content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

15 Eki

Teşekkürler Yalçın Hocam Hoşgeldiniz Turgut Hocam

Ordusporumuz şehrin yöneticilerinin sahip çıkmaması neticesinde meydanı boş bulan TFF’nin yaz dönemi gönderdiği puan silme cezası olan -9’un borcunu tamamladı ve son galibiyetiyle +3 puana ulaşarak ligin alt sırasından da kurtuldu.

En büyük sermayemiz olan sporcularımıza ve onları hazırlayan teknik ekibimize çok teşekkür ediyoruz.

Sezona büyük umutlar bağlayarak başladığımız ve değer verdiğimiz metin altınayı bir kez daha bin kez daha kınıyorum. Metin Altınay, sen spor camiasının yüz karasısın, senin gibiler yüzünden spor camiası temizlenemiyor ve kirlenmeye devam ediyor.

Yalçın GÜRSOY hocamız altyapı koordinatörümüz, zor zamanımızda takımın başına geçti, takımı Ankara Adliyespor maçına hazırladı. Hesap etmediği “adaletin kalbinden darbe geleceği” idi. Adliyespor başkanı savcı, maçın hakemi avukat, 83. dakika top dışarıdan dönüyor avut olması gerekirken korner verildi, korner atışında ceza sahasında faul çalınması gerekirken çalınmadı ve gol oldu. (Ordu Baro’muzun bu olaya tepki vermesini hala bekliyorum)

Takımın çok iyi oynadığı 2-1’den 3-1’i zorladığı bir anda yenilen gol sonucu etkiledi. Bana göre avuta giden topun geçmedi denen çizgisi kader çizgisidir.

Yalçın hocama çok teşekkür ediyoruz. Kendisi altyapı koordinatörümüz olarak aynı zamanda U19takımımızı çalıştırarak Ordusporumuza hizmet etmeye devam ediyor.

Yoğun görüşme trafiklerinin ardından Turgut KURAL ve ekibinde karar kılındı. Çok doğru bir karar verdiğimizi düşünüyorum.

Turgut KURAL:

  • 52 yaşında 52 plakalı Ordumuza hizmet edecek,
  • Uzun yıllar Şenol GÜNEŞ ve M. Reşit Akçay’ın ve Trabzonspor’da çok önemli teknik direktörlerin yardımcılıklarını yapmış,
  • Ordusporumuzda top koşturmuş,
  • Fevzi KORKMAZ gibi Medipol Başakşehir altyapısını çalıştırmış bir değerimizi yardımcı hocalığa getirmiş bir kardeşimiz. Tekrar hoş geldiniz..

Turgut hocam ve ekibiyle birlikte hamdolsun ilk galibiyetimizi aldık. Allah utandırmasın, inşallah birlikteliğimiz uzun ve başarılı bir yolculuğa dönüşür.

Takımlarımız iyi yolda:

  • Futbol A takımımız 6 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik aldı,
  • Bayan basketbol takımımız dörtlü turnuvada 4 te 3 yaptı ve ilk resmi maçında az farkla yenildi,
  • Voleybol takımımız henüz lige başlamadı, antrenmanları devam ediyor hazırlık maçlarında iyi mücadele ediyor,
  • Akademi ligi takımlarımızın eksikliklerini bu hafta gideriyoruz, onlarda iyi mücadele ediyorlar.

Şimdi bir olma iri olma diri olma zamanı. Sporcusuyla teknik ekipleriyle yönetimiyle taraftarıyla ve özelliklede şehir yöneticileri ve sermayedarlarımızla kucaklaşma birlikte yürüme ve zevk alma zamanı.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank