- Bilgi Agi | Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi ve Yazar Portali - https://www.bilgiagi.net -

Oğlaklar Çapkın(mı)dır!

Aslında halim selim, hesabında kitabında kimsenin malında gözü olmayan düzene iman etmiş oğlaklar çapkınlık nedir bilmezler. Onlar için cinsellik her zaman düzenden sonra gelen bir olgudur.

 Düzene böylesine bağlı ve istikrarsızlıktan nefret eden oğlakların bu hassasiyeti, düzen değişikliklerinde veya ara dönemlerde son derece tehlikelidir. Oğlakların bu hassasiyeti aslında sadakat düşmanı saldırgan erkekler için tam anlamıyla bir sızma noktasıdır.

Bununla birlikte oğlaklar ara dönemlerde bile çapkın değildirler, bu ara dönem içinde oğlakların hayatına yay, balık, ikizler, boğa, koç gibi kısa dönemin karını düşünen ve hatta günü birlik yaşamakta tereddüt etmeyen ben merkezcil burçların insanları sızdığında oğlaklar darmaduman olmaya mahkumdur. İşin garibi, hiç te oğlakların tipi olmasa bile bu kişilikler, bir kere kapıldılar mı, çılgınca yaşarlar, yengeç gibi körü körüne sadakat abidesi kesilirler. Artık bu aşamada oğlaklar için ara dönemlerinde bünyelerine sızmış olan paraziti çkarmak imkansızdır.

Oğlakların parazitten arınma süreçlerinde yeni ilişki denemeleri olur, hatta bir noktaya kadar yürütürler ama işte bütün mesele bu. Ancak bir noktaya kadar. Onların ara dönemlerinde hayatlarına girmiş parazitlerden arınmaları için tümden hayatlarını erkek cinse karşı dezenfekte etmeleri  gerekmektedir. Bu süreç bir iki yıl sürmedikten sonra paratiz kişiliklere karşı ümitsiz bir ölçüde zararlı duygular nüksetmeye başlar. O nedenle iki üç yıllık ara dönemleri sağ salim atlatabilmeleri gerekir.

Ara dönemin ardından geçirilmesi zorunlu arınma dönemi düzen düşkünü oğlakar için kıvranma dönemleridir. Bu dönemde oğlaklara, lisans veya lisansüstü eğitim, evcil hayvan besleme, ev arkadaşı alma, ev sahibi olma veya evini yeniden dekore etme gibi büyük çaplı kafa yorucu meşgaleler gerekmektedir.

Yengeçten sonra en rahat geçinilecek burçlardan biridir aslında oğlaklar. Ancak yükselenin ağır etkisinde kalmakta olan oğlaklar için bu durum tam olarak geçerli değildir. Bu tür kişiliklerde oğlağın sukuneti yükselenin etikisine girdimmi, artık kimse o oğlağı tanıyamaz. Mümkünse en kısa zamanda yanından uzaklaşmak gerek.

Olakların hayatıdaki son aşama ise bireyselleşme aşamasıdır. Eğer oğlak tek başına kendi düzenini kurdummu kimseye eyvallahı olmadığı gibi, her geçen gün çevresindeki kozasını kalınlaştırır. Bu bir nevi parazitlere karşı metabolizmanın antikorudur. Bu yapı içinde oğlaklar ölene kadar yaşamayı tereddüt etmeksizin düşünebilir.

Bütün bunları dile getirdik te, astroloji ilmini bilmeden nasıl girersin bu konulara diyenler de olabilir. Şunu ifade etmem lazım ki, bendeniz, günümüzün fotokopinin fotokopisi olmuş astroloji bilgilerine değil orta çağdan son yüzyıla kadarki astroloji kaynaklarının sayfaları arasında dolaşmışımdır. Bu gün astroloji neredeyse batıl inanç gibi görülse de orta çağda astroloji bilim ve/veya uğraş alanıydı. Bundan dolayıdır ki, kişilik yapıları üzerinde doğrudan etkili olan doğum tarihleri ve günün sıcaklık soğuk ve gezegenimizin etken ve edilgen manyetizması ana rahminden çıkmakta olan çocuğun ilk nefes alışındaki havayla metabolizmaya girmekte. Hatta kanımca çok ileri bir bilgi olsa da, burçların yükseleni üzerinde çocuğun ana rahmindeki 40. gününün de büyük etkisi bulunmaktadır. Bu durum astroloji kaynaklarında belirgin bir şekilde yer almasa da, genetik bilimiyle astroloji bilimi 40. günde kesişmektedir.

Oğlaklardan girip astrolojiden çıktık bu pazar da. Amacımız sizlerin yüzünde bir tebessüm, kalbinde bir çarpıntı oluşturabilmekti. Karanlığa bir kıvılcım çaktırabilmekti.

Mutlu pazarlar efendim. Şen ve esen kalınız.

Not 1: Bu haftaya bıraktığımız karalahana sarması yapmanın püf noktalarını seyahatte olmam nedeniyle ertesi pazara bırakıyorum.

Not 2:
Bu yazı, https://www.bilgiagi.net [1], http://www.bilgievreni.com [2], http://www.gazetecanik.com [3], http://www.balikesirbirlik.com [4] http://www.kamudanhaber.com [5], http://www.haberanaliz.net [6], http://www.siyasalforum.net [7], http://www.gunesgazetesi.net [8], http://www.gercekgazete.web.tr [9], http://www.ahmetfidan.com [10] ile, Gerçek Gazete, Balıkesir Demokrat, Halkın Sesi, Güney Marmara Yaşam ve Fatsa Güneş gazetelerinde yayınlanmaktadır. Yazarın izni olmaksızın başka hiçbir yayın organında kaynak veya dipnot göstermeksizin kısmen veya tamamen alınamaz, çoğaltılamaz.

Comments Disabled (Open | Close)

Comments Disabled To "Oğlaklar Çapkın(mı)dır!"

#1 Comment By Hacer ATEŞ On 24 Haziran 2010 @ 00:27

Oğlak burcundanım ama üzerime almıyorummmmm:))