content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

08 Oca

Sadece Sana, Bana Değil; Hepimize ADALET…

Çok Güzel Hareketler Bunlar !!?

“Kimse yapmazmış kişinin kendine yaptığını…”

“Başkalarının FİKRİYLE - ZİKRİYLE (!!) gerdeğe girmenin sonu” bu olsa gerek.

“Elmayı kurt, içeriden çürütürmüş…”

“Besle kargayı oysun gözünü….”

“Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste…”

“Kul hakkı er geç tecelli edecektir… “

“Fırtına eken kasırga biçer!”

“Ne korsan aşına, o gelir kaşığına…”

Ve….

“Böbürlenme güzelim, senden büyük Allah var.”

Evet Türkiye’de geçen yıldan bu yana çok güzel hareketler oluyor… Geçen yıl dediysem 17 Aralık 2013 itibariyle tabii.. Yani 20 gün öncesinden bahsediyorum…

Devlet, Paralel Devlet, Çete üçlemesiyle AKP, kendi içinde fokurdamaya başladı! Taşması an meselesi!

Değim yerindeyse CİN ÇARPTI… Ayakkabı kutusuna adeta hepsetti AKP’yi ! Kutudan kafasını bir türlü çıkaramıyor! Azıcık kutuyu aralamaya, nefes almaya kalksa, küt diye bir başka kutu atılınca üzerine, içinden çıkamaz oluyor! Nefes almakta zorlanıyor!

Heyhat..

Heyhat ki ne heyhat…

Nereden nereye?

Ne demişti BÜYÜK ATATÜRK Cumhuriyeti bize kazandırdığında:

“Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler, Dervişler, Müritler, Meczuplar Memleketi Olamaz. En Doğru, En Hakiki Tarikat, Medeniyet Tarikatıdır.. “ İğne ile arar olduk galiba…

Hz.Ali; Adalet için en büyük talihsizlik, devleti idare edenlerin zalimliğidirdiyor…

Yine Hz.Ali; Sizler mallarınızla halkı kuşatamazsınız (onların gönüllerini hoş edemezsiniz); öyleyse açık sözlülük ve güzel davranışlarınızla onları kuşatınız; çünkü ben Allah Resulünün şöyle buyurduğunu duydum: "Sizler, mallarınızla halkın gönüllerini hoş edemezsiniz; o halde ahlakınızla onların gönüllerini hoş edin."

Son Peygamberimiz Hz. Muhammed ise; “Adaleti çiğneyen devlet adamlarını cezalandırmayan milletler çökmek zorundadır.” buyurur!

Şimdi geldiğimiz noktada durup, geriye doğru bir bakalım!

“Beraber yürümüşler bu yollarda!”

Kiminle?

“Paralel Devlet” diye nitelediği, “Devlet içinde Çeteler” dediği, “Yargıtay’da İmam var” feryatlarının Arş-ı Âlâya çıktığı Pensilvanya muhteremiyle…İmralı’yı da unutmayalım !!

Evet Türkiye’de çok güzel hareketler oluyor...

Bakanlar istifa ettiriliyor…

Milletvekilleri istifa ediyor…

Yolsuzluğu, usulsüzlüğü ortaya çıkarark görevlerini yerine getiren, ödüllendirilmeleri gereken, amma Pensilvanya ılımlısı olduğu iddia edilen, Savcılar, Hakimler, Emniyet Müdürleri, Amirleri, polisler bir bir yeni yerlere atanıyor, merkeze alınıyor, pasifleştiriliyor, yerine başkaları atanıyor!

Türkiye’de çok güzel hareketler oluyor…

Türkiye’de 3 devlet varmış meğer!

Türkiye Cumhuriyeti, Paralel Devlet ve PKK hakimiyetli bir başka Devlet

Biri merkez Ankara’dan yönetiliyor, biri Amerika’dan diğeri ise İmralı’dan

İşin ilginç yanı ANA DEVLET küçülürken; Amerika – Pensilvanya destekli devlet ile Amerika – Türkiye - İmralı destekli devlet büyüdükçe büyümüş! Bunun farkına yeni varıyoruz! Nazar değer mi bilmem amma, bunların üçünün de bu hükümet zamanında hayli yol aldıklarını sanırım bilmeyen yok! Hakkını teslim edelim!

Sözün Özü!

Zaman, toparlanma zamanı… Ülke kan kaybediyor… Allah korusun ekonomi dibe vurmadan, aç ve açıkta kalmadan,  kin ve öfkeyle hareket etmeden, kırıp dökmeye meydan vermeden hatta KEFEN bile giymeden, sandıkta; birlik ve beraberliği sergileme ve aynı saflarda yer alıp, Türkiye Cumhuriyeti’ni toparlama zamanı.

Herkes için lazım olan, hatta dağda yaşayan yabani hayvanlar için de geçerli olacak, özellikle İNSAN ONURUNU KURTARACAK ADALET ÇARKINI işletme zamanı. Bu güzelim ülkeye yazık… Dürüst, çalışkan, biz torunları için şehit düşen, bu vatan için canını feda eden ATALARIMIZIN ruhunu daha fazla incitmeye hakkımız yok.

Sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed’in dediği gibi;“Adaleti çiğneyen devlet adamlarını cezalandırmayan milletler çökmek zorundadır.” Belli ki ADALETİ çiğneyen devlet adamları ve ülkemizi bölüp parçalayan dış destekli mihraklar, gereği gibi cezalandırılmıyor!! O zaman bu bölünmeye, parçalanmaya sebep olanları, cezalandıramayanları, sandıkta oylarımızla bizler cezalandıralım… Bu mümkün bence… En kısa ve en etkili yol bu… Siz ne dersiniz?

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank