- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Sandıktan Sevgi ve Güven Çıkmalı!

Değerli dostlar! Bir seçim sürecini daha geride bıraktık.

Kimse iyi bir seçim süreci geçirdiğimizi söyleyemez!

Bedduaların, duaların, iftiraların, belaltı kaset savaşlarının ağza alınmayacak sokak jargonunun en büyük ağızlarda pelensek haline geldiği meydanlara şahit olduk.

Kehanetlerin, kıyamet senaryolarının ayyuka çıktığı zamanları geride bıraktık.

Cenab-ı Hakkın buyurduğu gibi, her şerrin içinde bir hayır olabilir hüsnü zannıyla bu dönemi kapatmalıyız ve önümüze umutla bakmalıyız diye düşünüyorum.

Nice bin tehlikeyi ayrımsız el, dil, gönül birliğiyle geride bırakan, şer cephelerinin tüm desiselerini her zaman diliminde yer ile yeksan eden bu milletin sağduyusuna güvenelim.

Seçim süreci trans haliyle yada siyasi oy hesaplarıyla bilerek yada bilmeyerek bazı hatalar yapılmış olabilir; bence artık buna DUR demeliyiz!

Kim kazanırsa kazansın bu milletin tercihleriyle helal oylarıyla kazananlara sahip çıkmalıyız.

Çünkü halkın tercihi demek HAKK’ında tercihi demektir.

Hak ise sinesinde haksızlığı, yolsuzluğu, hortumculuğu, hırsızlığı barındırmaz!

O açıdan kazananlara düşen görev ne oldum delisi olmadan, kaybedenleri teselli etmek ve sevenlerine, GÜVEN, SEVGİ, SAYGI ve BARIŞ elini uzatmak olmalıdır.

A’dan,  Z’eye kazananlar, balkon konuşmalarında bu GÜVEN’ i insanımıza vermelidirler.

Kazanmayanlara ve kazananlara Çukurova Sıcaklığında Sevgi ve Saygılarımla…

ATATÜRK KÖŞESİ

 Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkümdurlar.

DÜŞÜN-TAŞIN

Duygu yok, düşünce yok, umursama yok! Ama ortalıkta insanım diye dolaşan çok!

GÖNDERMELER

--Tüm yapılan spekülasyonlara rağmen Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın, Türk milletinin çoğunluğunun sevgisine mazhar olduğunu bu seçimlerle bir kez daha ispat ettiğini bilmeyen, duymayan, görmeyen var mı?

-Çoğu bölgelerde kavga gürültü küfürler ayyuka çıkarken, en seviyeli ve anlamlı seçim süreci geçiren kentlerden biri olduğumuzu biliyor musunuz?

-Kim kazanırsa kazansın ama sandıktan çıkan iradeye sevgi, saygı ve güvenle destek vermemizin demokratik uygar bir tavır olduğunu bilmeyen var mı?

-Evsen Medya Grup Akdeniz Televizyonunun seçim süreci boyunca çoksesli yayın politikasıyla bütün kesimlerin gönlünde taht kurduğunu bilmeyen var mı?

-Seçim sürecinin en menfi enerji üreten canlısının Adanalı, internet gazetecisi Hüseyin Bayrak olduğunu bilmeyen var mı?

-Lokum FM Akdeniz televizyonu işbirliğiyle gerçekleşen CENDERE televizyon Programının Seçim Sürecinin en flaş programı olduğunu bilmeyen var mı?

-Sevgili kardeşim Akif Güngör’ün dediği gibi bu seçimlerde anketlerin mi yoksa adayların mı kazandığını bilen var mı?

-Bu seçim sürecinde uzun adama dualarını esirgemeyen Adanalı ünlü radyocunun kim olduğunu merak ediyor musunuz?

-Seçim sürecinin yayın politikası ve özel haberler açısından en etkili yazılı yayın organının, Adana’nın çiçeği burnunda Gazetecisi Taner TALAŞ ve sahibi olduğu Adana Medya Gazetesi olduğunu bilmeyen var mı?