content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

06 Tem

Sınırlarımız İşgal Altında!

24 yıldan beri İslam ülkelerine terör estiren ABD rüzgarı son sürat hızla devam ediyor. Bundan 24 yıl önce ABD Irak’ın kitle imha silahlarına sahip olduğunu iddaa ederek 1991 yılında Irak’a saldırmak için o dönemin cumhurbaşkanı olan Turgut Özal’dan Türkiye’nin Adana ilinde yer alan İncirlik üssünü istemişti. Fakat o dönemin iktidar partisi olan DYP’nin Genel Başkanı Süleyman Demirel ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Doğan Güreş Paşam Turgut Özal’ın ABD’ye incirlik üssünün verilmesini kabul etmemişti.  Ama maalesef kazanan o dönemin Cumhurbaşkanı Turgut Özal olmuştu.Sonrası malum ABD incirlik üssünü Turgut Özal’ın izin vermesiyle kullanarak ABD Jetleri sadece havadan Irak’ı kalleşçe bombalayarak Irak’ı maddi zarara uğratarak parçalayarak yüz binlerce insanı öldürüp sakat bırakıp kaçmıştı.

ABD 1993 yılında yarım bıraktığı Irak saldırısını bu sefer 10 yıldır plan yapıp 2003 yılında çeşitli bahaneler bularak tekrar Irak’ta saldırı başlatmak için şimdiki hükümet olan o dönemin iktidar partisi Ak Parti’den incirlik üssünü istemişti.  Ak Parti ise meclise üssün ABD’ye açılması için Tezkere hazırlamıştı fakat CHP ve MHP Tezkerenin çıkmasına izin vermemişti. Ama Ak Parti Bakanlar Kurulu kararı ile ABD’ye izin vererek ABD’ye sanki yarım kalan işini git hallet dercesine Adana'daki İncirlik üssümüzü ABD’ye açtı ve ABD Irak’ı hem havadan hem karadan saldırarak yerle bir etti ve Irak’ı işgal ederek 1 milyon 300 bin Iraklıyı şehit etti ve sakat bıraktı. Iraklı Kızları kirlettiler. Irak’ın Petrolüne el koyup Saddam'ı asıp Irak'tan gittiler geride ise yıkılmış bir ülke birbiriyle çatışan Iraklıları bıraktılar. 1 yıl sonra Terör Örgütü olan IŞİD Irak’ı tamamen bölmek için Irak’a girdi. IŞİD’i ABD’nin istihbarat teşkilatları kurduğu iddaa ediliyor…

O dönem hızını kesmeyen ABD bu sefer Afganistan’ı işgal etti.  El Kaide lideri Usame bin Ladin'i ele geçirip Ladin’i öldürüp cenazesini denize attılar. ABD daha sonra insansız hava uçaklarıyla on binlerce kilometre uzaktaki Pakistan'a havadan saldırarak kalleşçe bombaladı yüz binlerce masum insanı öldürdü. ABD gene boş durmayarak sırasıyla Bosna’yı, Kosova’yı ve Lübnan’ı işgal etti. ABD şimdi kafayı İran’a taktı yani anlayacağınız ABD sınırlarımızı ve müslümanları karıştırmaya kan gölüne çevirmeye devam ediyor. ABD’nin sağ kolu İsrail ise Filistin’i İşgal etti.

Benim tahminime göre ABD’nin sağ kolu İsrail’in dört yıldır Çeçenistan'da eğittiği IŞİD’i hem Irak’ı hem Suriye’ye kiralık eli kanlı terör örgütü İŞİD suikast timleri ile müdahale ediyor gibi geliyor bana…

Arap ülkeleri ise aman bize dokunmayan yılan bin yaşasın dercesine biz kendi huzurumuza bakalım gerisi ne olursa olsun diyorlar. Siyasi beceriksizlikleri ve korkaklıkları yüzünden sıranın kendilerine gelmelerini bekliyorlar. Bu gidişle zaten sıraları yavaş yavaş geliyor. Onlar uyumaya devam etsinler bakalım.

Yani anlayacağınız sınırlarımız İşgal altında! Emperyalist düşmanlar bu işi çok güzel yapıyor ama bizler kurulan bu oyunları bozalım bunlar ülkemizi 1984′den beri Teröre destek verdikleri halde bizi bölemediler.

Bunlar Türkiye’yi karıştırmak için iki ağacın sökülerek yer değiştirmesini ağaçlar kesiliyor diye eylem yapan gezi parkı eylemcilerine destek vererek bizi bölmeye çalıştılar insanları kışkırttılar açık saçık kadınları yurt dışından gezi parkına gönderdiler özgürlük istiyoruz dedirttiler. Türkiye’yi karıştırdılar bizi 140 milyon zarara uğratıp gittiler.

Değerli kardeşlerim bana göre Gavur’un oyunu şuydu hazır ülkemizin sınırlarına kalleşçe saldırarak ele geçirmişken bize saldırma planı yaptılar.Fakat Allah’ın izniyle bizi bölemediler bölemeyecekler. Biz çılgın Türkler yeri zamanı gelince hep beraber savaşmasını çok iyi biliriz. Bizler bu güzel vatanı pazardan almadık savaşla aldık. Cumhuriyetin kurucusu ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün silah arkadaşları ile birlikte istiklal savaşında yedi düvele meydan okumuşuz düşmanı paramparça yapan Türkleriz bu yaşadığımız topraklar hepimizin dedelerinin kanı ile sulanan Dünyanın en güzel toprakları üzerinde yaşıyoruz. Laf olsun diye değil biz Anadolu’yuz  bu ülke hepimizin. Bizlerde bu güzel Topraklarda dış güçlerin oyununa gelerek neyin savaşını veriyoruz Allah aşkına?

Dış güçler savaşla kazanamadıkları ülkemizi içeriden kardeşi kardeşe düşman etmek için var gücü ile Türkiye’yi bölüp parçalamak için her yolu deniyorlar. Sınırlarımız ve Türkiye üzerinde o kadar oyun oynanıyor ki hangi taşı kaldırsanız altından türlü türlü örgüt isimleri çıkıyor. Biz çılgın Türklerin gücünü Dünya biliyor Çanakkale ve Kurtuluş Savaşlarında düşmanlarımızı nasıl parçaladık sabır ediyoruz.

İran, Irak ve Suriyeli Müslüman kardeşlerimizle sıkı sıkı sarılmalıyız oyunlara gelmeyelim. ABD’nin oyunu şu aklınca bizi Müslümanı Müslümana vurdurmaya çalışacak.

Buradan gönderme olsun.Kimse sabrımızı  test etmesin Bedeli ağır ödetiriz...

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank