content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

22 Haz

Önce Sen İstikrarlı Olacaksın..!

İstikrarlı insanların yaşadığı memleketleri ve insanlarındaki huzuru, barışı, güven içinde yaşadıkları mutluluğu görmek için dünyanın öbür ucuna gitmeye gerek yok.
İstikrarlı insan olmak demek, çalıyorlar ama çalışıyorlar demek değil. İstikrarlı insan olmak demek özü ve sözü bir insan olmak demektir.

Kısacası istikrarlı din ve siyaset adamı olmak için önce insan olmak gerekli..Dünya eskisi gibi değil.Allah’ın yarattığı istikralı insanların icadı olan teknoloji sayesinde artık avucumuzun içinde.

İstikrarlı insanların ürettiği, insanların ve ülkelerin hizmetine sunduğu Google bütün sorulara anında cevap veriyor. Sorun izleyin. İstikrarla kararınızı başkalarının salyalı ağzına bakarak değil.

İstikrarlı insan olduğunuzu kendi hür iradenizle verdiğiniz kararınızla halen yaşadığınız Ünye ye ve Ünyelilere sonra da ülkeye kanıtlayın ve kabul ettirin.

Hâlbuki istikrar insanın kanından ve geninden gelerek, kendinde olması gereken en önemli insani vasıftır. Yani insan istikrarı elde değil, önce kendinde aramalıdır.

İşte istikrar olarak nitelediğimiz, kimlik, kişilik dik duruş, sağlamlık, kendimizde olmadığı için, sözde istikrar diyen din ve siyaset simsarlarına günümüzde olduğu gibi, körü körüne bağlanarak hem dinimizi, hem de siyaseti ve siyasetçiyi böyle ayağa düşürdük…

Dünya üzerinde yaşam süren istikrarlı insanların, idarecilerin ülkelerinin ve insanlarının durumuyla,istikrarı başkalarının salyalı ağızlarında arayanların ülkeleri ve insanlarının durumunu kendi gözlerinizle görerek çok önemli farkı lütfen artık fark edin..

Çünkü başkalarının istikrar demesiyle ne Ünye de, nede ülkede görüldüğü gibi istikrar olmuyor ve istikrar sağlanmıyor.Önce sen istikrarlı olacaksın ki,seçeceğin istikrarlı idarecilerce Ünye de ve ülkede istikrar olsun ve istikrar sağlansın diyor,saygılar sunuyorum..!
Ahmet Yenin
Önce Sen İstikrarlı Olacaksın..!

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank