content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

28 Ağu

Tavandakiler Tepişiyor,Tabandakiler Ölüyor..!

Güçlü kimseler birbirlerine girerler. Bundan, aralarında bulunan güçsüzler zarar görür diyen atalarımız doğru der.Çünkü üst perdeden konuşanlar yalanlarına her olumsuz olay sonrası kaldıkları yerden devam ederken,onlara ulaşamayan namertlerin gücü korumasız sahipsiz fakir yoksul ve garip ülke insanına yetiyor..!

Cennet vatan ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti devletinin sevk ve idaresinde bulunan liderlerin kişisel ihtirasları, yalanları yüzünden ülke genlinde, inşallah son olur, Gaziantep İli Şahinbey ilçesinde yaşanan terör saldırıları ve canlı bomba olaylarında Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle ölen, yaralanan ve ezilen,olaylar sonrasında sürekli acı içinde kıvranan her nedense fakir, yoksul ve garip insanlar.!

Yani hiç kimse kusura bakmasın. Ama atalarımızın özdeyişiyle ”üstte ihtiras sahibi liderler birbirleriyle yüz yüze değil, televizyonlar aracılığı ile restleşirken (tepişirken) tek derdi huzurlu bir yaşam sürmek olan alttaki fakir, yoksul ve garip insanlar,sıkı korunanlara ulaşamayan teröristlerin ve canlı bombaların yüzünden ezilmek, mağdur edilmek şöyle dursun,feci şekilde yaşamını yitirerek çoluk, çocuğundan, anasından babasından, eşinden,evinden yurdundan ve yuvasından oluyorlar.!

Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerimde açıkça beyan edildiği gibi yalanın insan hayatını ülkeyi,Ünye yi ve dünyayı cehenneme çevirerek insanlar başta olmak üzere bütün canlıları mahvı perişan eden en büyük günahlardan ve ayıplardan olduğu kaçınılmaz bir gerçektir.!

Günümüze kadar ve halen yalan söyleyerek asla ve asla doğruya ulaşmak, hiçbir zaman ve mekânda mümkün olmamıştır, bundan böylede olmayacaktır.

Vatanın ve milletin sevk ve idaresine talip olanların kesinlikle sadece kendilerini ve yandaşlarının çıkarını düşünerek, yalandan yana değil, toplumun ve devletin ortak çıkarını düşünerek gerçeklerden yana tavır koyup, doğru konuşmaları gerekirken, ne yazık ki nerede ise her iki lafından birini yalanla süsleyerek,haklarında kendilerince haklı olarak yaptıkları üst perdeden konuşmalarıyla olaylara teşvik ettikleri iç ve dış şer güçler sıkı korunan idarecilere zarar veremeyeceklerini bildikleri için işin kolayını seçerek korumasız ve günahsız sade vatandaşların canına ve malına kast etmeye devam etmektedirler.!

Ülkemizde,dün,bugün ve halen artarak devam eden bu olumsuzlukların altında yalan ve nefret söylemleri yatmaktadır..!

Çünkü yalan söyleyen kandırdığını zannettiği karşısındakini değil, sadece kendini kandırır. Ama ne yazık ki, yalan söyleyen dün bugün ve halen acıyı, ıstırap’ı ve çileyi kendinden ve yakınlarından ziyade olaylardan zerre kadar haberi dahi olmayan saf ve temiz kalpli insanlarına ve ülkesine çektirmektedir.

Yalanla, riyayla işi götürdüğünü zannederek, hız kesmeden süren terör en son Gaziantep olayları sonarsı duymaktan rahatsız olunan kınamaktan öteye gitmeyerek yalanlara ve nefret söylemlerine hiçbir şey olmamış gibi devam eden idarecilerimiz sıkıntıyı anladıklarında iş işten çoktan geçmiş olur..!

Bakın saygıdeğer okurlar ve bütün insanlar,bugün eğri oturup Allah rızası için doğru konuşmak gerekirse Dünya lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve değerli silah arkadaşları ve onlara bağlı aziz Türk milletinin engin desteğiyle dünyanın en stratejik noktasında kurularak bizlere emanet edilen cennet vatan ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yalanı,talanı kendilerine kalkan yapan sözde siyasetçiler,sözde din adamlarıyla, onların dini yalanlarına bilerek,yada bilmeden körü körüne inanarak peşlerine bir değil,iki değil defalarca gidenlerin yüzünden ülkenin ne hale geldiği ortada..!

İşte yalan bu kadar kötü.Hayatını yalan üzerine inşa ederek yaşadığını sananlarında sonu kötü.Çünkü yalan söyleyerek hayata dair her şeye özelliklede siyasete ve ticarete başlayan kişi yada kişiler,hedeflerine ulaşabilmek için başladıkları yalana,riyaya ve iki yüzlülüğe her zaman ve zeminde çaresiz başvuracak..!

Her şeyde olduğu gibi yalanında erinde geçinde bir sonu olduğuna ve olacağına göre, hayatı, özelliklede ticareti ve siyaseti yalanla yapan ve yaptığını zanneden kişi ya da kişiler, yalan tükenince, şiddete başvurarak, ya ölecek, ya da öldürecekler.Sermayesi yalan olan sisiler şayet hedefine ulaşamazlarsa ülkeyi bir şekilde terk ederek,kendilerine umut bağlamış insanları kaderiyle baş başa bırakacaklar diyor,saygılar sunuyorum..!
Ahmet Yenin
Tavandakiler Tepişiyor,Tabandakiler Ölüyor..!

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank