content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

21 Mar

Söylem Dergisi’nin Dünya Şiir Günü Kutlaması

Yazarımız Harika Ufuk’un yazı kurulunda bulunduğu Adana’nın en uzun soluklu Aylık Kültür ve Sanat Dergisi Söylem’in düzenlediği Dünya Şiir Günü 21 Mart 2015 Cumartesi günü (bugün) Adana Kültür Merkezi’nde GetAttachmentvsaat 16.00’da kutlanacaktır. “Adana Kültür Merkezi” Taşköprü yanındaki Tarihi Kız Lisesi binasının yeni adıdır.

Her yıl birbirinden değerli şairleri onur konuğu olarak davet eden Söylem’in bu yılki onur konuğu İstanbul’dan Arife Kalender olacaktır.

GetAttachmentSunuculuğunu Nurgül Güven’in yapacağı Dünya Şiir Günü etkinliğinde şiir okuyacak kişiler:

Harika Ufuk, İkrime Kara, Mehmet Çetinkaya, Şahin Vural Atav, Duran Zararsız, Melih Baki, Haki Buhari, Aydın Manaşırlı, Cumali Karataş, Ali Kaya.

GetAttachmentçYukarıda adları geçen şairlerimizin şiir dinletisinden sonra Arife Kalender hazırladığı Dünya Şiir Günü Bildirisini okuyacak ve şiirlerinden bir demet sunacaktır.

Etkinlik bitiminde ise okurlara kitaplarını imzalayacaktır.

GetAttachmentmSöylem Dergisinin sahibi Mehmet Çetinkaya ile yazı kurulunda bulunan Eğitimci Şair Yazar Harika Ufuk ; “Dünya Şiir Günü ile Nevruz bayramını beraber kutlamanın sevinci ile şiir sever herkesi etkinliğimize davet ediyoruz.

Cumartesi günkü kutlamamızda sizleri aramızda görmekten onur duyacağız.” dediler.

 

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank