content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

02 Oca

Küresel Katliam ve Soygun Düzeni (I)

Dünya, tam bir kaos yaşamaktadır. İpini koparmış, denetimsiz ve pervasız şekilde, sağa sola saldırıp, talan eden; ne insan sağlığını, ne de çevre sağlığını umursayan; her türlü insani ve vicdani hasletten uzak; paraya ve güce tapan; bir avuç acımasız tip; vahşi kapitalizmi, tüm Dünya’da insafsızca uygulamaktadır.

Bunlar için, her yol mubahtır. Harpler, terör, açlık ve sefalet, salgın hastalıklar, kısırlık ve ilaç terörü.

A- Kimdir, bu suçlular;

1- İlluminati; soygun ve katliam düzeninin, tepe yöneticileri bunlardır. Diğer gruplar, bunların emrindeki uşaklardır. Kimdir bunlar?

  1. a) Rothschild Ailesi (3 koltukları vardır); b) Rockefeller Ailesi (2 koltuk); c) Habsburg Hanedanı; d) İspanya Kralı; e) Bronfmen Hanedanı (Viski ve içki imparatoru); f) İngiltere Kraliçesinin temsilcisi; g) Harry Openheimer (elmas kralı)... h) Giovanni Agnelli, Rupert Murdoch, Hollanda Prensi Bernhard, George Soros, Heinrich Von Pierre (Siemens Yönetim Kurulu Başkanı) ve Prens Philip de yakın çevreyi temsil etmektedir.

ABD ve İngiltere merkez bankaları, Rothschild ve Rockefeller baronlarınca yönetilmektedir.

2- Karteller;

  1. a) Gıda kartelleri; Rockefeller, Gates, Monsanto, Cargill, Sygente, Baler, Dow, Dupont, Tyson Tavukçuluk, Nestle, Kraft, Unilever, Pepsi, BASF, Coca Cola, Walmart;
  2. b) İlaç kartelleri; Pfizer, Johnson & Johnson, Merck, Glaxo Smith Kline, Novartis, Roche, Astra Zeneca, Eli Lilly, Wyeth, Avantis, Abbott;
  3. c) Kozmetik kartelleri; Avon, L’Oreal, Nivea, Neutrogena, Lancome, Dove, Estee Lauder vs.
  4. d) Sigara kartelleri; Philip Morris, International, Altria, British American Tobacco, Japan Tobacco, Imperial Tobacco vs.

B- Hakim oldukları başlıca sektörler; finans, medya, sinema, ilaç, gıda, kozmetik, silah, uyuşturucu, sigara, içki, elmas, altın, gümüş, bilişim, enerji vs.

C- Kimdir destekçiler;

1- Tüm ABD başkanları (Reagan, baba oğul Bush, Clinton, Obama vs.);

2- TC dahil, tüm hükümetler. (Bizi yöneten tüm iktidarlar, bu kartellere boyun eğmiştir. İlaç soygununa engel olamamışlardır. Sigara tekellerinin emrine uymuş, Türk tütününü yok etmişlerdir. GDO’lu gıdalara geçit vermişlerdir. Aşı üretimini sona erdirmişlerdir. Biyogüvenlik konusunu ihmal etmişlerdir. Tohumculuk Kanunu çıkarmışlardır.)

3- ABD, İngiltere, Almanya, Norveç, İsviçre, Kanada devlet fonları;

4- FDA / Amerika Gıda ve İlaç İdaresi; 5- EMEA / Avrupa İlaç Kurumu; 6- Dünya Ticaret Örgütü; 7- Dünya Kiliseler Birliği; 8- IMF; 9- Dünya Gıda Örgütü (FAO); 10- Dünya Bankası; 11- Roma Kulübü (Asıl amacı, Dünya nüfusunu 3 milyara indirmek, istenmeyen ırkları tasfiye etmektir); 12- Ted Turner, Buffet, Oprah Winfrey, Soros, Bloomberg, FED yöneticileri vb. kişiler; 13- Nüfus Konseyi, Soy Arıtım Derneği, Sosyal Hijyen ve Doğum Kontrolü Bürosu; Uluslararası Planlı Aile Federasyonu; Bill ve Melinda Gates Vakfı vb. kurumlar; 14- Çıkarları için, vicdanını, ahlakını, mesleğini satan (güya) doktorlar, akademisyenler, araştırmacılar ve medya mensupları; genetik ve biyolojik araştırmaları kötü amaçlar için kullananlar;

D- Zarar verilen ülkeler: Bu karteller, tüm dünyaya zarar vermişlerdir. Tarımı, sağlığı, huzuru yıkıma uğratmışlardır. Asya, Afrika, Türkiye, Brezilya, Arjantin, Mısır, Irak, Hindistan, Venezüella, Nikaragua, Filipinler, Meksika, Ukrayna, bu zarar görenlerin başında gelmektedir.

Gelecek yazımda; kullanılan araçları, yapılan istismarları vb. konuları açıklamak istiyorum. Artan; kısırlık, bebek ölümleri, dejenerasyon (cinsi sapmalar), DNA tahribatı, genetik bozukluklar, sakatlıklar, otizm, kanser, migren, böbrek taşı, alerji, ishal, kalp krizi, obezite, diyabet, hipertansiyon, felç, astım, müzmin yorgunluk, Alzheimer, osteoporoz, antibiyotik direnci vb. hastalıklara karşı uyarmayı arzu ediyorum...

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank