira yabancı server da barındığımız süre içinde yayına ilişkin arıza ve kesintilerde ani müdahale imkanımız bulunmamaktaydı. Bu nedenle sizlere daha kaliteli ve kesintisiz hizmet verebilmek için yerli hosta taşınmış bulunmaktayız. Bu süre içinde veritabanı altyapımızın ve diğer teknik alt yapımızın değiştirilmesi ve güncellenmesi için de fırsatımız olmuştur. Bu değişikliklerden bazılarını aşağıda maddeler halinde belirtmek istiyorum.

  1. Mart ayı itibarıyla gazetemiz bütünüyle bilgiagi.net domainini bırakacak, bunun yerine www.yazarportal.com domaini üzerinden devam edecektir. Bilgiagi.net domaini üzerinde bulunan bütün linkler, kesintisiz ve aksaksız olarak yazarportal.com domaini üzerinden açılacak şekilde yeniden yapılandırılacaktır.
  2. Yazarlarımızın e-posta hesapları da yine aynı şekilde yazarportal.com uzantılı olarak yeniden yapılandırılacaktır.
  3. Yazı ekleme sistemimizde bazı sadeleştirmelere gidilecektir.
  4. Eski kullanmakta olduğumuz www.bilgiagi.net domainimiz, Online Bilgi İletişim ve Medya Hizmetleri yayın gurubunun ana giriş kapısı olarak kullanılacak, bilgiagi.net ten yine www.yazarportal.com a ikinci bir erişim imkanı bulunacaktır.
  5. Yazarlarımıza ait e posta hizmetinde domainin değiştirilmesi gereksinimimiz doğmuştur. Bu süreç kapsamında e posta şifrelerinde bir değişiklik olmayacaktır.

Sizlere daha kaliteli hizmet verebilmek açısından kıyamete kadar yayınımız sadece Türkiye için değil bütün bir dünya kültürü için sürdürülecektir.

Hep birlikte çok daha aydınlık ve başarı dolu günler dileklerimizle.

 

E. Dönüş ÖZATAR

Bilgi Ağı Yayın Edötörü

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank