content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

02 Nis

“Millî İrâde” Budur!

Hakka  dayanan halkın irâdesi “Millî İrâde” dir. Et/Tırnak gibidir, birbirinden ayıramazsınız. Hak geldi mi, bâtıl zâil olur.
Seçimden  bir gün önce yayınlanan SANDIK BAŞINA yazımda; satır başları ile irâdeye seslenen ifadeleri kullanmış:Hesap sormanın zamanı geldi. Haydi sandık başına!...

Millî İrâde, millet irâdesidir, baskı ve madde ile satılamaz, yok edilemez.” Demiştim. Bu yazı yüzlerce sitede yayınlandı, onlarca fotokopisi yapılarak, dağıtıldı, çok sayıda telefon ve mesaj geldi.

Sayısız köpeklerin havladığı, atılacak taş kalmadığı, yalan, iftira ve senaryoların gırla gittiği bir seçim döneminden sonra, halkın Millî iradesi gelip geldi, bir parti yeniden iktidar oldu. Bu Cennet Vatana istikrar geldi demek te mümkündür.
“Ümmetin kalesini düşürmeyi amaçlayanlar.Ecdadın mirasını yıkmaya çalışanlar.
İkinci Roma'nın fethine engel olmak isteyenler.Türkçe Ezan ve yasak Kur’an'ı özleyenler.

Darağacında bir Başbakan daha görmek isteyenler.Pijamayla Başbakan karşılama hevesinde olanlar."Bu kadına haddini bildirin" tamtamını özleyenler. One Mınute ve Mavi Marmara’nın rövanşını almak isteyenler.Ekonomiyi çökertip, rant devşirenler. Yolsuzluğu kullanıp, yolunu bulmak isteyenler. Fitneyle insanları birbirine düşürenler. İnsanların mahremine göz dikenler.

Hukuku adalet için değil bir cemaat (!) için kullanarak,Adaleti  karanlık çukurlara hapsedenler. Gücünü halktan değil, yabancı mihraklardan alanlar. Küçük hesaplarına, büyük davayı satanlar.Ümmetin gözündeki umuda göz dikenler. Millî ruh ve ahlakı bâtılın kucağına atmak isteyenler. Din adına milleti kandırıp, dinin içini oyup, yeni bir din meydana getirmek isteyenler.Menfaat uğruna davasını satanlar, 360 derece dönüş yapanlar.Din,

Ümmet ve Millet kavramları yerine, Emperyalist şer güçlerin, ABD.’nin, asrın belası “..izim”lerin nazariye ve kavramlarını koymak isteyenler.Mısır’ın, Suriye’nin, Irak’ın, Filistin’in, Bangladeş’in, Bosna/Hersek’in, Somali’nin, kan gölü haline gelen, mazlumlara zulmedilen diğer İslam ülkelerinin işgalinde sevinen, sesleri çıkmayan, lânet okumayan, ‘Asım’ın Nesli’, dindar ve vatansever bir gençlik yerine ateist, ahlaksız, komünist, kapitalist, Satanist, bilmem neci bir nesil, gençlik isteyenler.

Kimsesizlerin kimi olanlara, başörtüsünü yerden kaldıranlara, İmam Hatip Davasını kökünden hallederlere, ecdat mirasına sahip çıkanlara, büyük düşünüp büyük işler başaranlara karşı çıkanlara, komplo hazırlayanlara, siyasi devrim, ekonomik ambargo uygulayanlar.Şehit kanlarıyla sulanmış, İstiklal Mücadelesi vererek İstiklâlini kazanmış bir Milleti, Devleti bölmek isteyenlere, huzur dolu memlekete nifak tohumları ekmek isteyenler”; Tarih önünde bir kere daha yenildiler, oyun ve tuzakları kendi başlarına yıkıldı.

Millî İrade, İstikrar, Huzur, Saadet, Barış, Bağımsızlık, Kardeşçe yaşama, Birlik/Beraberliğin bozulmaması, yaşaması, Millet ve Ümmetin dinini yaşaması, değerlerini koruması, rant sağlayanlara, siyasi tacirlere, devirimcilere, bozgunculara, fitne/fesat ateşi körükleyenlere, manevi değerlerimizi rafa kaldırmak isteyenlere  milletimiz yeni bir ders daha verdi. Mevla’m hayırlara vesile kalsın, açılan yaralar tez günde iyileşsin, fitne ateşi sönsün, gelecek günler aydınlık olsun. Amin!
Âcîz ve yerinde en üstün varlık olarak yaratılan insanın yanında, Allahın da bir hesabı vardır, esas ve geçerli olan hesap da budur.
Anlayanlar  için yine bir şiirimle yazımı noktalamak istiyorum:

Kandırdılar bu milleti,
Yalanlarla oynattılar.
Siyaset denen illeti,
“Cadı Kazan” kaynattılar.
ALLAH’IN DA HESÂBI VAR!
İnsanların bir hesabı,
İftira olan hasadı,
Eşek et satan kasabı,
Elde kaldı kin masadı,
MELİK’İN DE HESÂBI VAR!
Menfaatin pazarında,
Hak katının nazarında,
Ebet müddet hazarında,
İnce hesap Sezarında,
KAHHAR’IN DA HESÂBI VAR!
Haklı çıkar doğru olan,
Arar ise gerçek bulan,
Gönül havuzuna dolan,
Aşk uğruna bazen solan.
MEVLÂ’NIN DA HESÂBI VAR!
Siyaset de kirlenirse,
Tele Kulak dinlenirse,
Zalim olan diklenirse,
Mazlum kimse silkinirse,
RAHMAN’IN DA  HESÂBI VAR!
Önce Hak, sonra halk için,
Görevlere talip olmak,
Soru olan binler niçin?
Hakkı   olan yerde kalmak.
KERİM’’İN DE HESÂBI VAR!
Hesap olur, Hakka gider,
Allah’ın dediği olur,
Ahır kelam ömür biter,
Siyaset Tarihte kalır.
YEZDÂN’’IN DA HESÂBI VAR!
Kul hesabı nere kadar?
Günahı göstermez radar,
Olmasın emekler heder,
KEMÂLİ söyler bu kadar,
CEBBÂR’IN DA HESÂBI VAR!

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank