content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

21 Mar

Tüm Okur ve Yazarlarımıza Önemli Duyuru

Merhaba bilgi ağı, Yazar Portal yazarlarımız ve okurlarımız;

Birkaç yıldan beri planlayıp ta önceliğe alamadığımız yayın değişikliğini nihalet yarın akşamdan itibaren gerçekleştiriyoruz. Bu değişikliklerle ilgili öncelikle yazar ve okurlarımızın bilmesini istediğimiz çok önemli hususlar aşağıda maddeler halinde sıralanmıştır:

  1. www.bilgiagi.net adresi, yarından itibaren Online Bilgi İletişim ve Medya Hizmetleri'nin ana dağıtım noktası olacaktır. Portale bu ardesten de girilebilecektir.
  2. Yazar Portalımızın esas (ana) domainini bu geceki yayınlardan sonra (yarınki eklenecek makalelerden itibaren www.yazarportal.com adresinden devam edilecektir. Yani, bu geceden (saat 24:00 den) itibaren www.bilgiagi.net adresinde yeni yazı ekleme yapılmayacaktır.
  3. Yazarlarımıza ait e postalar şimdilik bilgiagi.net uzantısıyla devam edecek, portala yeni kaydolacak yazarlarlarımıza yazaradi@yazarportal.com uzantılı e posta verilecektir. Şu an bilgiagi.net uzantılı e posta kullanıp ta yazarportal.com uzantılı e-posta almak isteyenler, bilgi@yazarportal.com adresine taleplerini belirttikleri takdirde onlara da yeni e-posta adresi verilecektir. www.bilgiagi.net uzantılı eposta kullananların e posta bilgilerinde her hangi bir değişiklik olmayacaktır. www.bilgiagi.net e posta kullanımları, 2017 nin sonuna kadar devam edecek olup, 2018 yılı başında tüm yazarlarımızın e posta adresleri yazaradi@yazarportal.com e-posta adresine taşınmış olacaktır.
  4. yazaradi@yazarportal.com uzantılı e-posta adresi alan yazarlarımız uluslararası bir profil resmi barındırma sitesi olan http://tr.gravatar.com/ adresine girip ...@yazarportal.com uzantılı e-postaları kullanarak pofil oluşturacaklardır. Herkes kendi profil resmini kendisi ekleyecektir. Yazarlarımızın proil resimleri, vesikalık ölçeğinde olmak zorundadır. Yani, yüzün rahatça tanınabileceği ölçekli profil resimleri eklenecektir. Profil resmi olarak başka resim kullananların, Yazar Portalimizde yazmalarına izin verilmeyecektir.
  5. http://tr.gravatar.com/ adresinde profil oluşturmak isteyen yazarlarımız, gazetemizin kurumsal telefonu olan 5324864503 numaralı hattan canlı destek alabileceklerdir.
  6. Sizlere daha iyi ve kaliteli hizmet sunailmemiz için ilerleyen zamanlarda başkaca yeniliklerimiz olacaktır.
  7. Yeni adresimizde yeni ön yüz ve teknik düzenlemeler sürecinde yayın akışımızda bazen kesintiler olabilecek, bu kesintilerden dolayı şimdiden sizlerin sabrınıza ve anlayışınıza sığınıyoruz.

Ülkemiz için mutlu yarınlar dileklerimizle.

Yrd.Doç.Dr. Ahmet FİDAN

Online Bilgi İletişim ve Medya Hizmetleri Genel Yayın Koordinatörü

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank